İstanbul Valisi Davut Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eleştirisine yanıt vererek, etkinliklerde siyasetin ağırlıklı olarak konuşulmasının nedenini belirtti. Gül, Cumhurbaşkanı'nın talimatı olduğu iddialarını da reddetti.
ANKA, 5.3.2025 01:46
Halk Tv "Bilirkişi" Davasında İlk Duruşma Yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği basın toplantısında gündeme getirdiği bir bilirkişi ile ilgili TV haberini yayınlayan Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Sorumlu Müdür Serhan Asker, Programlar Koordinatörü Kürşad Oğuz, Programcı Barış Pehlivan ve sunucu Seda Selek hakkında açılan davanın ilk duruşması yarın yapılacak. Sadece habercilik yaptığını vurgulayarak haberin sorumluluğunu üstlenen Suat Toktaş 33 gündür Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuluyor. Suat Toktaş ile arkadaşları hakkında hazırlanan iddianamede, toplam 55 yıl hapis cezası isteniyor.
ANKA,
3.3.2025 14:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İbb Kent Lokantaları İftarda Açık Olacak Ramazan hazırlıkları kapsamında ayrıntılı bir çalışma yürüten İBB, camilerdeki rutin temizlik çalışmaları arttırdı. İstanbul genelinde, 39’u selatin ve tarihi olmak üzere toplam 44 camide, detaylı temizlik çalışmaları yapıldı. İhtiyaç sahiplerine Ramazan desteği sağlanırken iftar çadırlarında toplam 217 bin kişiye sıcak yemek sunulacak. Kent lokantaları haftanın 7 günü iftar da verecek. Ayrıca, şehrin dört bir yanında konserler, tiyatrolar, film gösterimleri ve özel etkinliklerle dolu bir Ramazan programı düzenlenecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ramazan mesajında, İBB’nin bu yıl da büyük bir dayanışma ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacağını, İstanbul Halk Ekmeğin 350 gramlık ramazan pidesini 15 TL'ye İstanbullulara sunacağını söyledi.
ANKA,
28.2.2025 14:05
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 10.3.2025 20:33:58