Özel Barınak Açmak İsteyenlere Valilikten Destek İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Sivas'ta yaptığı açıklamada, sokak hayvanları için özel barınak açmak isteyenlere Sivas Valiliği'nin destek vereceğini açıkladı. Bakan Yardımcısı, belediyelerin sokak hayvanları konusunda büyük sorumluluğa sahip olduğunu vurguladı ve geçici barınma merkezleri yaparak bu konuda işbirliği yapılacağını belirtti.
DHA,
21.4.2025 19:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Genel Başkanı Özel: "Depreme Karşı En Büyük Risk Faktörü, Ak Parti'nin Yereli Tanımayan, Vahşi, Rantçı ve Talancı Anlayışıdır" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İstanbul'da yaşanan depremler sonrasında iktidarı eleştirerek, "Dün çalışmayan GSM şebekesi eserleridir. Dün yolların tıkanması, parkların dolması, toplanma alanı bulunamaması da bu iktidarın eseridir. Eğer gerçekten samimilerse İstanbul'a özel olarak şu sözü versinler. ‘Biz, bundan sonra ilçe ve il belediyelerinin imar vermediği yere bakanlık eliyle imar vermeyeceğiz’ desinler. Bu işin şöyle siyaseti vardır: AK Parti, kadına, çocuğa, gence iyi gelmediği gibi; doğaya, çevreye de iyi gelmediği gibi; deprem riskine de iyi gelmemektedir. Depreme karşı en büyük risk faktörü, AK Parti'nin yereli tanımayan, Ankara'dan imar düzenlemesi yapan, vahşi, rantçı ve talancı anlayışıdır" ifadelerini kullandı.
ANKA,
24.4.2025 17:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'nin Yozgat'ta Düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitinginin Yankıları Sürüyor CHP'nin Yozgat'ta düzenlediği ve son yıllarda görülmüş en büyük kalabalığı bir araya getiren ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi, gündemin ilk sırasında yerini aldı. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, bazı çevrelerin yapılan mitingi itibarsızlaştırmaya çalıştığına dikkat çekerek, “Sözüm ona siyasetçiler, sözüm ona yöneticiyim diyenler, mitingi provoke etmeye çalıştılar. Yetmedi hiç de siyasi nezakete uymayan, insana, bir siyasetçiye, bir yöneticiye yakışmayan bir şekilde videolar yaptılar” dedi.
ANKA,
21.4.2025 17:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Haftanın tarihine bakış ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA,
27.4.2025 11:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 28.4.2025 16:39:09