Ömer Çelik: "Chp Genel Başkanı, Parti İçinde Bir Siyasi Vesayet Altındadır"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in söylemlerini ve boykot çağrısını eleştirerek, “CHP Genel Başkanı’nın bir siyasi vesayet altında olduğu ve bu vesayetin de CHP’nin iç dinamiklerinden kaynaklandığı net bir şekilde görülüyor. Aslında orada demokratik protesto hakkını kullanan herkesin, tutumunu da istismar ederek bütün bu gündemi kendi Kurultay sürecinin bir parçası haline getirmeye çalışıyor” dedi.
ANKA, 27.3.2025 17:31
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yücel: "Vatandaşlarımızı Sindirmeye, Kriminalize Etmeye Hakkınız Yok" CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "CHP camilere" saldırıyor iddialarına yanıt vererek, "Güvenlik güçleri, Saraçhane’de toplanan, demokratik tepkisini gösteren gençleri, vatandaşlarımızı biber gazıyla ve tazyikli suyla süpürerek camiye sıkıştırmıştır. Kimse Şehzadebaşı Camisi'ne yada başka bir camiye zarar vermemiştir. Artık 'CHP camilere saldırıyor' yalanından medet ummaktan vazgeçin. Sokağa çıkmak anayasal bir haktır. Anayasal haklarını kullanan vatandaşlarımızı, bu şekilde korkutmaya, sindirmeye, kriminalize etmeye hakkınız yok" dedi.
ANKA,
24.3.2025 17:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sokaklara Çıkarak Milli İradeye Parmak Sallama Dönemleri Geride Kaldı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,"Sokaklara çıkarak, yanına sol örgütleri, marjinalleri, vandalları alarak milli iradeye parmak sallama dönemleri artık geride kalmıştır. Sokak terörü üzerinden siyasete ve adalete istikamet çizildiği günler eski Türkiye ile birlikte tamamen mazide kalmıştır. Türkiye demokratik bir ülkedir, bir hukuk devletidir. Üstünlerin hukukunun değil, hukukun üstünlüğünün egemen olduğu bağımsız ülkedir. Cesaretiniz varsa bırakın demokrasi işlesin, bırakın hukuk işlesin" dedi.
ANKA,
22.3.2025 21:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: Diktatörler Meydandan Korkar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Protestoyu, sokağı, meydanı, eylemi kriminalize edenler, bundan korkan diktatörlerdir. Demokratlar meydandan korkmaz, demokratlar cesur olur, protestoya saygılı olur, anlayışlı olur. Ama diktatörler meydanlardan korkarlar. Eğer Erdoğan, sen bu meydandan korkuyorsan, sen de bir diktatörsün, sen de bir diktatörsün." diye konuştu.
ANKA,
21.3.2025 23:24
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
38. Olağan Kurultay'dan Bugüne Chp: Yerel Seçimde Zafer, Normalleşme, Operasyonlar ve Olağanüstü Kurultay Kararı Partisinin 21. Olağanüstü Kurultayı'nı 6 Nisan'da toplayacağını açıklayan Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturduğu Kasım 2023'teki 38. Olağan Kurultayın ardından geçen 16 aylık süre içinde partisini Türkiye'nin birinci partisi yaptı. Özgür Özel, genel başkanlığı döneminde Cumhur İttifakı seçmenine yönelik başlattığını sıklıkla vurguladığı "normalleşme" sürecine parti içinde yükselen eleştirilerin yanı sıra, Esenyurt, Ovacık, Beşiktaş ve Beykoz Belediye Başkanlarına yönelik operasyonlar, 38. Olağan Kurultay'a yönelik şaibe iddiaları ve partisinin cumhurbaşkanı adayını belirleyeceği ön seçime tek aday olarak giren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik operasyonlarla mücadele etti.
ANKA,
21.3.2025 23:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 31.3.2025 18:05:52