Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
12 Mart 2025 Çarşamba 19:59 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Mehmet Akif Ersoy
Recep Tayyip Erdoğan
Ekrem Imamoğlu
Volodimir Zelenskiy
Abdullah Öcalan
Vladimir Putin
Fatih Tekke
Tuncer Bakırhan
Devlet Bahçeli
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Aydın
Antalya
Bursa
Adana
Konya
Samsun
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Asu Kaya: Madımak Katliamı ile Yüzleşmeliyiz

CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya, Madımak davasındaki tahliyelere tepki gösterdi, adalet vurgusu yaptı.
ANKA, 12.3.2025 11:30


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Asu Kaya'dan Madımak Katliamı Davası Tahliyelerine Tepki
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Madımak Katliamı davasındaki tahliyelere karşı çıkarak adalet arayışının devam edeceğini vurguladı. Kaya, Madımak olayının insanlık tarihinde bir leke olduğunu belirtti ve katliamın sorumlularının yargılanması gerektiğini ifade etti.
ANKA, 12.3.2025 11:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Madımak Katliamı'na Tepki Gösterildi
TBMM Başkanvekili ve CHP'li yetkililer, Madımak Katliamı faillerinin tahliyesine itiraz etti.
ANKA, 4.3.2025 20:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




CHP Heyetinden, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Başlattığı Nöbete Dayanışma Ziyareti
TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Madımak Katliamı'nda 17 kişinin tahliye edilmesine tepki gösterdi. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ne gerçekleştirilen ziyarette konuşan Karaca, "Vicdanlarda adalet hiç yerini bulmadı. 32 yıl önce Sivas’ta yaşanan utancın hesabı sorulabilmiş, Sivas’ta gerçek adalet sağlanabilmiş olsaydı 10 Ekimler, Soma’lar, Suruç’lar olmazdı" dedi. Karasu ise, "32 yıldır böyle bir katliamı sürekli aklamaya, yok saymaya çalışanlar bu işin aynı derecede failleridir'' ifadelerini kullandı. 
ANKA, 4.3.2025 20:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu Ön Seçim Çalışmaları İçin Adana'da... "Suriye'de Yaşananlara Göz Yumamayız"
CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Suriye’de kalıcı barış ve istikrarın sağlanmasının Türkiye için önemli bir öncelik olduğunu belirterek, "Ateşin sadece düştüğü yeri yakmasını kabul etmeyiz. O yüzden Suriye'de yaşananlara göz yummayız. Zalimlik neredeyse biz ona karşıyız" dedi.
ANKA, 9.3.2025 15:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Sarıbal'dan Madımak Katliamı Tahliyelerine Tepki
Orhan Sarıbal, Madımak Katliamı mahkumlarının tahliye edilmesini hukuksuzluk olarak değerlendirip eleştirdi.
ANKA, 2.3.2025 21:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Sarıbal'dan Madımak Katliamı Sanıklarının Tahliyesine Tepki
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Sivas Madımak Katliamı davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan 23 sanıktan 17'sinin tahliye edilmesine sert tepki gösterdi. Sarıbal, iktidarın adalet sistemini çürüttüğünü ve insanlık suçlarının faillerini ödüllendirdiğini vurguladı.
ANKA, 2.3.2025 21:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel: "Rana bebek, sokak köpeklerinin saldırısıyla can verdi, bugün de Erzurum'da 10 yaşında Murat'ımız saldırıya maruz kaldı"
CHP Genel Başkanı Özel: "Rana bebek, sokak köpeklerinin saldırısıyla can verdi, bugün de Erzurum'da 10 yaşında Murat'ımız saldırıya maruz kaldı" "40 günde üç kez gittim Bolu'ya, gitmeye de devam edeceğim" "Sürekli et satan mağazalar için Et ve Süt Kurumu bir anlaşma yapmış.
İHA, 11.3.2025 22:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Milletvekili Erdoğan Toprak: "Türkiye, Yeni Şam Yönetimi Üzerindeki Ağırlığını Devreye Sokmalı"
CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Suriye’deki sürecin Alevi katliamlarına, etnik ve mezhep ayrımcılığına, giderek çatışmalara dönüşmesinin, ülkenin yeni bir iç savaşa ve istikrarsızlığa sürüklenmesine neden olacağını belirterek, “Türkiye, yeni Şam yönetimi ile taraflar üzerindeki ağırlığını devreye sokarak, tüm çatışan tarafları itidalli davranmaya yönlendirmelidir. Olası çatışmalarda ve çekişmelerde siyasi-etnik-mezhepsel açıdan taraf olmamalıdır” dedi.
ANKA, 9.3.2025 13:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Milletvekili Erdoğan Toprak: "Türkiye, Yeni Şam Yönetimi Üzerindeki Ağırlığını Devreye Sokmalı"
CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Suriye’deki sürecin Alevi katliamlarına, etnik ve mezhep ayrımcılığına, giderek çatışmalara dönüşmesinin, ülkenin yeni bir iç savaşa ve istikrarsızlığa sürüklenmesine neden olacağını belirterek, “Türkiye, yeni Şam yönetimi ile taraflar üzerindeki ağırlığını devreye sokarak, tüm çatışan tarafları itidalli davranmaya yönlendirmelidir. Olası çatışmalarda ve çekişmelerde siyasi-etnik-mezhepsel açıdan taraf olmamalıdır” dedi.
ANKA, 9.3.2025 13:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dem Parti Eş Genel Başkanlarından CHP'ye Ziyaret... Özgür Özel: "Chp, Kürt Sorununu da Kapsayacak Bir Büyük Demokratikleşme Paketi Önermektedir"
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Özel, görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, "Biz doğrudan hiç kimseyle bu süreçle ilgili bir şeyler görüşmüş, müzakereler yürütmüş değiliz. Bir sorun var ve bu sorunun çözülmesinin tek yolu demokratikleşme. Demokratikleşme yasal düzenlemelerle olur. Yasal düzenlemelerin yapılacağı zemin de Meclis’tir. CHP kimin ne dediğinden bağımsız, Kürt sorununu da kapsayacak bir büyük demokratikleşme paketi önermektedir. Bu sorunun, demokratik yollardan Meclis’te çözülmesi için elinden gelen katkıyı esirgemeyecektir" dedi. 
ANKA, 10.3.2025 17:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Heyeti Samandağ'da... Ali Mahir Başarır: İktidara, Avrupa'ya, Dünyaya Sesleniyoruz; Bugünden Tezi Yok Bu Katliamı Durdurun
Suriye'nin Lazkiye bölgesinde yaşanan infazlara ilişkin görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti, Samandağ’a giderek vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Rozetim yok. Çünkü buraya ‘insan’ olarak geldik. Şu an itibarıyla oy falan umrumda değil. Buradan iktidara, Avrupa’ya, dünyaya sesleniyoruz; bugünden tezi yok bu katliamı durdurun” dedi.
ANKA, 10.3.2025 15:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Heyeti Samandağ'da... Ali Mahir Başarır: İktidara, Avrupa'ya, Dünyaya Sesleniyoruz; Bugünden Tezi Yok Bu Katliamı Durdurun
Suriye'nin Lazkiye bölgesinde yaşanan infazlara ilişkin görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti, Samandağ’a giderek vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Rozetim yok. Çünkü buraya ‘insan’ olarak geldik. Şu an itibarıyla oy falan umrumda değil. Buradan iktidara, Avrupa’ya, dünyaya sesleniyoruz; bugünden tezi yok bu katliamı durdurun” dedi.
ANKA, 10.3.2025 15:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Heyeti Suriye'deki Zulmü Kınadı
CHP heyeti, Suriye'deki infazları eleştirirken müdahale çağrısında bulundu.
ANKA, 10.3.2025 14:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Heyeti Samandağ'da Suriye'deki İnfazları Kınadı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti, Suriye'nin Lazkiye bölgesindeki infazları protesto etmek amacıyla Samandağ'da vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, hükümetin Suriye'deki duruma müdahale etmesi gerektiğini vurguladı.
ANKA, 10.3.2025 14:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Suriye'deki İnfazlara Tepki
CHP Heyeti, Suriye'deki infazlar için Yayladağı'nda inceleme yaptı, iktidarın sessizliğini eleştirdi.
ANKA, 10.3.2025 12:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Heyeti Yayladağ'da... Ali Mahir Başarır: "Biz Dün de Bugün de Sivil Ölümlere Karşıydık, Katliamın Alevi'si, Sünni'si Olmaz"
Suriye'nin Lazkiye bölgesinde yaşanan infazlara ilişkin görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti, Suriye sınırının sıfır noktasında Hatay'ın Yayladağı Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Hiç kimse söylediklerimizi çarpıtmasın. Biz dün de bugün de sivil ölümlere, insanların katledilmesine karşıydık. Katliamın Alevi’si, Sünni'si olmaz. Ölümün Alevi’si, Sünni'si olmaz. Bu bir insanlık ayıbıdır, insanlık suçudur” dedi.
ANKA, 10.3.2025 11:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Suriye Lazkiye ile İlgili Görevlendirilen CHP Heyeti Arsuz'da.
Suriye'nin Lazkiye bölgesinde yaşananlarla ilgili görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti, Arsuz'da incelemelerde bulundu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Suriye'de akan kanın derhal durdurulması gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanına sesleniyorum, Colani denilen kişi hakkında madem sözün geçiyor, hemen arayacaksın onu, talimat vereceksin" dedi. 
ANKA, 9.3.2025 18:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Suriye'deki Saldırılara Sert Tepki
Burhanettin Bulut, Suriye'deki sivillere yönelik saldırılar için iktidarı diyaloga çağırdı.
ANKA, 9.3.2025 17:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Bulut'tan Suriye'deki Sivillere Yönelik Saldırılara Sert Tepki
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Suriye'nin Lazkiye bölgesinde sivillere yönelik saldırılara karşı iktidarın tarafgir dış politikasını eleştirerek diyalog çağrısında bulundu. Suriye'de yaşananların insanlığa karşı bir suç olduğunu belirten Bulut, uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.
ANKA, 9.3.2025 16:54   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 12.3.2025 19:59:57
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.