Bornova Belediye Başkanı Eşki: "Esnafımızın Ayakta Kalması Hepimizin En Temel Hedeflerinden"
Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kuruluna katılan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, esnaf ve sanatkarın zorlu bir dönemden geçtiğini belirterek "Esnafımızın ayakta kalması hepimizin en temel hedeflerinden" dedi.
ANKA, 6.3.2025 12:06
Yeni Yol Partisi'nin "Ekonomik Krizin Bireyler Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması" Önerisi TBMM Genel Kurulu'nda Reddedildi Yeni Yol Partisi'nin TBMM Genel Kurulu'nda ekonomik krizin ve borç sarmalının bireyler üzerindeki etkilerinin araştırılması ve çözüm yollarının geliştirilmesi amacıyla verdiği grup önerisi reddedildi. Yeni Yol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, "Öyle ağır bir kriz ki iki yıldır enflasyonla mücadele kaplumbağa hızıyla gerçekleşiyor. Türkiye'yi etrafınızda öbeklenen 300-400 bin kişiden ibaret zannediyorsunuz. Eğer öyle olmasaydı, millet yokluk içindeyken vereceği üç kuruşu zalimane bir şekilde enflasyon hesaplamalarının içine katmanın utancını yaşardınız" dedi.
ANKA,
5.3.2025 20:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İyi Parti Grup Toplantısı... Müsavat Dervişoğlu: "Cumhuriyet Fikrinden Uzaklaşıldıkça Kadınlar da Yaşamdan Uzaklaştırılmaktadır" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye’de kadının adı, tarihte örneğine rastlanmayacak şekilde yok edilmekte ve silinmektedir. İktidar, kadınlara ‘doğurun’ talimatı verirken ‘yaşayın’ demeyi aklından geçirmemektedir. 2025 sözde aile yılı ilan edilirken, ailenin diğer yarısı olan kadının hali umurlarında değildir. Cumhuriyet fikrinden uzaklaşıldıkça kadınlar da yaşamdan uzaklaştırılmaktadır. Kadınları hem sosyal hem de ekonomik şiddetten korumak için mevcut yasaların etkin bir şekilde uygulanması gerekmektedir ancak İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması psikolojik bariyeri yıkmış, kadınların hukuki güvencelerinin zayıflatılmasına yol açmıştır. Hukukun üstünlüğüne inanıyorsak kadınları korumayan bir hukuk düzenini asla kabul edemeyiz" dedi.
ANKA,
5.3.2025 12:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı Osmaneli Belediyesi Kültür ve Sanat Konağı'nda gerçekleştirilen mali kongreye, Belediye Başkanı Bekir Torun, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan ve Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta katıldı. Torun, kongrede esnafın finansman erişimi ve ekonomik gelişimi üzerine önemli değerlendirmelerin yapıldığını belirtti.
İHA,
28.2.2025 11:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 10.3.2025 14:35:59