Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
28 Nisan 2025 Pazartesi 15:20 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Hakan Fidan
Numan Kurtulmuş
Volodimir Zelenskiy
Mehmet Nuri Ersoy
Aziz Petrus
Vladimir Putin
Jose Mourinho
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Bursa
Samsun
Erzurum
Adana
Aydın
Gaziantep
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

BULTÜRK'ün Yeni Merkez Binası Açıldı

İstanbul'da BULTÜRK'ün yeni genel merkezi açıldı. Törene milletvekilleri ve STK temsilcileri katıldı.
AA, 21.4.2025 14:40


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneğinin yeni genel merkez binası törenle açıldı
İstanbul'da faaliyet gösteren Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneğinin (BULTÜRK), yeni genel merkez binası törenle hizmete açıldı.
AA, 21.4.2025 14:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MEB Önünde Eylem... Eyleme Destek Veren CHP'li Suat Özçağdaş: "Siz Öyle Bir İktidarsınız Ki Yeryüzüne Sizin Kadar İkiyüzlü Bir İktidar Gelmemiştir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 bin öğretmen atama kararına tepki gösterdi. Özçağdaş “Siz öyle bir iktidarsınız ki, yeryüzüne sizin kadar ikiyüzlü bir iktidar gelmemiştir. Bu ülkenin gençlerine, sayılarını 68 binden 1 milyona dayadığınız atanmayan gençlere 1 Nisan 2023’te Recep Tayyip Erdoğan çıkıp dedi ki ‘mülakatı kaldırdık.’ 12 Mayıs 2023’te dönemin bakanı Mahmut Özer’e soruldu, ‘mülakatı kaldırdık’ dedi. Peki seçimden sonra ne oldu? Oylarını istedikleri bu genç seçmenlerin yüzlerine baka baka, utanmadan ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ diyerek, 22 yıldır da torpille yaptıklarını itiraf ederek mülakatı tekrar geri getirdiler” dedi.
ANKA, 21.4.2025 16:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




MEB Önünde Eylem... Eyleme Destek Veren CHP'li Suat Özçağdaş: "Siz Öyle Bir İktidarsınız Ki Yeryüzüne Sizin Kadar İkiyüzlü Bir İktidar Gelmemiştir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 bin öğretmen atama kararına tepki gösterdi. Özçağdaş “Siz öyle bir iktidarsınız ki, yeryüzüne sizin kadar ikiyüzlü bir iktidar gelmemiştir. Bu ülkenin gençlerine, sayılarını 68 binden 1 milyona dayadığınız atanmayan gençlere 1 Nisan 2023’te Recep Tayyip Erdoğan çıkıp dedi ki ‘mülakatı kaldırdık.’ 12 Mayıs 2023’te dönemin bakanı Mahmut Özer’e soruldu, ‘mülakatı kaldırdık’ dedi. Peki seçimden sonra ne oldu? Oylarını istedikleri bu genç seçmenlerin yüzlerine baka baka, utanmadan ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ diyerek, 22 yıldır da torpille yaptıklarını itiraf ederek mülakatı tekrar geri getirdiler” dedi.
ANKA, 21.4.2025 16:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


'Palandöken Ekonomi Forumu'nda konuşan Cevdet Yılmaz: Ulusal ve uluslararası ölçekte ekonominin en büyük düşmanı belirsizliktir
'Palandöken Ekonomi Forumu'nda konuşan Cevdet Yılmaz: Ulusal ve uluslararası ölçekte ekonominin en büyük düşmanı belirsizliktirERZURUM'un ev sahipliğinde düzenlenen 'Palandöken Ekonomi Forumu' start aldı.
DHA, 26.4.2025 21:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


'Palandöken Ekonomi Forumu'nda konuşan Cevdet Yılmaz: Ulusal ve uluslararası ölçekte ekonominin en büyük düşmanı belirsizliktir
'Palandöken Ekonomi Forumu'nda konuşan Cevdet Yılmaz: Ulusal ve uluslararası ölçekte ekonominin en büyük düşmanı belirsizliktirERZURUM'un ev sahipliğinde düzenlenen 'Palandöken Ekonomi Forumu' start aldı.
DHA, 26.4.2025 21:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cemil Önal'dan Falyalı İddiaları
Cemil Önal, Halil Falyalı'nın yasa dışı ilişkileri ve şantaj kasetlerine dair iddialarda bulundu.
BBC, 26.4.2025 10:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kıbrıs: Halil Falyalı ile ilgili iddialar ve Ankara'nın cevabı hakkında neler biliniyor?
2022 yılında silahlı saldırı sonucu öldürülen Kıbrıslı iş insanı Halil Falyalı'nın, bir dönem finans işlerini yürüttüğü öne sürülen Cemil Önal adadaki yasa dışı ilişkilerle ilgili bazı iddialarda bulundu.
BBC, 26.4.2025 10:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kilis'te Sivil Toplum Çalıştayı Düzenlendi
Kilis'te düzenlenen çalıştayda sivil toplumun önemi vurgulandı, projeler desteklendi.
İHA, 24.4.2025 22:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kilis'te Sivil Toplum ve Rehberlik Çalıştayı Düzenlendi
Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde gerçekleştirilen çalıştaya, Vali Tahir Şahin ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Çalıştayda, sivil toplumun önemi ve toplum üzerindeki etkileri vurgulandı.
İHA, 24.4.2025 21:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'den 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' Mitingine Çağrı: "Derdimiz Ortak; Derdimiz Türkiye"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen alternatif kutlama programına katıldı. Mersinlileri 26 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingine çağıran Seçer, “Derdimiz ortak; derdimiz Türkiye, çocuklarımızın mutluluğu, gençlerimizin geleceği” dedi.
ANKA, 23.4.2025 15:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Alaçatı Ot Festivali Kortej Yürüyüşü Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali'nin ikinci gününde kısa yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'nin katıldığı etkinlikte, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sanatçılar da yer aldı. Festival 'Toprak, Zaman ve Tat' temasıyla devam ederken, Kaya Koruğu otu bu yılın seçili teması olarak öne çıktı.
ANKA, 18.4.2025 19:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İzmir'de liseler arası meclis simülasyonu etkinliği başladı
İzmir'de öğrencilerin yasama sürecini deneyimlemesi amacıyla liseler arası meclis simülasyonu etkinliği başladı.
AA, 19.4.2025 12:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti Lideri Dervişoğlu: "Ben Cunta Tanımlamasını Eksik ve Yetersiz Bulurum"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Lideri Özgür Özel'in iktidara yönelik 'cunta' söylemine ilişkin, "Ben cunta tanımlamasını eksik ve yetersiz bulurum. Cunta, askeri bir darbe sonucunda iş başına gelmeyi planlayan yapıyı tanımlar. AK Parti demokratik seçimlerle işbaşına gelmiş bir iktidardır ama AK Parti’nin iktidar olabilmesinin yol taşları farklı farklı yöntemlerle döşenmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bile referandumdan çıktığı dönem olağanüstü hâl şartlarında inşa edilmiştir" dedi.
ANKA, 19.4.2025 10:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kastamonu'da Gelinlik ve Çeyiz Sergisi
Kastamonu'da Türk aile yapısını tanıtan sergi ve panel düzenlendi, kültürel miras vurgulandı.
İHA, 18.4.2025 20:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kastamonu'da Geleneksel Gelinlikler ve Çeyizler Sergilendi
Kastamonu'da düzenlenen sergide Türk aile yapısındaki çeyiz ve gelinlikler Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten'in katılımıyla tanıtıldı. Ökten, kültürel mirasın korunmasına yönelik önemli mesajlar verdi.
İHA, 18.4.2025 20:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yozgat'ta Ekrem İmamoğlu İçin Eylem Yapan Kazankaya Köyündeki Çiftçiler: "Buraya CHP'nin Adaleti Gelmezse Bu İş Düzelmeyecek"
Yozgat'ın Aydıncık ilçesinin Kazankaya köyünde Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki için düzenlenen eyleme traktörleriyle destek veren çiftçilere, yarın trafik cezalarını üstlenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Yozgat kent girişinde traktörleriyle karşılayacak. ANKA Haber Ajansı'na konuşan çiftçiler CHP'nin adaleti gelmediği sürece bu işin düzelmeyeceği belirterek "Cumhurbaşkanı adayını hukuksuzca, adaletsizce içeri almaları Yozgat'ı çileden çıkarttı" tepkisini gösterdi.
ANKA, 18.4.2025 19:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kastamonu'da Çeyiz ve Gelinlikler Sergisi
Kastamonu'da geleneksel çeyizler ve gelinlikler sergisi ile panel düzenlendi, kültürel miras vurgulandı.
AA, 18.4.2025 15:25   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kastamonu'da Çeyiz ve Gelinlikler Sergisi ile Paneli Düzenlendi
Kastamonu Saray Hamamı'nda, 'Gelenekten Geleceğe Türk Aile Yapısında Çeyiz ve Gelinlikler' temasıyla bir sergi ve panel gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, kültürel mirasın gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini ifade etti.
AA, 18.4.2025 15:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 28.4.2025 15:20:25
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.