CHP'li Yaşar Tüzün: "Biz Artık 'Erken Seçim' Demiyoruz, 'Derhal Seçim' Diyoruz" CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için yürütülen imza kampanyası kapsamında Bilecik Atatürk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. "Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanı sıra seçmen olan vatandaşlarımızın, yani seçmenimizin yarısı kadar, 30 milyonu aşkın imza toplayacağız" diyen Tüzün, "Biz artık 'erken seçim' demiyoruz, 'derhal seçim' diyoruz" ifadelerini kullandı.
ANKA,
21.4.2025 01:24
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi… Çiftçiler: "ben Adalet İçin Buradayım. Kendim, Çocuklarım, Gelecekteki Nesiller İçin Ben Buradayım" CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması için her hafta sonu Türkiye’nin farklı bir ilinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi bugün Yozgat’ta yapılıyor. Miting öncesinde ANKA Haber Ajansı’na konuşan çiftçiler hak, hukuk ve adalet için mitinge katılacaklarını belirterek "Memleketin işini bıraktılar, CHP ile yatıyorlar, CHP ile kalkıyorlar. Kim aç, susuz kimse bakan yok. Ya bırakın da memleketin içinde insanların geçimini sağlayın. Önünüzdeki işlere bakın. Başımızdaki yöneticiler Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin gazetecileriyle yatıyor kalkıyor onlarla uğraşıyor” diye konuştu.
ANKA,
19.4.2025 14:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel Beylikdüzü'nde... Özgür Özel: "Türkiye Siyaseti Bir Tek Adama Karşı Birleşmeyi Zorunlu Kılıyor" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye siyaseti ayrışmayı, kutuplaşmayı değil, bir tek adama karşı birleşmeyi zorunlu kılıyor. Biz hem muhalefetin tüm renklerini hem de son seçimde dahi iktidar partisine oy verseler de bugün İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı'na yapılan büyük haksızlığı, atılan iftirayı, alnına sürülmeye çalışılan ama tutmayan o lekeyi, en güçlü tarafı masumiyeti, çalışkanlığı, dürüstlüğü olan Ekrem İmamoğlu'na hep birlikte sahip çıkıyoruz. Biz haklıyız ve hep beraber kazanacağız" ifadesini kullandı.
ANKA,
16.4.2025 23:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu, Beylikdüzü Mitingine Mesaj Gönderdi: Millet, Adalet ve Demokrasi Devrimi İçin Ayağa Kalkıyor Marmara (Silivri) Cezaevinde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde düzenlene "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine yazılı mesaj gönderdi. İmamoğlu mesajında, "Millet, korkunun değil, yeni bir hayatın doğum sancısıyla ayağa kalkıyor. Millet, adalet ve demokrasi devrimi için ayağa kalkıyor. Millet, kaderini bir avuç muhterisin iktidar hırsına teslim etmeyeceğini haykırıyor. Millet, kaderini eline almak, istikameti bizzat çizmek için iradesini ortaya koyuyor. Umutla, heyecanla, kararlılıkla ayağa kalkan milletin önünde hiç kimse duramaz. Millet, sandığı önünde istiyor. Bu kararın önünde kimse duramaz." ifadelerini kullandı.
ANKA,
16.4.2025 22:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.4.2025 08:42:10