Eskişehir'de Yapay Zeka Destekli Diş Sağlığı Uygulamaları Başladı
TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu Başkanı Fatih Dönmez, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde yapay zeka ile geliştirilen radyolojik teşhis sisteminin hastalar için sağladığı yenilikleri anlattı. Bir yıl içinde 418 bin veri girişi ile yüzde 98 başarı oranına ulaşıldığı belirtildi.
AA, 21.4.2025 16:16
Eskişehir'de Yapay Zeka Zirvesi Düzenlendi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Anadolu Üniversitesi'nin işbirliğiyle düzenlenen Yapay Zeka Zirvesi'nde, yapay zeka teknolojisinin potansiyeli ve riskleri üzerine tartışmalar yapıldı. Zirvede konuşan TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu Başkanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin yapay zeka ekosistemini inşa etme hedefinin altını çizdi.
AA,
21.4.2025 13:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İyi Parti Lideri Dervişoğlu: "Ben Cunta Tanımlamasını Eksik ve Yetersiz Bulurum" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Lideri Özgür Özel'in iktidara yönelik 'cunta' söylemine ilişkin, "Ben cunta tanımlamasını eksik ve yetersiz bulurum. Cunta, askeri bir darbe sonucunda iş başına gelmeyi planlayan yapıyı tanımlar. AK Parti demokratik seçimlerle işbaşına gelmiş bir iktidardır ama AK Parti’nin iktidar olabilmesinin yol taşları farklı farklı yöntemlerle döşenmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bile referandumdan çıktığı dönem olağanüstü hâl şartlarında inşa edilmiştir" dedi.
ANKA,
19.4.2025 10:07
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 29.4.2025 10:12:57