CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, 23 Mart'ta ön seçim yapacaklarını ve erken seçim talebini sürdüreceklerini açıkladı. Parti olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Nazlıaka, yüksek katılım beklediklerini ifade etti.
AA, 12.3.2025 14:05
İmamoğlu Ön Seçim Çalışmaları İçin Kayseri'de. CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ön seçim çalışmaları için ikinci durağı Kayseri oldu. İmamoğlu, "Memleketin bereketini kaçıranları önümüzdeki seçim evine göndereceğiz. Seçim sandığı milletin önüne bereketiyle gelecek. Ülkemiz gayretli, adaletli, çalışkan, yepyeni bir yönetime kavuşacak. 'O gitsin, bu gelsin' yaklaşımı içerisinde değiliz. Bizim derdimiz kişilerle değil. Biz bu eşitsiz, adaletsiz düzeni değiştirmek için yola çıktık. Biz bu israf ve istibdat düzenine son vermek için yola çıktık. Biz milletin hakkını millete vermek için yola çıktık" dedi.
ANKA,
8.3.2025 23:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Şişli Belediye Başkanı Şahan: "Kontrolünü Kaybetmiş Bir Güç, Eninde Sonunda Kendi Yarattığı Koşullara Yenilir" Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Meclisi'nde yaptığı konuşmada CHP’li belediyelere yönelik operasyonları eleştirdi. Şahan, “Milletimizin gerçek gündemi olan yoksulluğu konuşmamız gerekirken, bu kürsüde halkımızın iradesine sahip çıkmayı konuşmak zorundayız. Ne yazık ki bugünlerde bizi sürekli adliye önüne toplayarak çalışamaz hale getirmeyi amaçlayan bir anlayış var. ‘Adliye önü’ diyorum ama burada mesele adaletle, yargıyla asla alakalı değil. Burada bir adalet mekanizması işlemiyor" dedi. Şahan, "Kontrolünü kaybetmiş bir güç, eninde sonunda kendi yarattığı koşullara yenilir. Zalimin zulmü arttıkça, sonu yakındır. Eğer ısrarla direniyorsak da bilin ki zafer yakındır." ifadelerini de kullandı.
ANKA,
10.3.2025 18:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Vahap Seçer, Öcalan'ın Çağrısının Ardından Yaşanan Gelişmeleri Değerlendirdi: "Chp Sürecin İçinde ve Aktif Olmalı. Seyrederek Bir Çözüm Bulamayız" Mersin Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Vahap Seçer, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın çağrısının ardından yaşanan gelişmelere ilişkin olarak, "Bu süreçte iki parti son derece önemli; CHP ve MHP. Biz kurucu partiyiz. MHP'nin hassasiyetleri var. Bir önceki süreçte CHP bu süreci temkinli takip etti. Orada AK Parti bir başına bu süreci götürdü; o dönemin HDP’si ile beraber. Ama şimdi MHP'yi yanına alarak DEM’le birliktelikle bu süreci götürüyorlar. Ordan bugüne büyük bir fark var. MHP şu anda sürecin tam tepesinde. CHP'nin bu işin içerisinde olması gerekiyor. Ve CHP'nin endişeleri ya da görüşleri doğrultusunda bu süreç işbirliğiyle giderse başarıya ulaşma oranı çok yüksek. CHP sürecin içinde ve aktif olmalı. Biz seyrederek bir çözüm bulamayız" dedi.
ANKA,
8.3.2025 08:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel, Avrupa Parlamentosu'nda konuştu: Başkaldırıyoruz CHP lideri Özgür Özel, Brüksel'de Avrupa Parlamentosu'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye'de partimize ve partimizin ve diğer muhalefet partilerinin belediyeleri üzerinden Türkiye'nin yerel demokrasisi üzerine kurulan baskıları ve iktidar güdümlü yargı tacizlerini yakından takip ediyorsunuz. Biz bu sürece, edilgen bir direniş yerine meydan okuyan bir ayağa kalkma ve itirazla başkaldırıyoruz" dedi.
ANKA,
5.3.2025 16:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ekrem İmamoğlu: CHP, Tarihin Kavşağında Yeniden Görev Üstleniyor CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Ön Seçimi adayı Ekrem İmamoğlu, Adana'da partililerle bir araya gelerek partinin tarihsel önemine vurgu yaptı. Türkiye'nin ekonomik zorluklarına, Suriye'deki çatışmalara ve CHP'nin bu süreçteki rolüne dikkat çekti. İmamoğlu, CHP'nin birlik ve beraberlik mesajını da yineleyerek, Türkiye'nin geleceği için aktif bir rol oynaması gerektiğini ifade etti.
İHA,
9.3.2025 16:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.3.2025 00:01:18