Urla'da 650 Villalık Projeye Tepki: Yangın Riski ve Çevresel Sorunlar
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Yağcılar Mahallesi'nde planlanan 650 villalık projenin altyapıyı çökerteceğini ve büyük yangın riskleri taşıdığını belirtti. Projeye karşı çıkan Balkan, çevreye zarar vermeden planlama yapılması gerektiğini vurguladı.
ANKA, 25.3.2025 17:04
Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu Ziyaret Etti... Özel: "Demokrasi Devrimi Rüzgarı, Ekrem Bey'in, Arkadaşlarımızın Arkasındadır" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile görevlerinden uzaklaştırılan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Gezi Parkı davası hükümlüsü Tayfun Kahraman’ı Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. Özel, “Demokrasi devrimi rüzgarı Ekrem Bey’in, arkadaşlarımızın arkasındadır. Demokrasi devrimi Tayyip Bey’in antidemokratik düzenini ayaklar altına almıştır. O yaşlı teyzemin bastonu altında ezilmiştir saray rejimi. O 1,5 yaşında çocuğun 32 numara spor ayakkabısının altında ezilmiştir saray rejimi. Bu saray rejimi vicdanlara mahkum olmuş, kendi seçmenini mahcup etmiştir” dedi.
ANKA,
25.3.2025 13:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Devlet Ormanlarının Cumhurbaşkanı Kararıyla Turizm Merkezi Olarak Tespitine Aym'den Onay Anayasa Mahkemesi (AYM), Turizm Teşvik Kanunu’nun, “devlet ormanlarının Cumhurbaşkanı kararıyla turizm merkezi olarak tespit edilmesine imkan tanıyan” hükmünün iptal istemini reddetti. Yüksek Mahkeme, kanundaki “turizm işletmesi belgesi alabilme konusundaki takdiri bütünüyle Bakanlığa bırakan” hüküm ile “deniz kıyılarındaki tesislerin Bakanlığın belirlediği ölçütlere uygun olmaması ve turizm işletmesi belgesini temin etmemesi halinde işletmeye açılamayacağına” ve “kapasite artışı durumlarında turizm tesislerinden katılım payı isteneceğine” ilişkin hükümleri iptal etti. İptal hükümleri, 9 ay sonra yürürlüğe girecek.
ANKA,
24.3.2025 14:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 2.4.2025 05:45:16