İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hakkında ev hapsi kararı
Silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan tutuklandıktan sonra anjiyo olan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hakkında tahliye kararı verildi. Polat'ın ev hapsinde olacağı belirtildi.
Haberler.com, 9.4.2025 17:41
CHP Genel Başkan Yardımcısı Şahbaz: "İktidar, Kendi Siyasi İkbali İçin Mahir Polat'ın Hayatını Tehlikeye Atmaktadır" CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Daha önce üç yılda dört kez anjiyo olan, kanser tedavisi gören, ölümcül düzeyde yüksek tansiyon, diyabet, uyku apnesi ve klostrofobisi olan Polat, cezaevinde iki defa fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve beşinci defa anjiyo olmuştur. Aort anevrizmasından, beyin kanamasına, kalp krizinden inmeye kadar telafisi mümkün olmayan hayati tehdit altındadır. İktidar, kendi siyasi ikbali için Mahir Polat’ın hayatını tehlikeye atmaktadır. Mahir Polat’ın yeri cezaevi değil, ailesinin yanıdır” dedi.
ANKA,
9.4.2025 12:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu'nun Savunmasından: Kanala, Yalana, Talana Karşı Olduğum İçin Burdayım 19 Mart operasyonuyla tutuklanan ve bugün tutuklu bulunduğu Silivri'de hakim karşısına çıkan CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, savunmasında Kanal İstanbul projesine de atıfta bulundu. İmamoğlu, "Ben, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum andan itibaren, şehri yönetirken, kanala, yalana, talana ve aynı zamanda ranta ve birçok millet aleyhine olan her hususa karşı durduğum için, ben bugün buradayım. Ve bunu hiçbir zaman vazgeçmeden savunduğum için bugün buradayım." dedi. İmamoğlu ayrıca "Türkiye demokrasisi adına devrim gibi altın harflerle geçecek üç seçim kazanmış, ‘Aşkım İstanbul’ veya ‘İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır’ anlayışına karşı, böyle bir güçlü iradeyi milletçe ortaya koymamın karşılığı olarak ben Silivri'deyim." ifadelerini kullandı.
ANKA,
11.4.2025 17:43
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu Ziyaret Etti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nu tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. Zeyrek, "Biz adaletin ve hukukun bu güzel ülkemize tekrar geleceğini, artık bu kara bulutların kalkacağını ve aydınlık yarınlara giden bu onurlu yürüyüşün de bu isteklerimiz yerine gelinceye kadar da son bulmayacağını ifade etmek isterim. Ben kendim de dahil olmak üzere biz ne bir santim eğiliriz ne bir adım geri atarız, ta ki bu güzel ülkeme hak, hukuk, adalet gelene kadar" dedi.
ANKA,
9.4.2025 16:00
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 19.4.2025 05:41:38