Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
8 Nisan 2025 Salı 01:10 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Ekrem Imamoğlu
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Nazım Hikmet Ran
Kemal Kılıçdaroğlu
Mahmut Tanal
Berhan Şimşek
Jose Mourinho
Oğuz Kaan Salıcı
Binyamin Netanyahu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Tekirdağ
Antalya
Mersin
Adana
Samsun
Edirne
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Avrupa Sosyalist Partisi'nden CHP'ye Destek Ziyareti

Avrupa Sosyalist Partisi (PES) heyeti, CHP'ye dayanışma ziyaretinde bulunarak Ekrem İmamoğlu'nun derhal serbest bırakılmasını talep etti. Heyet ayrıca tutuklanan belediye başkanları, gazeteciler ve öğrenciler için de destek mesajı verdi.
ANKA, 5.4.2025 20:46


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı...Özgür Özel: "Tekrar Milletin İradesine Başvurmaya Davet Ediyorum. Sana Meydan Okuyoruz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, ''Cesaretin varsa, geleceksin. Eğer istiyorsan haziranın ilk haftasında, en kısa takvimle. 'Yok yetişemem', o zaman görev sürenin yarısında, en son kasım ayında, çıkacaksın ve adayımızla yarışacaksın. Bizler attığımız imzalarla sana dünya siyasi tarihinin en büyük güvensizlik oyunu ve tüm güvensizlik oylarının doğuracağı gibi tekrar milletin iradesine başvurmaya davet ediyorum. Sana meydan okuyoruz. Bu salondan salon adamına sesleniyorum: Korkma, cesaretin varsa çık karşımıza. Seninle de cuntanla da hesaplaşacağız. Türkiye’yi bir kez daha kurtaracağız'' ifadesini kullandı.
ANKA, 6.4.2025 14:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Avrupa Sosyalist Partisi'nden CHP'ye Ziyaret... Özgür Özel: "Türkiye - Avrupa Birliği İlişkilerinde İğneyle Kazdığımı Erdoğan Kürekle Kapatıyor"
Avrupa Sosyalist Partisi (PES) heyeti CHP'ye dayanışma ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye - Avrupa Birliği ilişkilerinde iğneyle kazıyorum, Erdoğan kürekle kapatıyor. Ben her ay bir iki gün gidip Türkiye’nin Avrupa Birliği’nin tam üyesi olması için ve Türkiye’nin demokrasi zeminde bulunması için mücadele verirken, Erdoğan’ın attığı son adımlar Türkiye’yi Avrupa’dan kopardığı gibi dünyada da zaten demokrasi liginde küme düşürmeyi bırakın, birkaç lig aşağı düşürüyor" dedi.
ANKA, 5.4.2025 19:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Türk Öğrenciler İtalya'da İmamoğlu'na Destek Gösterisi Düzenledi
CHP'nin adayı İmamoğlu'na destek için İtalya'da Türk öğrenciler protesto gösterileri düzenledi.
ANKA, 29.3.2025 20:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İtalya'da Türk Öğrencilerden İmamoğlu İçin Protesto Gösterisi
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması ve ardından tutuklanmasını protesto etmek için İtalya'da eğitim gören Türk öğrenciler çeşitli şehirlerde gösteriler düzenledi. Roma'da buluşan yaklaşık 250 öğrenci, adalet ve özgürlük taleplerini dile getirdi.
ANKA, 29.3.2025 19:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Avrupa Sosyalist Partisi Lideri Löfven, İmamoğlu'na Destek İçin İstanbul'da
Avrupa Sosyalist Partisi (PES) Başkanı Stefan Löfven, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla İstanbul'da ziyarette bulundu. Tutuklamaların Avrupa Birliği üyelik sürecini olumsuz etkilediğini belirten Löfven, siyasi tutuklulardan yana dayanışma vurgusu yaptı.
ANKA, 28.3.2025 21:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, 21. Olağanüstü Kurultay'da konuştu: (2)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Cesaretin varsa geleceksin.
AA, 6.4.2025 15:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, 21. Olağanüstü Kurultay'da konuştu: (2)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Cesaretin varsa geleceksin.
AA, 6.4.2025 15:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


"Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi"... Özgür Özel: "Endişeyi Korkuyu, ve Yorgunluğu Evde Bıraktık"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi"nde "Silivri'de yatan arkadaşlarımız da bizler de 19 Mart'ta yaşananlardan sonra sokağa çıkmayı neredeyse yasaklayıp, üç kişinin toplanmasına yasak getirip, bütün ulaşım araçlarını durdurup, Saraçhane'ye, Şehzadebaşı'na Tarihi Yarımada'ya gelen bütün yolları kesip, köprüleri kaldırıp, vapurları durdurup, metroları durdurup bizi orada yalnız, İstanbul'un iradesini yalnız bırakmaya çalışanlara inat, ilk gece 150 bin, ikinci gece 220 bin, üçüncü gece 500 bin ve 23 Mart demokrasi devriminden sonra Saraçhane'ye koşan milyonlar bize şunu gösterdiler; biz artık endişeyi korkuyu, ve yorgunluğu evde bıraktık. Sokaklardayız, meydanlardayız" dedi.
ANKA, 29.3.2025 15:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına yönelik protestolara ilişkin, ''DEM Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın sağduyu ve soğukkanlı açıklamaları, 'Biz CHP’nin eylemci kitlesi değiliz' sözleri değerli ve takdire şayandır. CHP’nin suyu bulandırma teşebbüsleri başarısız kalmaya mahkum olup yırtıklarını yamamaya yetmeyecektir'' dedi. Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturmalarla ilgili de ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve yolsuzluk iddialarının merkezinde bulunan 50’ye yakın kişi tutuklanmıştır. Soruşturma ve kovuşturma süreçlerinin seri şekilde ikmali yapılarak; kim suçlu, kim suçsuz tefrik ve temin edilmelidir' 'ifadelerini kullandı.
ANKA, 28.3.2025 15:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı… Özgür Özel: "Kul Hakkına Giren Cuntacılar Mahkeme-İ Kübrada Acaba Ne Yapacaklar?"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Partili ve MHP’li seçmenlerin vicdanına seslenerek, "Mübarek Ramazan ayında kul hakkı yediler. Bayramda insanları ailelerinden, çocuklarından ayırdılar. 18-19 yaşında gençleri, hepimizin evlatlarını bir gün yatarı olmayan bir suçtan günlerdir hapiste tutuyorlar. Bugün hesap veremeyeceği düşünülüp kul hakkına giren darbeciler, cuntacılar mahkeme-i kübrada acaba ne yapacaklar? Zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır" dedi.
ANKA, 6.4.2025 13:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanlığı'ndan boykot çağrılarına ilk yorum
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de çağrıda bulunduğu tüketim boykotuna ilişkin olarak, "Tüketim boykotu emperyalist bir operasyondur ve hukuk ihlaline dayanan yeni nesil bir eylemdir. Hedef sosyal, siyasi ve ekonomik bir kaos çıkarmaktır. Amaç küresel emperyalizme hizmet edecek bir iktidar değişikliği sağlamaktır" ifadesini kullandı.
Haberler.com, 2.4.2025 09:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Silivri'de: "ölümü Göze Alırım, Bu Mağdur Çocukların Ahını Yerde Bırakmam"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve protestolar nedeniyle tutuklanan öğrencileri ziyaret etti. Özel, ''Türkiye’nin yarınlarında demokratik bir ülke var. O ülkede düşünce suçu olmayacak, zulüm kararlarını verenler o muameleleri yapanlar bilsin ki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları gereğince bu yaptıkları kötülüklerin zamanı aşımı da yok. Mutlaka hesabı sorulacak. Özgür Özel’in bugüne kadar 'yapacağım' deyip de yapmadığı hiçbir şey yok. 'Tutacağım' deyip tutmadığı hiçbir söz yok. Ant olsun ki namusum üzerine söylüyorum, bu gençlere kötü davrananların her birine teker teker bulacağım. Devlet görevlisi ise de bulacağım. Polis ise de bulacağım. Hakim savcı ise de bulacağım. Ölümü göze alırım, bu mağdur çocukların ahını yerde bırakmam'' dedi. 
ANKA, 30.3.2025 16:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


31 Mart Yerel Seçimlerinin Birinci Yılı... Kayyumların Gölgesinde "Milli İrade"
31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimler sonucunda CHP, yaklaşık yarım asır sonra sandıktan birinci parti olarak çıktı, 22 yıldır iktidardaki AK Parti oy kaybına uğradı. Yıllardır oylarının çoğunu Marmara, Akdeniz ve Ege'nin batı illerinde alan CHP'nin İç Anadolu, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'daki illerde de başkanlıklar kazanmasıyla "kıyı partisi" algısı yıkıldı. Yeniden Refah Partisi'nin yüzde 6,19 oy oranıyla sandıktan üçüncü parti çıkması seçimlerin sürprizi olarak yorumlandı. Darbe girişiminin ardından 2016'da çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile getirilen "kayyum" uygulamasıyla bir yılda seçilmiş 13 belediye başkanı görevinden uzaklaştırıldı. 
ANKA, 30.3.2025 11:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu'nun Memleketi Trabzon'da: "Ekrem İmamoğlu'nun Suçu Tayyip Erdoğan'ın Rakibi Olmaktır"
Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon'da ‘Adayımı yanımda, sandığımı önümde istiyorum’ başlıklı imza kampanyasını başlatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ekrem İmamoğlu’nun suçu Tayyip Erdoğan’ın rakibi olmaktır. Hepimiz biliyoruz ki Ekrem İmamoğlu’nun içeriye atılmasının sebebi geçmişte Tayyip Bey’i yenmiş olması, gelecekte de onu yenecek güçte, dirayette, kararlılıkta bir aday olmasıdır” dedi.
ANKA, 30.3.2025 10:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Maltepe'de "Ekrem İmamoğlu" mitingi
CHP, "Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi"ni Maltepe Sahili Etkinlik Alanı'nda düzenledi.
AA, 29.3.2025 19:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Maltepe'de "Ekrem İmamoğlu" mitingi
CHP, "Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi"ni Maltepe Sahili Etkinlik Alanı'nda düzenledi.
AA, 29.3.2025 19:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel, Pes Başkanı Lövfen ile Görüştü: "İhanetin Kotasını Dolduranlar Bize Hainlik Tanımlamasına Kalkışmasın"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Sosyalist Partisi (PES) Başkanı Stefan Löfven ile İstanbul’da görüştü. Özel, "İhanetin kotasını dolduranlar bize, ‘Türkiye’yi dışarı şikayet ediyor’ diye bir hainlik tanımlamasına hiç kalkışmasınlar. Öyle bu laflardan korkup bir adım geri atan siyaseti çok gerilerde bıraktık” dedi. Lövfen de "Bir ülkede iktidar sahibi, kuvvetli siyasi muhalefet temsilcilerini, gazetecileri cezaevine kapatıyorsa bu demokratik bir hareket değildir" diye konuştu. 
ANKA, 28.3.2025 21:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bahçeli: İBB yankesicilerin eline hapsolmuştur
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram mesajı yayınladı. Bahçeli'nin mesajında, CHP'ye yönelik sert ifadeler yer alırken, DEM Parti'ye ise takdir vardı. Bahçeli, "DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'ın sağduyu ve soğukkanlı açıklamaları 'Biz CHP'nin eylemci kitlesi değiliz' sözleri değerli ve takdire şayandır" dedi.
Haberler.com, 28.3.2025 14:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MHP lideri Bahçeli'den CHP'ye tepki, DEM'e takdir: Bakırhan'ın sözleri değerli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram mesajı yayınladı. Bahçeli'nin mesajında, CHP'ye yönelik sert ifadeler yer alırken, DEM Parti'ye ise takdir vardı. Bahçeli, "DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'ın sağduyu ve soğukkanlı açıklamaları 'Biz CHP'nin eylemci kitlesi değiliz' sözleri değerli ve takdire şayandır" dedi.
Haberler.com, 28.3.2025 14:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 8.4.2025 01:10:02
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.