Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
18 Nisan 2025 Cuma 17:32 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Sırrı Süreyya Önder
Recep Tayyip Erdoğan
Ekrem Imamoğlu
Numan Kurtulmuş
Rasim Ozan Kütahyalı
Gülizar Biçer Karaca
Yılmaz Tunç
Vladimir Putin
Şerafettin Can Atalay
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Adana
Konya
Aydın
Mersin
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Ankara Kent Konseyi, Eski Bakan Ali Naili Erdem'i Ağırladı

Ankara Kent Konseyi’nin (AKK) deneyim paylaşım platformu SözONda’nın konuğu, eski Bakan Ali Naili Erdem oldu. Erdem, Ankara’daki görev süresince kazandığı deneyimleri, "Hatıralarımdaki Ankaralılar ve Rizeliler" başlığıyla katılımcılara aktardı.
ANKA, 12.4.2025 14:43


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Mansur Yavaş, 2024 Yılını Anlattı: "Kaynaklarımızı İsraf Etmeden, Adaletli ve Etkin Kullandık"
2024 yılı faaliyet raporunun oy çokluğuyla kabul edildiği Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi’nde konuşan Başkan Mansur Yavaş, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı yönetim anlayışı vurgusu yaptı. Yavaş, ''Kaynaklarımızı israf etmeden, adaletli ve etkin kullandık. Hedefimiz; Ankara’yı daha yeşil, daha yaşanabilir, daha dirençli ve başka şehirler için de örnek alınan, ilham veren bir kent olarak geleceğe taşımaktır'' dedi. Kızılay ve Ulus'a yönelik yeni metro aktarma hatları projesine ilişkin bilgi veren Yavaş, ''Keçiören'den gelen veya bazı yerlerden detayı burada. Yüzlerce otobüsün Ulusa ve Kızılay'a girmesini engelleyeceğiz. Metroya aktarma yapacağız. Belki burada vardır. Yani ilk etapta bin 510 otobüs metro hattına ring yapacak. Toplamda da biz 6.1 milyon kilometre tasarruf sağlayacağız. Ulus, Sıhhiye ve Kızılay'a girmeyecek. Merkez trafiğinde de yüzde 25 ile 30 azalma amaçlıyoruz” diye konuştu.
ANKA, 12.4.2025 11:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Kayyım ve Meclis Açıklamaları
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kayyım tartışmalarını boş işler olarak nitelendirerek açıklamalar yaptı.
DHA, 18.4.2025 16:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Özgür Özel: Kayyım siyaseten mümkün değil
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'ye kayyım tartışmalarıyla ilgili, Ben ilk günden beri söylüyorum, bunlar boş işler.
DHA, 18.4.2025 16:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kayyım tartışmaları boş işler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kayyım tartışmalarının yalanlardan beslenenlerce yaratıldığını belirtti.
DHA, 18.4.2025 15:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kayyım siyaseten mümkün değil
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'ye kayyım tartışmalarıyla ilgili, "Ben ilk günden beri söylüyorum, bunlar boş işler.
DHA, 18.4.2025 15:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Türk Dünyası Sivil Toplum Çalıştayı
ATO Başkanı Baran, Türk dünyası için sivil toplumun rolünü vurguladı ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
ANKA, 11.4.2025 12:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ankara'da Türk Dünyası Sivil Toplum Çalıştayı Düzenlendi
Ankara Ticaret Odası, Türk dünyasının geleceğine katkı sağlamak amacıyla sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini artırmak için bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda, Türk Cumhuriyetleri arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ortak projelerin geliştirilmesi konuları ele alındı.
ANKA, 11.4.2025 12:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "İmralı'da Abdullah Öcalan'la Buluşanlar Dün Sarayda Recep Tayyip Erdoğan'la Buluştu"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Terörist Öcalan'ın ulakları Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu. İmralı'da Abdullah Öcalan'la buluşanlar dün sarayda Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu" dedi.
ANKA, 12.4.2025 20:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "İmralı'da Abdullah Öcalan'la Buluşanlar Dün Sarayda Recep Tayyip Erdoğan'la Buluştu"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Terörist Öcalan'ın ulakları Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu. İmralı'da Abdullah Öcalan'la buluşanlar dün sarayda Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu" dedi.
ANKA, 12.4.2025 20:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'nun Savunmasından: Kanala, Yalana, Talana Karşı Olduğum İçin Burdayım
19 Mart operasyonuyla tutuklanan ve bugün tutuklu bulunduğu Silivri'de hakim karşısına çıkan CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, savunmasında Kanal İstanbul projesine de atıfta bulundu. İmamoğlu, "Ben, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum andan itibaren, şehri yönetirken, kanala, yalana, talana ve aynı zamanda ranta ve birçok millet aleyhine olan her hususa karşı durduğum için, ben bugün buradayım. Ve bunu hiçbir zaman vazgeçmeden savunduğum için bugün buradayım." dedi. İmamoğlu ayrıca "Türkiye demokrasisi adına devrim gibi altın harflerle geçecek üç seçim kazanmış, ‘Aşkım İstanbul’ veya ‘İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır’ anlayışına karşı, böyle bir güçlü iradeyi milletçe ortaya koymamın karşılığı olarak ben Silivri'deyim." ifadelerini kullandı.
ANKA, 11.4.2025 17:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Chp'ye, İbb'ye, İstanbul Barosu'na Kayyum Atayacaklardı"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart öncesi kendilerine ''CHP’ye, İBB’ye ve İstanbul Barosu’na kayyum atanacağına'' ilişkin bilgi geldiğini belirterek, ''Arkadaşlara, 'güçlü bir ekip yapın, burada yatın' (CHP Genel Merkezi) dedim. Özgür Karabat, Gökan Zeybek, Ulaş Karasu, Veli Ağbaba yedi gün burada yattı. Ankara İl Başkanlığı’ndan, Gençlik Kolları Başkanlığı’mızdan 150 genç burada yattı kayyuma karşı. Biz bu binayı kayyuma teslim edersek, Türkiye demokrasisini temsil ederiz. Bu bina herhangi bir bina değil" dedi.  
ANKA, 11.4.2025 11:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel'den Silivri'de İmamoğlu'na Ziyaret: "Birlikte Cumhurbaşkanlığı Kampanya Ofisi'nin Yeni Yönetim Şemasını Oluşturuyoruz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. Özel, "Cumhurbaşkanlığı Kampanya Ofisi’ni pazar günü duyurmuştum. Bugün üzerinde çalıştık. Birlikte Cumhurbaşkanlığı Kampanya Ofisi’nin yeni yönetim şemasını oluşturuyoruz. Adayımız içeride de olsa ofisimiz dışarıda, milletin hizmetinde olacak” ifadesini kullandı.
ANKA, 10.4.2025 13:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Eğitime Yatırım Mesajı
Bakan Yusuf Tekin, Çorum'da açılışı yapılan Selin Şahin İlkokulu'nda yaptığı konuşmada Türkiye'nin eğitimdeki fiziksel altyapı ve teknolojik gelişmeleri ile dünyaya örnek olduğunu vurguladı. Son 20 yılda önemli değişimler yaşandığını belirtirken, hayırseverlerin katkısının da altını çizdi.
İHA, 10.4.2025 12:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Trump, 'bütün Filistinlileri Dağıtacağım' Diyor, Erdoğan Sus Pus Oluyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Trump, 'Gazze'yi boşaltacağım, tatil köyü yapacağım' diyor. 'Bütün Filistinlileri dağıtacağım' diyor, Erdoğan sus pus oluyor. Erdoğan, niye dönüp de o Trump'a 'Ey Trump' diyemiyorsun? Kedi gibi oluyorsun, kedi gibi susuyorsun. Erdoğan da susuyor, teslim oluyor ve Amerika'dan, Trump'tan icazet alıyor." dedi.
ANKA, 9.4.2025 23:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Partilerin Grup Önerileri Rededildi
TBMM'de çeşitli partilerin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi, tartışmalar yaşandı.
AA, 8.4.2025 22:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulunda muhalefet partilerinin grup önerileri kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulunda, Yeni Yol Partisi, İYİ Parti, DEM Parti ve CHP'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.
AA, 8.4.2025 22:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Davutoğlu'ndan Özel'e Ziyaret... Özgür Özel'den Tazminat Davası Değerlendirmesi: "Bana Ceza Gelirse Bahçeli'ye Rücu Ettiririm"
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP’nin 21’inci Olağanüstü Kurultayı’nda yeniden genel başkanlığa seçilen CHP Lideri Özgür Özel’e hayırlı olsun ziyareti yaptı. Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine açtığı tazminat davasına ilişkin olarak, "‘Cunta’ ve ‘cuntacı’ lafı üzerine açılan davada bana ne ceza gelirse Sayın Bahçeli’ye rücu ettiririm. Erdoğan’a ‘darbeci’ diyen ilk kişi Sayın Bahçeli’dir, ben değilim. Ben aradan çekilirim. Sayın Bahçeli ile aralarında halletsinler. Darbeyi yapanların sivil ya da asker olduğuna bakılmadan buna kalkışanlara cunta denir, cuntacı denir” dedi.
ANKA, 8.4.2025 15:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mülakat Mağduru Öğretmen Adaylarından Eylem
Öğretmen adayları MEB önünde mülakat sürecindeki adaletsizliği protesto etti, taleplerini iletti.
ANKA, 8.4.2025 13:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


"Mülakat Mağduru" Öğretmen Adayları MEB Önünde Açıklama Yaptı
"Mülakat mağduru" öğretmen adayları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) önünde açıklama yaptı. Grup adına konuşan Tuba Sağır, "Adalet tüm yurttaşlar için ekmek gibi su gibi temel bir ihtiyaçtır. Bin 611 öğretmenin saygınlığını düşürmemek hem de toplumun adaleti olan inancını diri tutmak adına bu mağduriyete bir an önce son verilmesini talep ediyoruz" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da, "Aylardır anlatıyorlar, komisyonlarda yaşananları söylüyorlar. Sayın Milli Eğitim Bakanı’nın söylediği, anlattığı, hayal ettiği gibi bir mülakat süreci olmadı ve bin 611 öğretmen hak ettikleri halde diğer öğretmenler gibi öğrencileriyle buluşamadı" diye konuştu.
ANKA, 8.4.2025 13:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 18.4.2025 17:32:38
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.