CHP Milletvekili Cevdet Akay, KARDEMİR Çalışanlarının Taleplerini TBMM'de Dile Getirdi
CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Genel Kurulu’nda KARDEMİR işçilerinin saat ücretlerinde yüzde 73 artış talebini ve diğer isteklerini gündeme getirdi. Akay, emekçilerin sesine kulak verilmesi çağrısında bulundu.
ANKA, 4.3.2025 20:18
Yeni Yol Partisi'nin "Ekonomik Krizin Bireyler Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması" Önerisi TBMM Genel Kurulu'nda Reddedildi Yeni Yol Partisi'nin TBMM Genel Kurulu'nda ekonomik krizin ve borç sarmalının bireyler üzerindeki etkilerinin araştırılması ve çözüm yollarının geliştirilmesi amacıyla verdiği grup önerisi reddedildi. Yeni Yol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, "Öyle ağır bir kriz ki iki yıldır enflasyonla mücadele kaplumbağa hızıyla gerçekleşiyor. Türkiye'yi etrafınızda öbeklenen 300-400 bin kişiden ibaret zannediyorsunuz. Eğer öyle olmasaydı, millet yokluk içindeyken vereceği üç kuruşu zalimane bir şekilde enflasyon hesaplamalarının içine katmanın utancını yaşardınız" dedi.
ANKA,
5.3.2025 20:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel, Bolu'da... "Gerektiği Zaman Antiemperyalistlere Gerekli Direnci Gösteremezseniz Siz de Bu Emperyalizmin Hedefi Haline Gelirsiniz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da katıldığı iftar programında, “Burnumuzun dibinde Filistin var. Yaser Arafat ile Bülent Ecevit’in bundan 50 yıl önceki dostlukları, dayanışmaları; Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının Filistin davasına verdikleri destek; Türkiye’de sosyal demokratların da Türk solunun da Türkiye’deki sosyalistlerin de üzerinde hep birlikte mutabık oldukları konu, Filistin davasına sahip çıkmaktır. Gerektiği zaman antiemperyalistlere karşı gerekli direnci gösteremezseniz hem bütün mazlum milletler hem günün birinde siz de bu emperyalizmin hedefi haline gelirsiniz” dedi.
ANKA,
2.3.2025 20:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Barut: "Don Felaketinden Dolayı Tarlalarda Ürün Kalmadı, Bu Durum Ülkemizin Gıda Egemenliğini Riske Sokacaktır" CHP'nin TBMM Genel Kurulu'nda Doğu Akdeniz'de yaşanan zirai don felaketine karşı acil eylem planının hayata geçirilmesi amacıyla verdiği grup önerisi reddedildi. CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Bölgelerimize göre eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığından, maalesef, burada yetişen ürünler yerle bir oldu ve tümüyle üreticilerimiz zarar gördü; aslında tarımsal üretim neredeyse başlamadan bitmiş oldu. Don felaketinden dolayı tarla ve bahçelerinde ürün kalmadı; bu durumda rekoltede ciddi kayıplar yaşanacaktır, ülkemizin de gıda egemenliğini riske sokacaktır" dedi.
ANKA,
26.2.2025 20:18
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Müsavat Dervişoğlu, CHP'yi Ziyaret Etti... Özgür Özel: "Ak Parti'yi Dünde Bırakıp Türkiye'nin Önüne Bakmasının Zamandır" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti kongresinde İYİ Parti’den ve Gelecek Partisi’nden isimlerin MKYK listesinde yer almasına ilişkin olarak, "Yaptığınız iş, kendini bile tekrar etmenin gerisindedir. Kendi kadrolarının yer bulamadığı listelerde, dün transfer ettiklerinin transfer bedelleri karşılıklarının olması, AK Parti’nin ülkeye katacağı bir şey olmadığı gibi, bundan sonra kendi siyasi hareketi içinde de buna umut bağlayan kimseye katacağı bir şey olmadığının itirafıdır. AK Parti’yi dünde, geride bırakıp Türkiye’nin önüne bakmasının zamandır” ifadesini kullandı.
ANKA,
24.2.2025 16:11
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 5.3.2025 22:02:25