Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
16 Nisan 2025 Çarşamba 12:00 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Sırrı Süreyya Önder
Ekrem Imamoğlu
Binyamin Netanyahu
Gökmen Çiçek
Memduh Büyükkılıç
Mahmut Arıkan
Devlet Bahçeli
Şaban Çopuroğlu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Kayseri
Bursa
Adana
Aydın
Izmir
Samsun
Hatay
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı İsmail Yavuz: Samsun'da Proje Okullar Gün Geçtikçe Siyasal Nedenlerle Artmaya Devam Ediyor

Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı İsmail Yavuz: “Bakın ben 37 yıllık öğretmenim. 37 yıldır bu liyakatsiz atamalar gibi atamalar görmedim. Bir öğretmenin bir yerden bir yere atanması için mutlak suretle bir kriter belirlemeniz lazım” dedi.
ANKA, 11.4.2025 02:48


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Eğitim-Sen: Liyakat Sorunu Büyüyor
Eğitim-Sen, proje okullardaki liyakatsiz atamaları eleştirerek, öğretmenlerin mağduriyet yaşadığını belirtti.
ANKA, 11.4.2025 03:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Eğitim Sen'den Proje Okulları Protestosu
Eğitim Sen, proje okullarındaki öğretmen atamalarını protesto etti, liyakat vurgusu yaptı.
ANKA, 10.4.2025 21:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Eğitim Sen'den Proje Okulları Atamalarına Protesto
Eğitim Sen İzmir Şubeleri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) proje okullarına yaptığı öğretmen atamalarını protesto etti. Sendika, atamaların liyakat ilkesine dayanmadan yapıldığını ve şeffaflık eksikliği olduğunu vurguladı.
ANKA, 10.4.2025 21:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bakan Tekin: "Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi kongresinde delege satın alan bir kişinin oturttuğu koltukta oturuyor"
Bakan Tekin: "Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi kongresinde delege satın alan bir kişinin oturttuğu koltukta oturuyor" "Türkiye genelinde 20 civarında okulumuzda bu olaylar oldu" Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Özgür Özel, CHP kongresinde delege satın alan bir kişinin oturttuğu...
İHA, 14.4.2025 18:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bakan Tekin: "Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi kongresinde delege satın alan bir kişinin oturttuğu koltukta oturuyor"
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Özgür Özel, CHP kongresinde delege satın alan bir kişinin oturttuğu koltukta oturuyor" dedi.
İHA, 14.4.2025 17:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Samsun'da "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "Sen Artık Hem Cuntacısın Hem Mandacısın"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Samsun’da düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde, “1996’da İstanbul Büyükşehir Başkanı’yken ABD Büyükelçisi ile görüşüp ‘Partim için önemli görüşler aldım’ diyen Erdoğan, bugün ABD’den icazet alan, himaye bekleyen, içinde bulunduğu zor durumdan Amerika sayesinde çıkmaya çalışan biridir. O günkü Erdoğan’a bugün hatırlatıyorum; Sen artık hem cuntacısın hem mandacısın. Amerikan himayesi istiyorsun” dedi.
ANKA, 13.4.2025 17:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Taşkent'ten Eğitimde Siyasi Atamalara Tepki
Taşkent, proje okullarındaki atamaların siyasi yakınlıkla yapıldığını ve eğitimde adaletsizlik yarattığını belirtti.
ANKA, 12.4.2025 15:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Taşkent: Proje Okullarında Atamalar Siyasi Yakınlığa Dayanıyor
CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, proje okullarındaki yönetici ve öğretmen atamalarının siyasi bağlantılara dayandığını ve eğitimde adaletin zedelendiğini vurguladı.
ANKA, 12.4.2025 15:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu'nda, 'Cunta' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında, 'Cunta' tartışması yaşandı.
DHA, 12.4.2025 00:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Eğitim-Sen: Proje Okulu Atamaları Keyfi
Eğitim-Sen Başkanı Irmak, proje okulu atamalarının keyfi yapıldığını ve liyakatın göz ardı edildiğini söyledi.
ANKA, 11.4.2025 13:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Eğitim-Sen'den Proje Okulu Atamalarına Sert Eleştiri
Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, proje okulu atamalarının keyfi yapıldığını, liyakat ve nesnel kriterlerin dikkate alınmadığını vurgulayarak, bu durumun eğitimin niteliğini olumsuz etkilediğini ifade etti.
ANKA, 11.4.2025 13:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Eğitim-Sen'den Proje Okuluna Tepki
Eğitim-Sen Muğla Şubesi, proje okul atamalarında liyakat çağrısı yaparak basın açıklaması yaptı.
ANKA, 10.4.2025 22:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, 21. Olağanüstü Kurultay'da konuştu: (2)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Cesaretin varsa geleceksin.
AA, 6.4.2025 15:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, 21. Olağanüstü Kurultay'da konuştu: (2)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Cesaretin varsa geleceksin.
AA, 6.4.2025 15:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı...Özgür Özel: "Tekrar Milletin İradesine Başvurmaya Davet Ediyorum. Sana Meydan Okuyoruz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, ''Cesaretin varsa, geleceksin. Eğer istiyorsan haziranın ilk haftasında, en kısa takvimle. 'Yok yetişemem', o zaman görev sürenin yarısında, en son kasım ayında, çıkacaksın ve adayımızla yarışacaksın. Bizler attığımız imzalarla sana dünya siyasi tarihinin en büyük güvensizlik oyunu ve tüm güvensizlik oylarının doğuracağı gibi tekrar milletin iradesine başvurmaya davet ediyorum. Sana meydan okuyoruz. Bu salondan salon adamına sesleniyorum: Korkma, cesaretin varsa çık karşımıza. Seninle de cuntanla da hesaplaşacağız. Türkiye’yi bir kez daha kurtaracağız'' ifadesini kullandı.
ANKA, 6.4.2025 14:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Samsun İl Başkanı'ndan Miting Çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 13 Nisan Pazar günü düzenlenecek 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingine katılım çağrısı yaptı. Özdağ, mitingin tüm vatandaşların özgürlük, adalet ve demokrasi talebinin sesi olduğunu belirtti.
ANKA, 8.4.2025 18:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Davutoğlu'ndan Özel'e Ziyaret... Özgür Özel'den Tazminat Davası Değerlendirmesi: "Bana Ceza Gelirse Bahçeli'ye Rücu Ettiririm"
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP’nin 21’inci Olağanüstü Kurultayı’nda yeniden genel başkanlığa seçilen CHP Lideri Özgür Özel’e hayırlı olsun ziyareti yaptı. Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine açtığı tazminat davasına ilişkin olarak, "‘Cunta’ ve ‘cuntacı’ lafı üzerine açılan davada bana ne ceza gelirse Sayın Bahçeli’ye rücu ettiririm. Erdoğan’a ‘darbeci’ diyen ilk kişi Sayın Bahçeli’dir, ben değilim. Ben aradan çekilirim. Sayın Bahçeli ile aralarında halletsinler. Darbeyi yapanların sivil ya da asker olduğuna bakılmadan buna kalkışanlara cunta denir, cuntacı denir” dedi.
ANKA, 8.4.2025 15:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu: "Milletimiz Kendilerinden Kaçırılan Sandığı Gittiği Yere Kadar Kovalamasını da İyi Bilir"
CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, kurultay delegelerine yolladığı mesajda, "Milletin hakemliğinden kaçmanın hiçbir izahı, hiçbir mazereti olamaz. Unutulmasın ki, milletin kendi iradesine ve geleceğine sahip çıkma kararlılığı her türlü zorbalığın üstündedir. Ve milletimiz kendilerinden kaçırılan sandığı gittiği yere kadar kovalamasını da iyi bilir" ifadelerini kullandı.
ANKA, 6.4.2025 16:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı… Özgür Özel: "Kul Hakkına Giren Cuntacılar Mahkeme-İ Kübrada Acaba Ne Yapacaklar?"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Partili ve MHP’li seçmenlerin vicdanına seslenerek, "Mübarek Ramazan ayında kul hakkı yediler. Bayramda insanları ailelerinden, çocuklarından ayırdılar. 18-19 yaşında gençleri, hepimizin evlatlarını bir gün yatarı olmayan bir suçtan günlerdir hapiste tutuyorlar. Bugün hesap veremeyeceği düşünülüp kul hakkına giren darbeciler, cuntacılar mahkeme-i kübrada acaba ne yapacaklar? Zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır" dedi.
ANKA, 6.4.2025 13:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 16.4.2025 12:00:00
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.