Özgür Özel, Mansur Yavaş'ın yerine özür diledi: Kürt kardeşlerimin nevruzunu kutluyorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Bana göre paçavra olan bayraklar sallanırken, o mitinge gidenlere polis pamuk şekerleri verdi.'' açıklamasıyla DEM Partililerin tepkisini çeken Mansur Yavaş'ın yerine özür diledi. Özel, ''Her kim söylediği bir sözle birini kırdıysa helallik istemek partinin Genel Başkanı adına bendendir. Bütün Kürt kardeşlerimin nevruzunu bir kez daha kutluyorum.'' dedi.
Haberler.com, 23.3.2025 23:14
Yavaş'ı küplere bindiren "pamuk şeker" olayının aslı başka çıktı Mansur Yavaş ile DEM Partilileri karşı karşıya getiren "pamuk şeker" olayının aslı ortaya çıktı. Yavaş'ın "Mitinge gidenlere polis pamuk şeker verdi" diye tepki gösterdiği olayın bir emniyet organizasyonu olmadığı belirtildi. Bir polis memurunun, engelli satıcının daha fazla yorulmasını istememesi ve elindeki tüm pamuk şekerleri alıp çocuklara dağıtması sonrası gerçekleştiği ifade edildi.
Haberler.com,
24.3.2025 07:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mansur Yavaş tepki çeken sözleri nedeniyle geri adım attı Mansur Yavaş, Şırnak nevruzu görüntülerini kastederek "O mitinge gidenlere polisler pamuk şekeri verdi" sözlerinin ardından ilk kez açıklama yaptı. "Gösteri hakkında yönelik çifte standardı eleştirdiğini" söyleyen Yavaş, "Polisin bir mitingde sergilediği müsamahanın, Saraçhane'de ya da Kızılay'da gösterilmemesini ve gençlerimize biber gazı, tazyikli suyla müdahale edilmesini eleştirdim" dedi.
Haberler.com,
24.3.2025 15:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel Saraçhane'de: Büyük Bir Mücadeleye Başlıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, meydanlarda her gün 20:30'da buluşmak üzere mücadele çağrısı yaptı. Özel, "Yarın sabahtan itibaren bu meydan hem tüketimden gelen gücünü hem örgütlenmeden gelen gücünü hem farklı da olsa yan yana durabilmenin, farklılıklardan arıza, kavga değil güç devşirebilmenin, o gücü hepimizin faydasına kullanabilmenin ayırdıyla bir büyük mücadeleye başlıyoruz. 20.30 vazgeçeceğimiz bir zaman ve Saraçhane vazgeçebileceğimiz bir mekan değildir. Yarından itibaren ya da yarından sonraki günlerde, 20.30’da bütün Türkiye’de ve İstanbul’da ilan edilecek meydanlarda, alanlarda, hep birlikte olmaya, mücadeleyi yükseltmeye, geleceğe sahip çıkmaya başlıyoruz. Ekrem Başkan’ı almadan, Cumhurbaşkanı adayımızı almadan, onu geri almadan durmayacağız." ifadelerini kullandı.
ANKA,
23.3.2025 23:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 2.4.2025 01:01:52