7. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun İkinci Etabında Sporcular, 125 Kilometreyi Pedalladı
7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’nun 2. Etabı, Gülnar Hükümet Konağı önünden başlayarak Erdemli İlçesi’nde sona erdi. 125 kilometrelik 2. Etap’ta birinci Mihajlo Stolic, ikinci Stefan de Bod, üçüncü ise Mathias Bregnay oldu. Sarı ve Mavi Mayo’yu Stefan de Bod, Kırmızı ve Beyaz Mayo’yu ise Bálint Feldhoffer aldı.
ANKA, 11.4.2025 17:47
Uluslararası Tour of Mersin 2023'te Üçüncü Etap Tamamlandı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Uluslararası Tour of Mersin'in üçüncü gün etabı tamamlandı. 104,6 kilometrelik parkurda pedal çeviren sporcular, sıkı mücadelelerle zorlu tırmanışları tamamladı. Etabı birinci sırada bitiren Stefan de Bod, sarı mayosunu korumak için yarışmaya devam etmeyi planlıyor.
ANKA,
12.4.2025 17:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda 3. Etap Tamamlandı Mersin'de düzenlenen 7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun 3. etap yarışı başarıyla tamamlandı. Sporcular, 325 kilometrelik parkurda zorlu tırmanışları aşarak Çamlıyayla'dan geçip Toroslar'daki Ayvagediği Yaylası'nda turlarını sonlandırdılar. Yarışta birinci olan Stefan de Bod, sarı mayosunu korumak için mücadele edeceklerini belirtti.
İHA,
12.4.2025 22:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Osmangazi Belediye Başkanı Aydın: "Belki de Türkiye'nin En Çok Tasarruf Sağlayan Belediyesiyiz" Osmangazi Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu, belediye meclisinde oy birliğiyle ile kabul edildi. Encümen ve komisyon üyelerinin de belirlendiği meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Erkan Aydın, 2024 yılının ilk üç ayında 108 milyon lira, göreve başlamalarının ardından geçen 9 ayda ise toplam 130 milyon lira harcama yapıldığını ifade etti. Yüzde 61’lik tasarruf sağlandığını söyleyen Aydın, "Belki de Türkiye’nin en çok tasarruf sağlayan belediyesiyiz" dedi.
ANKA,
10.4.2025 09:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 15.4.2025 20:18:23