Mesut Özarslan, Berberler ve Kuaförlerle İftarda Buluştu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, berberler ve kuaförlerle düzenlediği iftar yemeğinde, KeçiKart projesi ile yerel esnafa destek olacaklarını açıkladı. Özarslan, vatandaşların ekonomik sıkıntılarını dikkate alarak esnafa can suyu olmayı hedeflediklerini vurguladı.
ANKA, 7.3.2025 14:45
İyi Parti Grup Toplantısı... Müsavat Dervişoğlu: "Cumhuriyet Fikrinden Uzaklaşıldıkça Kadınlar da Yaşamdan Uzaklaştırılmaktadır" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye’de kadının adı, tarihte örneğine rastlanmayacak şekilde yok edilmekte ve silinmektedir. İktidar, kadınlara ‘doğurun’ talimatı verirken ‘yaşayın’ demeyi aklından geçirmemektedir. 2025 sözde aile yılı ilan edilirken, ailenin diğer yarısı olan kadının hali umurlarında değildir. Cumhuriyet fikrinden uzaklaşıldıkça kadınlar da yaşamdan uzaklaştırılmaktadır. Kadınları hem sosyal hem de ekonomik şiddetten korumak için mevcut yasaların etkin bir şekilde uygulanması gerekmektedir ancak İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması psikolojik bariyeri yıkmış, kadınların hukuki güvencelerinin zayıflatılmasına yol açmıştır. Hukukun üstünlüğüne inanıyorsak kadınları korumayan bir hukuk düzenini asla kabul edemeyiz" dedi.
ANKA,
5.3.2025 12:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu, Beykoz Belediyesi Önünde: "Bize Çektirilen Zulmün Tek Sebebi Koltuğunu Kaybetme Korkusu" Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in gözaltına alınmasına karşı belediye önünde halkla buluştu. İmamoğlu, “Milletimiz şunu biliyor. Orada bir haksızlık, hukuksuzluk var diye bu zulüm çektirilmiyor. Burada bu zulüm haksızlık, hukuksuzluk var diye çektirilmiyor. Yapılmasının tek sebebi var. Koltuğunu kaybetme korkusu. Bu korkunun anlamı, halkın önüne gelecek olan ilk sandık, bunları evlerine gönderecek. Millet bunlardan usandı. Bu zulmü sona erdirecek olan kahramanlar sizlersiniz” dedi.
ANKA,
2.3.2025 22:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: "Hurmanın Kilosu Sayın Erdoğan Geldiğinde 2002 Yılında 2 Liraymış, Bugün 670 Tl" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu Sofra Hepimizin" iftar programında; "Tayyip Bey’i de üzmemek için altın hesabını bir kenara bırakıyorum. Ve ona hepinizin huzurunda yeni bir hesap yapıyorum. Altın hesabı değil, hurma hesabı. Hurmanın kilosu Sayın Erdoğan geldiğinde 2002 yılında 2 liraymış, bugün 670 TL olmuş. Yani hurmanın fiyatı 22 yılda 335 kat artmış. En düşük emekli maaşı, bu iktidardan önce 108 kilo hurma alırken bugün sadece 21 kilo hurma alıyor. Buradan Tayyip Bey’e selam olsun. Allah orucunu kabul etsin. Ramazanı iyi geçsin. Ama iktidara geldiği gün 108 kilo hurma alan en düşük emekli maaşı, bugün 21 kilo hurma alıyorsa bu emekliler nasıl geçinsin Tayyip Bey, nasıl geçinsin" dedi.
ANKA,
1.3.2025 21:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 10.3.2025 14:36:39