Ankara kulisleri sarsan ihtimal: Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına geçebilir
Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından CHP yönetimi yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Lütfü Savaş'ın CHP kurultayının iptali için başvuruda bulunması sonrası 38. Olağan Kurultay'ın "yok hükmünde" sayılması olasılığı gündeme geldi. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yeniden parti liderliğine dönme olasılığı var.
Haberler.com, 26.3.2025 08:52
Özgür Özel: "Bu Gece Her Yerde Olabiliriz: Çağlayan'sa Çağlayan, Vatan'sa Vatan, Çok Kötülük Olursa Taksim" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu gece her yerde olabiliriz. Önce Saraçhane’de buluşuyoruz. Gecenin seyrine göre Çağlayan’sa Çağlayan, Vatan’sa Vatan, Vatan’dan sevk olunduysa Çağlayan’sa Çağlayan, olmadıysa Vatan, Çağlayan’da bir şey olur Vatan’a geri dönülürse Vatan, çok kötülük olursa Taksim, belki bir başka yer... Bugün biz can yakmadan, polisimize dokunmadan, hiçbir ananın evladının saçının teline dokunmadan ama yılmadan, durmadan 81 ilde sokaklardayız, meydanlardayız. Durmayacağız ve hiçbir kanunsuz, Anayasa’ya aykırı hiçbir yasağa üç gündür uymadığımız gibi bu gece de uymayacağız” dedi.
ANKA,
22.3.2025 19:55
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Selin Sayek Böke'den Olağanüstü Kurultay Açıklaması: "Siz Tartışın, Biz Yapıyoruz. Kendimize De, Partimize De, Halkımıza da Güveniyoruz" CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, 6 Nisan'da gerçekleştirilecek kurultaya ilişkin olarak, "CHP'ye kayyum mu gelir, kurultay olur olmaz mı üzerinden bir algı operasyonuyla tartışma yürütülmeye çalışıyorlar. Nasıl ki ön seçimle bir kararlı siyaset ortaya koyduysak, şimdi de kurultaya dönük aynı şeyi söylüyoruz; siz tartışın, biz yapıyoruz. Biz kendimize de, partimize de, halkımıza da güveniyoruz. Dolayısıyla delegemizin iradesini ortaya koyabileceği kurultayı yapacağız. Bu kurultay bir CHP kurultayı değil sadece. Bu bir Türkiye meselesi. Ankara'daki bir sonraki büyük buluşmamızı da kurultay olarak tarif edebiliriz" dedi.
ANKA,
27.3.2025 08:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu'nu Ziyaret Eden Gökan Zeybek'ten Erdoğan'a 'Turp' Yanıtı: "Saldırılar Devam Edebilir. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Silivri Cezaevi'nde Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Cumartesi günü yapılacak Maltepe mitingine ilişkin İmamoğlu’nun görüşlerini aldığını belirten Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Heybedeki büyük turplar daha dökülmedi” ifadesine ilişkin “Son 3 ay içinde yaptığımız hiçbir ankette Adalet ve Kalkınma Partisi’ni kararsızlar dağıtılmadan yüzde 20’nin üzerinde görmüyoruz. İktidar açısından yolun sonuna gelinmiş gözüküyor. CHP’ye olan teveccühün artmış olması iktidarı kaygılandırmaktadır. Bu saldırılar devam edebilir. Biz dimdik ayaktayız, İstanbul halkı ayakta, Türkiye’de 81 ilde milyonlarca insanımız ayaktadır” dedi.
ANKA,
26.3.2025 14:43
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 2.4.2025 01:08:20