Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
2 Nisan 2025 Çarşamba 11:27 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Volkan Konak
Recep Tayyip Erdoğan
Vladimir Putin
Devlet Bahçeli
Binyamin Netanyahu
Cihan Aydın
Hüseyin Olan
Öztürk Türkdoğan
Yerel Haberler
Istanbul
Izmir
Ankara
Trabzon
Bursa
Antalya
Aydın
Konya
Kayseri
Hatay
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Kuşadası'ndan İmamoğlu'na Destek Mektupları

Kuşadası'nda, CHP Kuşadası İlçe Örgütü ve Belediye Başkanı Ömer Günel'in öncülüğünde başlatılan kampanya ile vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu'na destek mektubu yazdı. İlk mektuplar, haksızlık karşısında dayanışma amacıyla toplu halde PTT'ye teslim edildi.
ANKA, 27.3.2025 12:36


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Kuşadası'nda İmamoğlu İçin Dayanışma Mektubu Kampanyası Başlatıldı
Kuşadası'nda, tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla başlatılan 'Dayanışma Mektubu' kampanyası büyük ilgi görüyor. Kent sakinleri, yazdıkları mesajları sandıklara atarak İmamoğlu’na desteklerini iletiyor.
ANKA, 29.3.2025 10:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu'nun Memleketi Trabzon'da: "Ekrem İmamoğlu'nun Suçu Tayyip Erdoğan'ın Rakibi Olmaktır"
Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon'da ‘Adayımı yanımda, sandığımı önümde istiyorum’ başlıklı imza kampanyasını başlatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ekrem İmamoğlu’nun suçu Tayyip Erdoğan’ın rakibi olmaktır. Hepimiz biliyoruz ki Ekrem İmamoğlu’nun içeriye atılmasının sebebi geçmişte Tayyip Bey’i yenmiş olması, gelecekte de onu yenecek güçte, dirayette, kararlılıkta bir aday olmasıdır” dedi.
ANKA, 30.3.2025 10:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Manisa'da Vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu'na Destek Vermek İçin Yürüdü
Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasının ardından Manisa’da binlerce kişi demokrasi için yürüdü. Demokrasi ve adalet taleplerini dövizlerle sloganlarla dile getiren vatandaşlar, "Ekrem İmamoğlu millete emanet’ mesajı verdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “O Silivri’de nasıl dimdik ayakta duruyorsa biz de alanlarda dimdik durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
ANKA, 24.3.2025 15:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Devleti Suç Örgütü Gibi Yönetenlere, Aparatlarına ve Bu Kirliliğe Sessiz Kalanlara Hukuk Devleti İçinde Sonuna Kadar Hesap Sorulacak"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugünlerde zulüm yapan, iftira atan, televizyonlarda yalan yorumlar yapan, olmayan delili varmış gibi anlatan yorumcular; öyle ‘geçmişe sünger, geleceğe temiz sayfa’ yok. Bu ülkenin tertemiz vatandaşlarına helalleşmek var, önümüze bakmak var. Devleti suç örgütü gibi yönetenlere, aparatlarına ve bu kirliliğe sessiz kalanlardan hukuk devleti içinde sonuna kadar hesap sorulacak. Bugün bu darbeyi yapanların bir avuç olduğunu, uzantılarının da kurumlarda üçer beşer olduğunu biliyoruz. O yüzden suça ortak olmayın. Sonunda hesap günü geldiğinde suç işleyenleri ihbar etmek üzere, belgelerinizi bugünden saklayın" dedi.
ANKA, 31.3.2025 14:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel, İmamoğlu'nun Doğduğu Evi Ziyaret Etti: "İmamoğlu'nu Dışarıda Tutmaya Bile Cesaretleri Yok, Hapiste Yenmeye Çalışıyorlar"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'daki köy evinin önünde; "23 yıllık iktidarın sonunda düştükleri durum, kelimenin tam anlamıyla kepazeliktir. Utanç verici bir durumla karşı karşıyayız. Bu kadar kötü, gücün karşısında eğilip bükülen ama fırsatını bulduğunda da arsızca ve arkadan saldıran bir siyaset anlayışıyla muhatap olduğumuz için utanç duyuyoruz. Bizim çok mert bir adayımız var, mertçe yarışacak. Onu dışarıda tutmaya bile cesaretleri yok, hapiste yenmeye çalışıyorlar" dedi.
ANKA, 30.3.2025 10:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Siyasilerin Ramazan Bayramı Programları Belli Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramda İstanbul’da olacak, CHP Genel Başkanı Özel, bayramın ilk gününü, İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da geçirecek, burada, “Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük Çağrısı'' için imza kampanyası başlatacak.
ANKA, 29.3.2025 16:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'nu Ziyaret Eden Gökan Zeybek'ten Erdoğan'a 'Turp' Yanıtı: "Saldırılar Devam Edebilir.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Silivri Cezaevi'nde Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Cumartesi günü yapılacak Maltepe mitingine ilişkin İmamoğlu’nun görüşlerini aldığını belirten Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Heybedeki büyük turplar daha dökülmedi” ifadesine ilişkin “Son 3 ay içinde yaptığımız hiçbir ankette Adalet ve Kalkınma Partisi’ni kararsızlar dağıtılmadan yüzde 20’nin üzerinde görmüyoruz. İktidar açısından yolun sonuna gelinmiş gözüküyor. CHP’ye olan teveccühün artmış olması iktidarı kaygılandırmaktadır. Bu saldırılar devam edebilir. Biz dimdik ayaktayız, İstanbul halkı ayakta, Türkiye’de 81 ilde milyonlarca insanımız ayaktadır” dedi.
ANKA, 26.3.2025 14:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Manavgat'ta İmamoğlu İçin Büyük Destek Gösterisi
Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Manavgat'ta düzenlenen mitinge binlerce kişi katıldı. CHP'nin düzenlediği etkinlikte demokrasi ve adalet vurgusu yapıldı, katılımcılar İmamoğlu'na desteklerini ifade etti.
ANKA, 24.3.2025 13:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kuşadası'nda İmamoğlu'na Destek Yürüyüşü
CHP Kuşadası İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla 'Demokrasi ve Dayanışma Yürüyüşü' düzenledi. Yürüyüşe katılanlar adalet ve özgürlük taleplerini dile getirdi.
İHA, 24.3.2025 10:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu Ziyaret Etti... Özel: "Demokrasi Devrimi Rüzgarı, Ekrem Bey'in, Arkadaşlarımızın Arkasındadır"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile görevlerinden uzaklaştırılan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Gezi Parkı davası hükümlüsü Tayfun Kahraman’ı Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. Özel, “Demokrasi devrimi rüzgarı Ekrem Bey’in, arkadaşlarımızın arkasındadır. Demokrasi devrimi Tayyip Bey’in antidemokratik düzenini ayaklar altına almıştır. O yaşlı teyzemin bastonu altında ezilmiştir saray rejimi. O 1,5 yaşında çocuğun 32 numara spor ayakkabısının altında ezilmiştir saray rejimi. Bu saray rejimi vicdanlara mahkum olmuş, kendi seçmenini mahcup etmiştir” dedi.
ANKA, 25.3.2025 13:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Çeşme'de Demokrasi Yürüyüşü: Başkan Denizli, Özgürlük Mücadelesine Vurgu Yaptı
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, düzenlenen 'Demokrasi Yürüyüşü'nde, adalet ve demokrasi mücadelesi verdiklerini belirtti. Başta gençler olmak üzere vatandaşlara seslenen Denizli, memleket sevgisi ve dayanışma mesajı verdi.
ANKA, 25.3.2025 12:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Çelik: "O Eylemciler İçerisinde Cami Duvarının Orada Bir Negatif Davranışa Girecek Birisi Yok. Onu Yapanlar Provokatördür"
İstanbul Valisi Davut Gül ile görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Deniz Yavuzyılmaz ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik açıklama yaptı. Özgür Çelik cami iddialarına ilişkin "Asla o eylemciler içerisinde cami duvarının orada bir negatif davranışa girecek birisi yok. Onu yapanlar provokatördür...O caminin duvarına çıkıp bir şey içen ya da o duvarın yanında durup bir şey yapan provokatördür. Özellikle kasten yapılmıştır. Eylemcilerin hiçbirisi camiye öyle bir şey yapmadı." dedi. 
ANKA, 24.3.2025 18:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kuşadası'nda Ekrem İmamoğlu'na Destek Yürüyüşü Düzenlendi
CHP Kuşadası İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla Demokrasi ve Dayanışma Yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte milletin iradesine dikkat çekildi.
ANKA, 24.3.2025 10:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Diyarbakır'da İmamoğlu'na Yoğun Destek
CHP'nin ön seçiminde Diyarbakır'da 28 bin kişi oy kullandı, katılım Ekrem İmamoğlu'na moral sağladı.
ANKA, 23.3.2025 21:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İmamoğlu'nun Adaylığını Vurguladı
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu'nu işaret ederek, 'İlk erken seçimde cumhurbaşkanı olacak ve bu karanlığı hep birlikte yeneceğiz' dedi. Ön seçim sandığında oy kullanan Çelik, İmamoğlu’na karşı yapılan operasyonları eleştirdi.
ANKA, 23.3.2025 17:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Ön Seçimi... Muhittin Böcek: "Bu Adalet Herkese Lazım"
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçiminde oy kullandı. Böcek, "Bu adalet herkese lazım. Bana lazım, Sayın Cumhurbaşkanımıza lazım, genel başkanlarımıza, başkana herkese lazım. Hepimiz hukukun üstünlüğüne güveneceğiz. Adalet inşallah önümüzdeki günlerde tecelli edecek ve Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem imamoğlu ile yine hep birlikte olacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. 
ANKA, 23.3.2025 16:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Böcek Oy Kullandı, İmamoğlu'na Destek Verdi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, CHP ön seçiminde oy kullanarak İmamoğlu'na destek verdi.
AA, 23.3.2025 16:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Böcek, CHP Ön Seçiminde Oy Kullandı ve İmamoğlu'na Destek Verdi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belirlemek için düzenlediği ön seçimde oy kullandı. Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasını üzüntüyle karşıladıklarını ifade eden Böcek, adalet talep etti.
AA, 23.3.2025 16:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci: "Demokrasi adına önemli bir adım atıyoruz"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçiminde oy kullandı ve Türkiye'nin hukuk sistemine dair eleştirilerde bulundu. Sandıkların önemi ve darbe girişimlerine karşı kararlılıklarını vurguladı.
ANKA, 23.3.2025 13:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 2.4.2025 11:27:58
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.