Beşiktaş'ta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri
Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Zübeyde Ana Kültür Merkezi'nde düzenlediği etkinliklerle kadın dayanışmasına ve kadın yoksulluğuna dikkat çekti. Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, kadınların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceklerini vurguladı.
ANKA, 7.3.2025 18:51
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Ekrem İmamoğlu: "Güçlü Bir Biçimde Kadın Hakları Savunucusu Olarak Yoluma Devam Edeceğime, Hepinizin Huzurunda Söz Veriyorum" İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir' sözü, gerçekten çok değerlidir. Bu manada, bu mübarek Ramazan ayında, bereket ve bolluk için dua ederken, soframızdaki bereketin artmasını, ailemizdeki huzurun artmasını, memleketimizdeki huzurun, kardeşliğin artmasını anlatırken, elbette ki bunun yolunun ve bu ülkede kadın erkek eşitliğinden geçtiğini asla unutmayarak, bugünkü görevlerimizde ve yarın var olacak görevlerimizde, güçlü bir biçimde kadın hakları savunucusu olarak yoluma devam edeceğime, hepinizin huzurunda söz veriyorum” dedi.
ANKA,
7.3.2025 14:46
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Şişli Belediyesi, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Etkinliklerle Kutladı Şişli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Kadınların sosyal ve kültürel hayatta daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla düzenlenen söyleşi, tiyatro oyunları, müze sergisi ve konserler büyük ilgi gördü. Başkan Şahan, kadınların eşit haklar ve fırsatlara sahip olduğu bir dünya için mücadele ettiklerini vurguladı.
İHA,
9.3.2025 12:55
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: Türkiye'de Bir Kadın Düşmanı Varsa O da Recep Tayyip Erdoğan'dan Başkası Değildir CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Sanatta, Siyasette, İşte, Hayatta Kadınların Yolculuğu” panelinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “CHP, kadın düşmanıdır” sözlerine yanıt verdi. İstanbul’da 8 Mart için yürümek isteyen kadınlara çevik kuvvet müdahalesini hatırlatan Özel, “Türkiye’de bir kadın düşmanı varsa, o da Türkiye’nin bütün kadınlarına ve bütün kadınlarını temsilen bugün İstanbul’daki kadınlara düşmanlık yapan Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası değildir” dedi.
ANKA,
8.3.2025 23:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Konak Belediye Başkanı Mutlu, Kadınlarla Bir Araya Geldi: "Hakkımız İçin Mücadelemizden Bir Adım Bile Geri Gitmeyeceğiz" Konak Belediyesi’nin düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlara seslenen Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, “İzmir, bugün özgürse; bütün ülkenin gıptayla baktığı bir şehirse sizin sayenizde. Hakkımız için, eşitliğimiz için mücadelemizden bir adım bile geri gitmeyeceğiz. Birlikte yan yana, omuz omuza yürümeye devam” dedi. Beştepeler Sosyal Tesisleri’nde de kadınlarla bir araya gelen Mutlu, “Evimizden başlayarak, kendi hayatımızı, ailemizi, Konak’ı, İzmir’i ve Türkiye’yi dönüştürebilecek güç kadınların elinde. Bir kadın değişirse, dünya değişir” diye konuştu.
ANKA,
7.3.2025 18:53
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 10.3.2025 01:00:44