Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Mart 2025 Salı 12:09 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Abdullah Öcalan
Edip Akbayram
Volodimir Zelenskiy
Devlet Bahçeli
Binyamin Netanyahu
Alaattin Köseler
Ekrem Imamoğlu
Vladimir Putin
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Aydın
Adana
Bursa
Samsun
Gaziantep
Konya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

TİP'ten 8 Mart Eylemi Açıklaması

TİP İstanbul İl Örgütü, 8 Mart'ta kadınların mücadelesini vurguladı ve eyleme katılım çağrısı yaptı.
ANKA, 3.3.2025 00:15


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Tip'li Kadınlardan 8 Mart Çağrısı....Sera Kadıgil: İstedikleri Kadar Korkutsunlar. Orada Bir Kadın Bile Kalsa O Mücadeleyi Vereceğiz"
 TİP İstanbul İl Örgütü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde yapılacak eyleme ilişkin açıklama yaptı. TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, “İstedikleri tek bir şey var. Biz canımızın istediği her şeyi yapalım. Kadınlar ölsün. İşçiler ölsün. Ayın sonunu bile getiremeyelim. Ama maazallah hiç kimse ağzını açıp Tayyip Bey'in krallığına tek laf edemesin. Bizden bunu bekliyorlar. Biz de diyoruz ki kadınlar olarak çok beklersiniz. İstedikleri kadar korkutsunlar. Orada bir kadın bile kalsa o mücadeleyi vereceğiz” dedi.
ANKA, 3.3.2025 00:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TİP İzmir'den 8 Mart Çağrısı
TİP İzmir İl Örgütü, 8 Mart'ta kadınların birlikte ses yükseltmesi için eyleme davet etti.
ANKA, 2.3.2025 18:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Tip'li Kadınlardan 8 Mart Çağrısı: "Dayanışmamızı Büyüttüğümüzde Değiştiremeyeceğimiz Hiçbir Şey Yok"
Türkiye İşçi Partisi (TİP) İzmir İl Örgütü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde yapılacak eyleme ilişkin açıklama yaptı. İl Örgütü adına konuşan Pınar Alp, “Biz, sadece bugün değil, her gün varız. Biliyoruz ki yan yana geldiğimizde, dayanışmamızı büyüttüğümüzde değiştiremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bu yüzden, 8 Mart’ta, tüm kız kardeşlerimizi sokaklarda, meydanlarda, iş yerlerinde, hayatın tam içinde sesimizi birlikte yükseltmeye davet ediyoruz” dedi.
ANKA, 2.3.2025 18:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Tuncer Bakırhan: Sayın Öcalan'ın Çağrısıyla Birlikte Bu 'Beka' Dedikleri, Sığındıkları Liman da Ortadan Kalkacak
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Türkiye’de siyasi anlamda tarihi tartışma günlerini yaşıyoruz. Bu tarihi günlerde Sayın Öcalan'ın çağrısıyla birlikte bu ‘beka’ dedikleri, sığındıkları liman da ortadan kalkacak. Sayın Öcalan çağrı yaptıktan sonra ülkede demokrasi konuşulacak. Bu tarihi çağrı yapıldıktan sonra ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle gezeceğiz, kendimizi anlatacağız. Bizler, demokrasi, özgürlük, alın terimizin hakkını istiyoruz” dedi.
ANKA, 23.2.2025 15:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Öcalan'ın silah bırakma çağrısına Avrupa'dan ilk tepki
Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını tarihi bir adım olarak nitelendirerek, bu gelişmenin Türkiye'deki Kürt meselesinin barışçıl yollarla çözülebilmesi için önemli bir başlangıç noktası olabileceğini belirtti.
ANKA, 27.2.2025 19:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel'den Kurum'a olay gönderme: Akşamları İstanbul'un maketiyle oynuyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde Ekrem İmamoğlu'na kaybedip daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Murat Kurum için "En son seçimde nereye adaydı bu? İstanbul'a. İstanbul'un maketine bakıyor akşamları, maketine. İstanbul'un maketiyle oynuyor" dedi.
Haberler.com, 25.2.2025 14:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel'den Kurum'a olay gönderme: Akşamları İstanbul'un maketiyle oynuyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde Ekrem İmamoğlu'na kaybedip daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Murat Kurum için "En son seçimde nereye adaydı bu? İstanbul'a. İstanbul'un maketine bakıyor akşamları, maketine. İstanbul'un maketiyle oynuyor" dedi.
Haberler.com, 25.2.2025 14:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ön Seçim Toplantısı... Ekrem İmamoğlu: "Bugün Yine Yeniden Hep Birlikte Yola Çıkıyoruz"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) ve CHP'nin cumhurbaşkanlığı ön seçim adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı ön seçim toplantısında "Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında geleceğin rotasını tayin etmenin eşiğindeyiz. 102 yıl önce büyük bir yıkımın ardından bitap düşmüş bir milletin bir memleketin ekonomisini, adaletini, birliğini inşa etme sorumluluğuyla karşı karşıya olan Mustafa Kemal ve arkadaşlarının iradesine, azmine, kararlılığına hep birlikte bugün ihtiyacımız var. Bugün yine yeniden hep birlikte yola çıkıyoruz. Dünya yeniden kurulurken biz de Türkiye'nin bu yeni dünyada nasıl bir yer alacağına hep birlikte karar vereceğiz" dedi.
ANKA, 27.2.2025 13:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Tip Genel Başkanı Erkan Baş İzmir'de İşçilerle Buluştu
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, İzmir’de partisinin düzenlediği “İşçi Buluşması” programına katıldı. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Baş, AK Parti iktidarına yönelik eleştirilerde bulundu ve işçilerin hak mücadelesine "Sendikalaşmayı bizzat bu iktidar engelliyor" diyerek vurgu yaptı.
ANKA, 25.2.2025 22:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Sert Açıklamalar
CHP lideri Özgür Özel, TSK'dan ihraç edilen teğmenler ve AK Parti'nin kongresi hakkında eleştirilerde bulundu.
ANKA, 25.2.2025 16:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Bop Eş Genel Başkanlığını Bırak da 'Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye' Demeye Çalış"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Tayyip Bey Bertolt Brecht'in 'Kuruluş Yok Tek Başına Ya Hep beraber Ya Hiçbirimiz' ifadesinden terör örgütü sloganı çıkarmaya çalışadursun 68 kuşağının Türk siyasetine kazandırdığı komprador burjuvazi kelimesini TÜSİAD'a karşı söylüyor. İnsan merak ediyor TÜSİAD komprador burjuvazinin temsilcisi de bu beşli çete senin kırk haramiler yanı başından ayrılmayan MÜSİAD proletaryanın mı hangi yapının temsilcisi. Tayyip Bey'e şunu öneriyorum; illa 68 kuşağından bir slogan benimseyeceksen lütfen BOP Eş Genel Başkanlığını bırak da 'Yaşasın tam bağımsız Türkiye' demeye çalış bakalım" dedi.
ANKA, 25.2.2025 16:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Siyasi Operasyonlarla İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Sürecinden Ekarte Edilmesine Ne CHP Ne de Milyonlar İzin Verir"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Bu ülkede diploma denince akla gelen tek bir isim var. Bu siyasi operasyonlarla Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinden ekarte edilmesine ne CHP ne de milyonlar izin verir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mertliğe davet ediyoruz. Ne yaparsanız yapın bizim iktidar yürüyüşümüzü engelleyemeyeceksiniz. Ülkenin Cumhurbaşkanı da CHP’den çıkacak Meclis Başkanı da. Parlamenter sisteme dönünce Başbakan da CHP’li olacak. Sandık gelecek, millet en güzel cevabı verecek” dedi.
ANKA, 24.2.2025 20:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Siyasi Operasyonlarla İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Sürecinden Ekarte Edilmesine Ne CHP Ne de Milyonlar İzin Verir"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Bu ülkede diploma denince akla gelen tek bir isim var. Bu siyasi operasyonlarla Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinden ekarte edilmesine ne CHP ne de milyonlar izin verir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mertliğe davet ediyoruz. Ne yaparsanız yapın bizim iktidar yürüyüşümüzü engelleyemeyeceksiniz. Ülkenin Cumhurbaşkanı da CHP’den çıkacak Meclis Başkanı da. Parlamenter sisteme dönünce Başbakan da CHP’li olacak. Sandık gelecek, millet en güzel cevabı verecek” dedi.
ANKA, 24.2.2025 20:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


HDK Soruşturmasında 30 Tutuklama
Halkların Demokratik Kongresi (HDK) soruşturması kapsamında 50 kişiden 30'u tutuklandı. Siyasi partiler tepkili.
ANKA, 22.2.2025 12:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


HDK Soruşturmasında 30 Tutuklama, Siyasi Parti ve Örgütlerden Tepkiler
Halkların Demokratik Kongresi (HDK) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 50 kişiden 30'u tutuklandı. Siyasi parti ve örgütler, tutuklamalara karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden açıkladı. Türkiye İşçi Partisi, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi ve diğer partiler, hükümeti eleştirerek hukuksuzluklara son verilmesi çağrısında bulundu.
ANKA, 22.2.2025 12:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yalçın Karatepe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı: Vergi Cenneti Ülkelerin Listesini Yayınlayın
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çağrıda bulunarak vergi cenneti ülkelerinin listesini bu gece Resmi Gazete'de yayınlamasını talep ederek, "Çok kazanandan çok vergi almanın bir an önce hayata geçirilmesinin ilk örneğini bu gece yayınlayacağınız kararname ile kamuoyuna göstermiş olursunuz. Ama bunu yapmayacağınızı biliyoruz. 19 yıldır yapmadığınız şeyi bu gece yapmanızı beklemiyoruz. Ama madem vergide adalet sağlamaktan bahsediyorsunuz işte size bir fırsat. Kanun orada, yetkiniz var. Bu ülkelerin listesini bu gece Resmi Gazete’de yayınlayın ve buraları olan para hareketinden de vergi almaya başlayalım" ifadesini kullandı.
ANKA, 26.2.2025 16:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gürer: Aile Yılı'nda Somut Çözümler Gerek
CHP'li Gürer, aile yapısının zarar gördüğünü, boşanmaların arttığını ve çözüm önerileri gerektiğini vurguladı.
ANKA, 26.2.2025 14:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Gürer: Aile Yılı İlanı Sorunları Çözmeye Yetmiyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, iktidarın 2025 yılını 'Aile Yılı' ilan etmesine rağmen aile yapısındaki sorunların derinleştiğini ve boşanma oranlarının arttığını vurguladı. Gürer, ekonomi bozuldukça ailelerin yaşam memnuniyetinin düştüğünü belirtti.
ANKA, 26.2.2025 14:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dem Partili Halide Türkoğlu: "Kayyum Siyaseti Aynı Zamanda Kadın Düşmanlığının da Göstergesidir"
DEM Parti Kadın Meclisi Sözcüsü ve Diyarbakır Milletvekili Halide Türkoğlu, ülke genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama etkinliklerinin startını vermek için geldiği Kars’ta, DEM Partili Kağızman ilçe Belediyesine kayyum atanmasına ilişkin olarak, "Kayyum üzerinden aslında halkın iradesini, kadınların iradesini, farklı kimlik ve inançların iradesini yok saymaya devam ediyorlar. Biz biliyoruz ki kayyum siyaseti aynı zamanda kadın düşmanlığının göstergesidir" dedi.
ANKA, 24.2.2025 20:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.3.2025 12:09:41
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.