Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu'nun Yeni Yönetimini Ağırladı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun yeni yönetimini ağırladı. Yönetime iyi dileklerini ileterek, takımın maçlarını yakından takip ettiğini belirten Seçer, “Bu kulübün yaşaması ve bundan sonraki süreçte başarıdan başarıya koşması için bir başına benim katkı yapmam ile bir sonuç elde edilemez. Onun için takıma tüm şehir sahip çıksın istiyoruz” dedi.
ANKA, 9.4.2025 17:26
Uluslararası Tour of Mersin 2023'te Üçüncü Etap Tamamlandı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Uluslararası Tour of Mersin'in üçüncü gün etabı tamamlandı. 104,6 kilometrelik parkurda pedal çeviren sporcular, sıkı mücadelelerle zorlu tırmanışları tamamladı. Etabı birinci sırada bitiren Stefan de Bod, sarı mayosunu korumak için yarışmaya devam etmeyi planlıyor.
ANKA,
12.4.2025 17:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç, Hedeflerini "Başka 1 Mudanya: Yeni Bir Bakış, Yeni Bir Anlayış" Toplantısında Anlattı Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bir yıllık görev sürecinde hayata geçirilen projeleri ve kentin gelecek vizyonuna ilişkin hedeflerini, "Başka 1 Mudanya: Yeni Bir Bakış, Yeni Bir Anlayış" başlıklı toplantıda anlattı. Daha yaşanabilir, adil, yeşil ve umut dolu bir Mudanya için gece gündüz çalıştıklarını belirten Dalgıç, "Bu bir yıl bize şunu bir kez daha gösterdi, birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. Belediyemizi sadece bir hizmet kapısı değil, bir umut yuvası haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
ANKA,
8.4.2025 15:51
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'in kurultaydaki "cunta" sözlerine hükümet kanadından peş peşe tepkiler CHP 21. Olağanüstü Kurultayı'nda Özgür Özel'in "Cunta" sözlerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan sert tepki geldi. Yılmaz, "Halkın seçtiğine 'cunta' demek, esas itibarıyla halkı 'cuntacı' olarak nitelendirmektir." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, "Halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı'na 'cunta başkanı' demek, milletimizin iradesine tahammülsüzlüğün itirafıdır." ifadelerini kullandı.
ANKA,
6.4.2025 16:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.4.2025 16:51:34