CHP'li Zeybek'ten Şükrü Genç'in Tutuklanmasına Tepki
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer Eski Belediye Başkanı Şükrü Genç'in tutuklanmasına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Zeybek, partilerine yönelik asılsız iddialarla yürütülen itibar suikastının sonuçsuz kalacağını savundu.
ANKA, 15.3.2025 00:12
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
İmamoğlu Erzincan'da Konuştu: 2019'da Demiştim Ki, 'Ben, Sizi Çıldırtmaya Geliyorum.' Bunlar Çıldırmış, Çıldırmış." CHP’nin ön seçimle belirlenecek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, salon verilmeyen Erzincan buluşmasında, vatandaşlarla sokaklarda buluştu. CHP Erzincan İl Başkanlığı’nın bulunduğu caddeyi ve sokakları dolduran vatandaşlara hitap eden İmamoğlu “Şartları karşılamışım, geçmişim be kardeşim. Bunu YÖK de söylüyor, üniversite de söylüyor, fakülte de söylüyor. İnsanları zora düşürüyorlar. Dekan istifa etmek zorunda kalıyor. Rektörü zorluyorlar, onu zorluyorlar, bunu zorluyorlar… Dedim ki savcıya, ‘O zaman 19 yaşındaydım. Varsayalım ki reşit değildim, 17 yaşındaydım. Kime hesap soracaktınız’ dedim. ‘Ya annenize ya babanıza’ dedi. Yahu bunlar akıllarını yitirmiş. 2019’da demiştim ki, ‘Ben, sizi çıldırtmaya geliyorum.’ Bunlar çıldırmış, çıldırmış.” diye konuştu.
ANKA,
17.3.2025 00:04
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu Gözaltında... Özgür Özel: "Yapılan İş Bir Darbedir. Bir Darbe Girişimidir" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması sonrası İstanbul’da konuştu. Yaşanılanları darbe olarak değerlendiren Özel, "Demokrasi treninden indi, darbecilerin safına o istasyonda katıldı. Tayyip Bey’in indiği istasyonda 15 Temmuz darbecileri vardır, Kenan Evren vardır, Tayyip Bey’in indiği istasyonda Türkiye Cumhuriyeti tarihinde darbeye kalkmış başarmış başarmamış herkes vardır. Artık onların ruh ikizidir onların yoldaşıdır."
ANKA,
19.3.2025 17:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki İBB'ye yönelik başlatılan "Yolsuzluk" ve "Terör" soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına bir tepki de eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Kılıçdaroğlu, "CHP'den intikam almaya çalışanlar, milletin gözünden ve gönlünden düşmüştür. Hak, hukuk, adalet arayışımız devam edecek. Ekrem Bey'e destek ve dayanışma duygularımı iletiyorum." dedi.
Haberler.com,
19.3.2025 10:36
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 20.3.2025 02:13:42