Sokakta akıma kapılıp ölen 2 kişiden Öktemay'ın ailesi şikayetten vazgeçti
İzmir'de 12 Temmuz 2024'te yaşanan feci olayda sokakta yürürken elektrik akımına kapılan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz hayatını kaybetmişti. 11'i tutuklu, 42 sanığın yargılandığı davada Öktemay'ın ailesi şikayetinden vazgeçti. Acılı ailenin avukatı, "Yaşanan bu süreç müvekkillerimizi manen çok üzmüş ve çok yormuştur. Kimseye kin beslememişlerdir, beslemeyeceklerdir" açıklamasında bulundu.
DHA, 24.3.2025 12:16
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
İzmir'de sokakta akıma kapılıp ölen 2 kişiden Öktemay'ın ailesi şikayetten vazgeçti İzmir'de 12 Temmuz 2024'te yaşanan feci olayda sokakta yürürken elektrik akımına kapılan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz hayatını kaybetmişti. 11'i tutuklu, 42 sanığın yargılandığı davada Öktemay'ın ailesi şikayetinden vazgeçti. Acılı ailenin avukatı, "Yaşanan bu süreç müvekkillerimizi manen çok üzmüş ve çok yormuştur. Kimseye kin beslememişlerdir, beslemeyeceklerdir" açıklamasında bulundu.
DHA,
24.3.2025 12:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Tülay Hatimoğulları: "İkinci Kritik Eşiği Aşacak Olan Zeminin Oluşturulması İktidara ve Devlete Düşmektedir" DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kritik eşik aşıldı” sözlerini hatırlatarak “Bu süreç açısından baktığımızda birinci kritik eşik aşılmıştır ancak ikinci kritik eşiği aşması gereken iktidardır, devlettir ve bu çağrının bir toplumsal karşılığının olabilmesi için hayata geçebilmesi için ikinci kritik eşiği aşacak olan zeminin oluşturulması iktidara ve devlete düşmektedir ve biz de bu ikinci eşiğin aşılmasını dört gözle beklemekteyiz” dedi. Hatimoğulları, Kent Uzlaşısı’nnı kriminalleştirilmeseye çalışıldığını belirterek "Kent Uzlaşısı’na suç demek Kürt düşmanlığıdır. Kürt İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de kendini temsil edemez demektir" dedi.
ANKA,
25.3.2025 14:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 2.4.2025 01:59:42