Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi. Yavaş, kendisini ziyarete gelen İmamoğlu'nu makam odasında beklerken karşılamayı vekili ve özel kalemi yaptı. Karşılama esnasında özel kalemin İmamoğlu'nu elleri arkada beklemesi dikkatlerden kaçmadı.
Haberler.com, 15.3.2025 13:34
İmamoğlu'ndan çok konuşulacak Mansur Yavaş yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'adaylık' açıklamalarına ilişkin, ''Mansur Yavaş'ın hiçbir cümlesi beni incitmiyor. Yüz yüze konuştuğumuz ve ortak karar aldığımız üçlü masa beni ilgilendiriyor. Adaylık kimsenin tapulu malı değil'' dedi. İmamoğlu, Yavaş'ın adaylık kararı alarak kendisine rakip olacağını zannetmediğini de söyledi.
ANKA,
12.3.2025 00:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yavaş, ''Cumhurbaşkanlığı seçimine en az 2,5 veya 3 yıl, belki daha fazla var. Biz, öncelikle Ankara halkına hizmet etmeye davam edeceğiz. Günü geldiği zaman ortama bakılır, Türkiye'nin o günkü şartlarına bakılır.'' dedi.
AA,
11.3.2025 00:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yavaş, "Cumhurbaşkanlığı seçimine en az 2,5 veya 3 yıl, belki daha fazla var. Biz, öncelikle Ankara halkına hizmet etmeye davam edeceğiz. Günü geldiği zaman ortama bakılır, Türkiye'nin o günkü şartlarına bakılır." dedi.
AA,
11.3.2025 00:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Şişli Belediye Başkanı Şahan: "Kontrolünü Kaybetmiş Bir Güç, Eninde Sonunda Kendi Yarattığı Koşullara Yenilir" Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Meclisi'nde yaptığı konuşmada CHP’li belediyelere yönelik operasyonları eleştirdi. Şahan, “Milletimizin gerçek gündemi olan yoksulluğu konuşmamız gerekirken, bu kürsüde halkımızın iradesine sahip çıkmayı konuşmak zorundayız. Ne yazık ki bugünlerde bizi sürekli adliye önüne toplayarak çalışamaz hale getirmeyi amaçlayan bir anlayış var. ‘Adliye önü’ diyorum ama burada mesele adaletle, yargıyla asla alakalı değil. Burada bir adalet mekanizması işlemiyor" dedi. Şahan, "Kontrolünü kaybetmiş bir güç, eninde sonunda kendi yarattığı koşullara yenilir. Zalimin zulmü arttıkça, sonu yakındır. Eğer ısrarla direniyorsak da bilin ki zafer yakındır." ifadelerini de kullandı.
ANKA,
10.3.2025 18:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu Ön Seçim Çalışmaları İçin Kayseri'de... İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Bu Millete Yenilgiyi Öğretemeyeceksin. Seni Yenmeye Devam Edeceğiz" CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ön seçim çalışmaları için ikinci durağı Kayseri oldu. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "Bize sözde suç icat ediyorlar. Bir tane 'ahmak davası' var. Millet o davanın ismini gördükçe, duydukça gülüyor. Şimdi de bir 'diploma davası' uydurdular. 35 yıllık olmayan diploma değil, olan diplomaya göz koyan bu akıl, bu milletin 40-50-60 yıllık tapusuna da göz koyar. 2014'ten bu yana tek suçumuz var; sandıkta yenilmedik. Bu bileği bükemediler. Buradan söylüyorum; bu cümlemi aklına kazı. Bu millete yenilgiyi öğretemeyeceksin. Seni yenmeye devam edeceğiz" dedi.
ANKA,
8.3.2025 23:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.3.2025 04:51:12