TZOB Genel Başkanı Bayraktar: 65 ilimizde zirai don zararı var Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, son haftalarda yaşanan zirai don olaylarının 65 ilde tarımsal zarara yol açtığını belirtti. Hava sıcaklıklarının eksi 15'lere kadar düştüğünü ve bu durumun son 30 yılda görülmemiş bir sıcaklık düşmesi olduğunu ifade etti. Bayraktar, iklim değişikliğinin tarımsal üreticileri olumsuz etkilediğini vurguladı.
İHA,
16.4.2025 20:29
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Osmangazi Belediye Başkanı Aydın: "Belki de Türkiye'nin En Çok Tasarruf Sağlayan Belediyesiyiz" Osmangazi Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu, belediye meclisinde oy birliğiyle ile kabul edildi. Encümen ve komisyon üyelerinin de belirlendiği meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Erkan Aydın, 2024 yılının ilk üç ayında 108 milyon lira, göreve başlamalarının ardından geçen 9 ayda ise toplam 130 milyon lira harcama yapıldığını ifade etti. Yüzde 61’lik tasarruf sağlandığını söyleyen Aydın, "Belki de Türkiye’nin en çok tasarruf sağlayan belediyesiyiz" dedi.
ANKA,
10.4.2025 09:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "En Kısa Sürede Silahların Bırakılmasını, Terör Örgütünün Kendisini Feshetmesini Elbette Bekliyoruz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Süreç olması gerektiği gibi hassas bir çerçeve içinde devam ediyor. Başarıya ulaşmasının en kısa sürede silahların bırakılmasını terör örgütünün kendisini feshetmesini elbette bekliyoruz. Bu tür süreçler hassas süreçler. Uzadıkça çomak sokan çok olur böyle işlere. Dolayısıyla bizim beklentimiz en kısa sürede 'Terörsüz Türkiye' sürecinin tamamlanmasıdır" dedi. Yılmaz, ABD Başkanı Trump'ın açıkladığı vergilerle ilgili, "Türkiye'yle zaten dengeli bir ticaret yapısı var. Ancak bizim liderlerimizin belirlediği yüz milyar dolarlık bir hedef var. Dolayısıyla bu konularda Ticaret Bakanımız mutlaka Amerikan muadilleriyle oturup hem bu gelişmeleri hem de Türkiye ile Amerika ticaretini nasıl arttırabiliriz, hacmini nasıl daha fazla büyütürüz, önümüzdeki dönemde daha yoğun bir şekilde ele alacağımızı söyleyebilirim" dedi.
ANKA,
9.4.2025 14:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 19.4.2025 04:12:06