Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
22 Nisan 2025 Salı 08:06 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Sırrı Süreyya Önder
Papa Francis
Vladimir Putin
Hakan Fidan
Papa Francesco
Numan Kurtulmuş
Pervin Buldan
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Bursa
Izmir
Antalya
Konya
Aydın
Samsun
Muğla
Kocaeli
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP'den İmamoğlu'na Destek Eylemleri

CHP, İmamoğlu’na ve diğer belediye başkanlarına yönelik hukuk dışı saldırılara karşı eylem yapacak.
AA, 21.4.2025 19:49


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

CHP, İmamoğlu'na Yönelik Hukuksuzluklara Karşı Eylem Başlatıyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik yargı darbesine karşı partinin eylem planını açıkladı. CHP, yolsuzluk soruşturmaları sonrası İmamoğlu ve diğer belediye başkanlarına yönelik hukuksuzluklar için yeni mitingler düzenleyecek.
AA, 21.4.2025 19:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Yücel'den İktidara Sert Eleştiriler
Deniz Yücel, iktidarın hukuksuz uygulamalarını eleştirerek, millet iradesine vurgu yaptı.
DHA, 21.4.2025 20:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Yücel: Gülizar Biçer Karaca, Anayasa hükmünün gereğini yerine getirmiştir
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Gülizar Biçer Karaca, yine bir hukukçu olan Sayın Numan Kurtulmuş'un yapması gerekip de 1,5 yıldır yapmadığını yapmış, Anayasa hükmünün gereğini yerine getirmiştir.
DHA, 21.4.2025 20:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti Lideri Dervişoğlu: "Ben Cunta Tanımlamasını Eksik ve Yetersiz Bulurum"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Lideri Özgür Özel'in iktidara yönelik 'cunta' söylemine ilişkin, "Ben cunta tanımlamasını eksik ve yetersiz bulurum. Cunta, askeri bir darbe sonucunda iş başına gelmeyi planlayan yapıyı tanımlar. AK Parti demokratik seçimlerle işbaşına gelmiş bir iktidardır ama AK Parti’nin iktidar olabilmesinin yol taşları farklı farklı yöntemlerle döşenmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bile referandumdan çıktığı dönem olağanüstü hâl şartlarında inşa edilmiştir" dedi.
ANKA, 19.4.2025 10:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yozgat'ta Ekrem İmamoğlu İçin Eylem Yapan Kazankaya Köyündeki Çiftçiler: "Buraya CHP'nin Adaleti Gelmezse Bu İş Düzelmeyecek"
Yozgat'ın Aydıncık ilçesinin Kazankaya köyünde Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki için düzenlenen eyleme traktörleriyle destek veren çiftçilere, yarın trafik cezalarını üstlenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Yozgat kent girişinde traktörleriyle karşılayacak. ANKA Haber Ajansı'na konuşan çiftçiler CHP'nin adaleti gelmediği sürece bu işin düzelmeyeceği belirterek "Cumhurbaşkanı adayını hukuksuzca, adaletsizce içeri almaları Yozgat'ı çileden çıkarttı" tepkisini gösterdi.
ANKA, 18.4.2025 19:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Kayyım ve Meclis Açıklamaları
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kayyım tartışmalarını boş işler olarak nitelendirerek açıklamalar yaptı.
DHA, 18.4.2025 16:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kayyım siyaseten mümkün değil
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'ye kayyım tartışmalarıyla ilgili, Ben ilk günden beri söylüyorum, bunlar boş işler.
DHA, 18.4.2025 16:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel: Kayyım atama olasılığı yok
CHP Genel Başkanı Özel, kayyım atanmasının mümkün olmadığını belirtti ve İmamoğlu'nun durumu üzerine konuştu.
AA, 18.4.2025 16:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, Danıştay ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu Açıklaması
CHP Genel Başkanı Özel, "Cumhuriyet Halk Partisine kayyım atanma olasılığının olmadığını ilk baştan beri söylüyorum.
AA, 18.4.2025 16:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kayyım tartışmaları boş işler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kayyım tartışmalarının yalanlardan beslenenlerce yaratıldığını belirtti.
DHA, 18.4.2025 15:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kayyım siyaseten mümkün değil
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'ye kayyım tartışmalarıyla ilgili, "Ben ilk günden beri söylüyorum, bunlar boş işler.
DHA, 18.4.2025 15:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İbb Başkan Vekili Nuri Aslan: "Ekrem Başkanı Dört Duvar Arasına Sığdıramazsınız" (Yazılıyor)
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinin 2024 yılı faaliyet raporunu İBB Başkanı Vekili Nuri Aslan sundu. “Bu toplantıların amacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yönetenlerin, Meclisimize ve hemşerilerimize hesap vermesidir. Ancak ben, bugün, hem İstanbul halkına hesap vermeye, Aynı zamanda İstanbul halkının iradesine yapılanın hesabını sormak için de buradayım” diyen Aslan “Dönemin seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bugün Başkanımızın tutuklanma sebebi olarak gösterilen suçlarla yargılanmıştı. Ama o günün belediye başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kapısına sabahın köründe polisler dayanmadı. Kimse, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı eşinin, çocuklarının yanından alıp önce nezarete, sonra zindana atmadı. Belediye Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tutuksuz yargılandı ve görevine devam etti.  Çünkü hukuk, adalet bunu gerektirir. Herkes kesinleşmiş yargı kararıyla mahkum olana kadar masumdur. Milli iradenin temsilcileri olan yöneticileri tutuklu yargılamak ise yalnızca hukuka değil, demokrasiye, cumhuriyetimizin temel ilkelerine de aykırıdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu girdiği her seçimi kazandı. Allahın izniyle kazanmaya devam edecek.  Ekrem Başkanı dört duvar arasına sığdıramazsınız.  O çoktan milletin gönlüne girdi. Yani sizin anlayacağınız… Atı alan Üsküdar’ı geçti” dedi.  İBB'nin 2024 yılı faaliyet raporu 97 ret oyuna karşılık 158 oyla kabul edildi.
ANKA, 17.4.2025 23:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Samsun'da "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "Sen Artık Hem Cuntacısın Hem Mandacısın"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Samsun’da düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde, “1996’da İstanbul Büyükşehir Başkanı’yken ABD Büyükelçisi ile görüşüp ‘Partim için önemli görüşler aldım’ diyen Erdoğan, bugün ABD’den icazet alan, himaye bekleyen, içinde bulunduğu zor durumdan Amerika sayesinde çıkmaya çalışan biridir. O günkü Erdoğan’a bugün hatırlatıyorum; Sen artık hem cuntacısın hem mandacısın. Amerikan himayesi istiyorsun” dedi.
ANKA, 13.4.2025 17:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Yozgat'ta Demokrasi Mesajı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat mitinginde AK Parti'ye karşı demokrasi mücadelesini vurguladı.
ANKA, 21.4.2025 10:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Ak Parti'nin Kalesi Gibi Görülen Birçok Yerde Olmaya Devam Edeceğiz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat mitinginin ardından “Bundan sonra da AK Parti’nin kalesi gibi görülen birçok yerde olmaya devam edeceğiz. Önemli olan bunun bir parti meselesi değil, bir demokrasi meselesi olduğunu; bunun da toplumda karşılığı olduğunu hem iktidara hem de Türkiye’ye göstermek. Buradaki birliktelik bir siyasi birliktelik değil, demokrasiye sahip çıkış. Tek adam rejimine, bir otokrasiye topyekun itiraz. Dün Yozgat meydanında bütün muhalefet partilerinin gönül vermiş seçmenlerini orada görmek mümkündü çünkü” dedi.
ANKA, 21.4.2025 10:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Beylikdüzü'nde... Özgür Özel: "Türkiye Siyaseti Bir Tek Adama Karşı Birleşmeyi Zorunlu Kılıyor"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye siyaseti ayrışmayı, kutuplaşmayı değil, bir tek adama karşı birleşmeyi zorunlu kılıyor. Biz hem muhalefetin tüm renklerini hem de son seçimde dahi iktidar partisine oy verseler de bugün İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı'na yapılan büyük haksızlığı, atılan iftirayı, alnına sürülmeye çalışılan ama tutmayan o lekeyi, en güçlü tarafı masumiyeti, çalışkanlığı, dürüstlüğü olan Ekrem İmamoğlu'na hep birlikte sahip çıkıyoruz. Biz haklıyız ve hep beraber kazanacağız" ifadesini kullandı.
ANKA, 16.4.2025 23:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kadınların Kararlarına Saygı Gösterilmeli
Özgür Özel, kadınların yaşamlarıyla ilgili kararlarına saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.
AA, 15.4.2025 17:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (1)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kadının, kaç çocuğu olacağı, doğuracaksa nasıl doğuracağı, nasıl büyüteceği, kadının nasıl giyineceği, ne yiyeceği, ne içeceği, ne kadar güleceği kadının bileceği iştir.
AA, 15.4.2025 17:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 22.4.2025 08:06:11
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.