Suriye Lazkiye ile İlgili Görevlendirilen CHP Heyeti Arsuz'da.
Suriye'nin Lazkiye bölgesinde yaşananlarla ilgili görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti, Arsuz'da incelemelerde bulundu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Suriye'de akan kanın derhal durdurulması gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanına sesleniyorum, Colani denilen kişi hakkında madem sözün geçiyor, hemen arayacaksın onu, talimat vereceksin" dedi.
ANKA, 9.3.2025 18:28
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Lazkiye ile İlgili Görevlendirilen CHP Heyeti Defne'de. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e yönelik "İktidarın sözcüleri çıkmış mevcut rejimi savunuyor. 'Esad'ın artıkları' diyor. Kimse kusura bakmasın, biz artık değiliz. Ama sen IŞİD'in artıklarıyla iş tutuyorsun" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "İnsani koridoru açın. Yoksa oradaki zulümde, akan kanda senin de suçun var, senin de parmağın var" diye seslendi. CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt da "Tayyip Erdoğan, ya zulmü durdur ya da bütün CHP milletvekilleri olarak Lazkiye'de zulme karşı direneceğiz" şeklinde konuştu.
ANKA,
9.3.2025 22:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Alevi Örgütlerinin, Suriye Başkonsolosluğu Önüne Yürümesine İzin Verilmedi Suriye'deki HTŞ yönetiminin Alevilerin yoğun yaşadığı Lazkiye ve civarında sivillere yönelik saldırıları protesto etmek için Şişli'deki Suriye Başkonsolosluğu'nun önünde toplanmak isteyen gruba polis engel oldu. Başkonsolosluk önü ve çevresi polis tarafından abluka altına alınırken, grup basın açıklamasını Maçka Demokrasi Parkı girişinde yaptı. Açıklamanın ardından polis bariyerlerinin bulunduğu alana siyah çelenk koymak isteyen grup ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bunun üzerine polis, 15 kişilik bir grubun çelenk koymasına izin verdi.
ANKA,
9.3.2025 16:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Atatürkçü Düşünce Derneği: "Parolamız Tektir ve Değişmez: ya İstiklal, ya Ölüm!" Atatürkçü Düşünce Derneği'nden Abdullah Öcalan'ın çağrısına ilişkin olarak yapılan açıklamada, "'Terörsüz Türkiye'nin bedeli, 'Biz başaramadık' anlamına gelecek ve şehitlerimizin kemikleri sızlayacaksa, milletimiz 'istemez eksik olsun' diyecektir. 'Terörsüz Türkiye'nin bedeli, BOP haritasının güçlenmesi, güneyimizde ABD taşeronu bir terör devletinin kurumlaşması, demografik yapımızı tarumar eden milyonlarca sığınmacının daha vatandaşlık alması olacaksa, milletimiz 'istemez eksik olsun' diyecektir. 'Terörsüz Türkiye'nin bedeli, binlerce asker, polis, öğretmen ve yurttaşımızın katili teröristlerin 'hukuki boyutun' tanınması ile 'demokratik siyaset' yapmaları olacaksa, milletimiz 'istemez eksik olsun' diyecektir" denildi.
ANKA,
3.3.2025 11:23
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel, Bolu'da... "Gerektiği Zaman Antiemperyalistlere Gerekli Direnci Gösteremezseniz Siz de Bu Emperyalizmin Hedefi Haline Gelirsiniz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da katıldığı iftar programında, “Burnumuzun dibinde Filistin var. Yaser Arafat ile Bülent Ecevit’in bundan 50 yıl önceki dostlukları, dayanışmaları; Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının Filistin davasına verdikleri destek; Türkiye’de sosyal demokratların da Türk solunun da Türkiye’deki sosyalistlerin de üzerinde hep birlikte mutabık oldukları konu, Filistin davasına sahip çıkmaktır. Gerektiği zaman antiemperyalistlere karşı gerekli direnci gösteremezseniz hem bütün mazlum milletler hem günün birinde siz de bu emperyalizmin hedefi haline gelirsiniz” dedi.
ANKA,
2.3.2025 20:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 10.3.2025 06:04:26