Silivri Belediye Meclisi Nisan Toplantısını Yarın Yapacak
Silivri Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısını 7 Nisan 2025'te gerçekleştirecek. Toplantıda, komisyon üyelikleri belirlenecek ve belediyeye ait taşınmazların kullanım sürelerinin uzatılması gibi önemli konular ele alınacak.
ANKA, 28.3.2025 13:37
Selin Sayek Böke'den Olağanüstü Kurultay Açıklaması: "Siz Tartışın, Biz Yapıyoruz. Kendimize De, Partimize De, Halkımıza da Güveniyoruz" CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, 6 Nisan'da gerçekleştirilecek kurultaya ilişkin olarak, "CHP'ye kayyum mu gelir, kurultay olur olmaz mı üzerinden bir algı operasyonuyla tartışma yürütülmeye çalışıyorlar. Nasıl ki ön seçimle bir kararlı siyaset ortaya koyduysak, şimdi de kurultaya dönük aynı şeyi söylüyoruz; siz tartışın, biz yapıyoruz. Biz kendimize de, partimize de, halkımıza da güveniyoruz. Dolayısıyla delegemizin iradesini ortaya koyabileceği kurultayı yapacağız. Bu kurultay bir CHP kurultayı değil sadece. Bu bir Türkiye meselesi. Ankara'daki bir sonraki büyük buluşmamızı da kurultay olarak tarif edebiliriz" dedi.
ANKA,
27.3.2025 08:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Şişli'deki Kent Lokantaları Kapatıldı Şişli Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in talimatıyla Mahmut Şevket Paşa ve İzzetpaşa mahallelerindeki kent lokantalarının faaliyetleri durduruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu kararın bölge halkının uygun fiyatlı ve sağlıklı yemeğe erişimini olumsuz etkilediğini belirtti.
ANKA,
25.3.2025 16:41
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel Saraçhane'de: Büyük Bir Mücadeleye Başlıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, meydanlarda her gün 20:30'da buluşmak üzere mücadele çağrısı yaptı. Özel, "Yarın sabahtan itibaren bu meydan hem tüketimden gelen gücünü hem örgütlenmeden gelen gücünü hem farklı da olsa yan yana durabilmenin, farklılıklardan arıza, kavga değil güç devşirebilmenin, o gücü hepimizin faydasına kullanabilmenin ayırdıyla bir büyük mücadeleye başlıyoruz. 20.30 vazgeçeceğimiz bir zaman ve Saraçhane vazgeçebileceğimiz bir mekan değildir. Yarından itibaren ya da yarından sonraki günlerde, 20.30’da bütün Türkiye’de ve İstanbul’da ilan edilecek meydanlarda, alanlarda, hep birlikte olmaya, mücadeleyi yükseltmeye, geleceğe sahip çıkmaya başlıyoruz. Ekrem Başkan’ı almadan, Cumhurbaşkanı adayımızı almadan, onu geri almadan durmayacağız." ifadelerini kullandı.
ANKA,
23.3.2025 23:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Serdar Haydanlı iddiası CHP lideri Özgür Özel, İmamoğlu ile gözaltına alınan Serdar Haydanlı'nın İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'in talimatıyla şubeden serbest bırakıldığını iddia etti. Özel, "Gizli tanığın naylon fatura kestiğini iddia ettiği Haydanlı serbest bırakıldı. 'İmamoğlu operasyonunun kilit ismi' diye servis edildi. 'Niye aldınız oğlum bırakın' deyip şubeden bırakıldı. Ben daha ne diyeyim arkadaşlar?" dedi.
Haberler.com,
22.3.2025 11:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bornova'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Işıkkent Kara Nakliyecileri Sitesi'ndeki asfalt serim çalışmalarını yerinde takip ederek, belediye hizmetlerine yönelik engellemelere rağmen çalışma kararlılıklarını vurguladı. Başkan Eşki, vatandaşları 23 Mart'taki ön seçime katılmaya da davet etti.
ANKA,
22.3.2025 11:43
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 1.4.2025 03:05:03