İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, çeşitli suçlardan tutuklanması istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmesine karar verdi. İmamoğlu, 'silahlı terör örgütüne yardım', 'suç örgütü kurma', 'ihaleye fesat karıştırma' gibi suçlarla suçlanıyor.
ANKA, 23.3.2025 04:23
İmamoğlu gözaltına alındığı 2 soruşturmada ifade vermeye başladı Yolsuzluk ve terör suçlamalarıyla yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer 86 şüphelinin ifadeleri alınmaya başlandı. İmamoğlu gözaltına alındıktan 28 saat sonra ifade vermeye başlarken İmamoğlu'nu ziyaret eden TBB Başkanı Erinç Sağkan, "Avukat görüşe geldiğinde nezarethaneden çıkartılıp görüşe gidiyor. Ben gittiğimde tek başına duruyordu nezarette" dedi.
Haberler.com,
20.3.2025 10:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu gözaltına alındığı 2 soruşturmada ifade vermeye başladı Yolsuzluk ve terör suçlamalarıyla yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer 86 şüphelinin ifadeleri alınmaya başlandı. İmamoğlu gözaltına alındıktan 28 saat sonra ifade vermeye başlarken İmamoğlu'nu ziyaret eden TBB Başkanı Erinç Sağkan, "Avukat görüşe geldiğinde nezarethaneden çıkartılıp görüşe gidiyor. Ben gittiğimde tek başına duruyordu nezarette" dedi
Haberler.com,
20.3.2025 10:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ekrem İmamoğlu tutuklandı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. İmamoğlu, terör suçlamasından ise serbest bırakıldı. Terör soruşturmasındaki bu karar sonrası İBB'ye kayyum iddiaları ortadan kalkmış oldu. İmamoğlu yerine İBB Meclisi'nden bir ismin İBB Başkanı seçilmesi bekleniyor.
Haberler.com,
23.3.2025 10:04
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 24.3.2025 14:30:39