Muratpaşa Belediyesi'nden Ramazan Ayı İftar Programı
Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftarını Meltem Mahallesi'nde düzenledi. Başkan Ümit Uysal, iftar programında birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
ANKA, 2.3.2025 12:50
Özgür Özel: "Hurmanın Kilosu Sayın Erdoğan Geldiğinde 2002 Yılında 2 Liraymış, Bugün 670 Tl" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu Sofra Hepimizin" iftar programında; "Tayyip Bey’i de üzmemek için altın hesabını bir kenara bırakıyorum. Ve ona hepinizin huzurunda yeni bir hesap yapıyorum. Altın hesabı değil, hurma hesabı. Hurmanın kilosu Sayın Erdoğan geldiğinde 2002 yılında 2 liraymış, bugün 670 TL olmuş. Yani hurmanın fiyatı 22 yılda 335 kat artmış. En düşük emekli maaşı, bu iktidardan önce 108 kilo hurma alırken bugün sadece 21 kilo hurma alıyor. Buradan Tayyip Bey’e selam olsun. Allah orucunu kabul etsin. Ramazanı iyi geçsin. Ama iktidara geldiği gün 108 kilo hurma alan en düşük emekli maaşı, bugün 21 kilo hurma alıyorsa bu emekliler nasıl geçinsin Tayyip Bey, nasıl geçinsin" dedi.
ANKA,
1.3.2025 21:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Konak'ta İlk İftar Sofrası Kuruldu Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Konak'ta ilk iftar sofrası Murat Reis Mahallesi'nde kuruldu. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi ve Ramazan boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kurulacağını açıkladı.
ANKA,
2.3.2025 10:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel, Erzincan'da… "Sandığı Önünüze Getireceğiz, Bakan Evlatlarının Devri Bitecek, Vatan Evlatlarının Devri Başlayacak" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Erzincan’da düzenlenen halk buluşmasında, "Bir tarafta yandaş müteahhitler, vergi vermeyenler, babalarının makamlarından istifadeyle en iyi yerlerde, en çok parayı kazananlar var. Bir tarafta Erzincan’ın 14 bin 500 liraya geçinmeye çalışıp, Ramazan’ı bekleyen emekliler var. Asgari ücretle çalışıp, ev kirasına bile yetişemeyenler var. Size söz veriyorum. Bir sürecin içindeyiz. Erken seçim talebimiz var. Adayımızı belirliyoruz. Ön seçim tarihimiz belli. Tüm hazırlıklarımız tamam. O sandığı sizin önünüze getireceğiz. Onu getirdiğimiz gün, bakan evlatlarının devri bitecek. Vatan evlatlarının devri başlayacak" ifadesini kullandı.
ANKA,
22.2.2025 15:41
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mansur Yavaş: Özgürlüğün Olmadığı Bir Yerde Gençlerin Hayallerinden Söz Edilemez Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Tayfun Tanju Kara E-Spor Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem bizim bu ülkeye dair en büyük sözlerimizden biridir. Çünkü biz biliyoruz ki, adaletin olmadığı bir yerde özgürlükten, özgürlüğün olmadığı bir yerde de gençlerin hayallerinden söz edilemez. Gençler için bir ülke inşa ederken, kuvvetler ayrılığını esas alan, demokrasiyi güçlendiren bir yönetim modelini yeniden hayata geçireceğiz. Herkesin eşit olduğu, hukukun üstünlüğünün garanti altına alındığı bir düzen herkesin hakkıdır" ifadesini kullandı.
ANKA,
22.2.2025 15:11
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 4.3.2025 00:19:02