Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
29 Nisan 2025 Salı 19:21 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Giorgia Meloni
Numan Kurtulmuş
Mehmet Kasapoğlu
Hakan Fidan
Osman Aşkın Bak
Vladimir Putin
Sırrı Süreyya Önder
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Samsun
Antalya
Bursa
Adana
Aydın
Elazığ
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP'den Hatay'da Kamulaştırmaya Sert Tepki

CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur, tarım arazilerinin acele kamulaştırılmasını eleştirdi.
ANKA, 22.4.2025 16:50


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

CHP'li Vekil Güzelmansur: Hatay'da Tarım Arazileri Acele Kamulaştırılıyor
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 6 Şubat depreminde büyük acılar yaşayan Hatay halkının tarım arazilerinin acele kamulaştırılmasına karşı tepki gösterdi. Güzelmansur, vatandaşların geçim kaynaklarını kaybetme riski altında olduğunu vurguladı ve hükümete eleştiriler yöneltti.
ANKA, 22.4.2025 16:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel'den Eurofighter Mesajı: "Kimse Endişelenmesin. Şansölyeyle İlgili Bakanlarla Gider Yüz Yüze Görüşürüz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'nin eurofighter alımının Almanya tarafından veto edileceği iddialarına ilişkin olarak, "Hani Erdoğan diyor ya ‘dünya beşten büyüktür’ Türk milleti de 1'den o tek adamdan büyüktür. Kimse endişelenmesin iş Almanya ile çözülecek olsun yeni şansölye atanınca önce tebrik mesajını atarız, ondan sonra kurulacak iktidardaki iktidar ortaklarına hem şansölyeye hem iktidardaki tüm ilgili bakanlara gerekirse gider yüz yüze görüşürüz. Türkiye’nin hakkını bu kifayetsizler gibi Trump’tan tırsarak ya da fırsatçılık yaparak değil aslanlar gibi biz savunuruz" ifadesini kullandı.
ANKA, 22.4.2025 16:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




TBMM Genel Kurulu toplandı
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı.
AA, 22.4.2025 16:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu toplandı
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı.
AA, 22.4.2025 16:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hatay'da Ev Boşaltma Tebligatları Tepki Çekti
Hatay'ın Odabaşı Mahallesi'nde sağlam evlere tahliye tebligatları geldi, halk endişeli.
ANKA, 20.4.2025 17:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hatay'da Depremzedelere Ev Boşaltma Tebligatı
Hatay'ın Antakya ilçesinde, hasarsız evlere rezerv alan dışında olmasına rağmen, vatandaşlara 15 gün içinde evlerini boşaltma tebligatı yapıldı. CHP'li milletvekili Güzelmansur, bu durumun insanları yeniden mağdur ettiğini vurguladı.
ANKA, 20.4.2025 16:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Öztunç: İmamoğlu'na Jammer Kullanımı Yasakken Bilal Erdoğan'a Serbest
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, jammer kullanımının muhaliflere yasak olduğunu, ancak AK Parti kurucularına serbest olduğunu dile getirdi. Ayrıca, ekonomik sorunlara ve deprem sonrası yaraların sarılmaması konularına da vurgu yaptı.
ANKA, 29.4.2025 13:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel: "Depreme Karşı En Büyük Risk Faktörü, Ak Parti'nin Yereli Tanımayan, Vahşi, Rantçı ve Talancı Anlayışıdır"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İstanbul'da yaşanan depremler sonrasında iktidarı eleştirerek, "Dün çalışmayan GSM şebekesi eserleridir. Dün yolların tıkanması, parkların dolması, toplanma alanı bulunamaması da bu iktidarın eseridir. Eğer gerçekten samimilerse İstanbul'a özel olarak şu sözü versinler. ‘Biz, bundan sonra ilçe ve il belediyelerinin imar vermediği yere bakanlık eliyle imar vermeyeceğiz’ desinler. Bu işin şöyle siyaseti vardır: AK Parti, kadına, çocuğa, gence iyi gelmediği gibi; doğaya, çevreye de iyi gelmediği gibi; deprem riskine de iyi gelmemektedir. Depreme karşı en büyük risk faktörü, AK Parti'nin yereli tanımayan, Ankara'dan imar düzenlemesi yapan, vahşi, rantçı ve talancı anlayışıdır" ifadelerini kullandı.
ANKA, 24.4.2025 17:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu Özel Oturumu... Özgür Özel: "Kimse Merak Etmesin. Sandıkla Geldiler, Sandıkla Gidecekler. Geldikleri Gibi Gidecekler"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu'nda düzenlenen 23 Nisan özel oturumunda, "Milletimize sesleniyorum: Sırtını millete yaslamayan her girişimin sonu hüsran olmuştur. 19 Mart darbesinin de darbecilerinin de sonu kaçınılmaz olarak hüsrandır. Şimdi sizden yetki alanlar, ‘Seçimle geldim ama seçimle gitmem’ diyorlar. Kimse merak etmesin. Sandıkla geldiler, sandıkla gidecekler. Geldikleri gibi gidecekler. Şimdi tarihin şöyle bir dönüm noktasındayız: Dün bu vatan için yedi düvele karşı direnenler vardı; bugün darbecilere karşı direnen milyonlar var. O milyonların sesi tektir: Egemenlik milletindir" ifadesini kullandı.
ANKA, 23.4.2025 15:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu... Gökhan Günaydın: "Ayıp Olan Aym Kararını Burada Okuyamamak, Seçilmiş Milletvekilini Buraya Getirememektir"
TBMM Genel Kurulu'nda, muhalefet partileri geçen hafta milletvekilliğinin düşürülmesinin hükümsüz olduğuna ilişkin Anayasa Mahkemesi kararı okunan Gezi davası hükümlüsü Can Atalay’ın bir an önce serbest bırakılması gerektiğini belirtti. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Ayıp olan AYM kararını burada okuyamamak, seçilmiş milletvekilini buraya getirememektir" dedi. Yeni Yol Grup Başkanvekili Mehmet Emin Ekmen ise "Milli egemenlik bayramında Meclis'e yakışan Can Atalay'ın Meclis kürsüsüne kaydı yapılarak kendisinin AYM kararları doğrultusunda tahliye edilmesidir" diye konuştu.
ANKA, 22.4.2025 18:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yücel'den İktidara Sert Eleştiriler
Deniz Yücel, iktidarın hukuksuz uygulamalarını eleştirerek, millet iradesine vurgu yaptı.
DHA, 21.4.2025 20:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Yücel: Gülizar Biçer Karaca, Anayasa hükmünün gereğini yerine getirmiştir
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Gülizar Biçer Karaca, yine bir hukukçu olan Sayın Numan Kurtulmuş'un yapması gerekip de 1,5 yıldır yapmadığını yapmış, Anayasa hükmünün gereğini yerine getirmiştir.
DHA, 21.4.2025 20:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti heyeti Akçadağ'da incelemede bulundu
AK Parti Malatya milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İHA, 21.4.2025 19:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Yozgat Mitingi: Kalabalık ve Tepkiler
CHP'nin Yozgat'taki 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingi büyük ilgi gördü, iktidar eleştirildi.
ANKA, 21.4.2025 17:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Yozgat'ta Düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitinginin Yankıları Sürüyor
CHP'nin Yozgat'ta düzenlediği ve son yıllarda görülmüş en büyük kalabalığı bir araya getiren ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi, gündemin ilk sırasında yerini aldı. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, bazı çevrelerin yapılan mitingi itibarsızlaştırmaya çalıştığına dikkat çekerek, “Sözüm ona siyasetçiler, sözüm ona yöneticiyim diyenler, mitingi provoke etmeye çalıştılar. Yetmedi hiç de siyasi nezakete uymayan, insana, bir siyasetçiye, bir yöneticiye yakışmayan bir şekilde videolar yaptılar” dedi.
ANKA, 21.4.2025 17:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Çiftçi Borçları 940 Milyara Ulaştı
CHP'li Barut, çiftçi borcunun 2002'den beri 208 kat arttığını ve çiftçilerin icralık olduğunu belirtti.
ANKA, 21.4.2025 12:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Barut: Çiftçi Borcu 208 Kat Arttı, Mazot Fiyatları Uçtu
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 2002 yılında 4.5 milyar lira olan çiftçi borcunun bugün 940 milyar liraya fırladığını belirterek, çiftçilerin yaşadığı ekonomik çıkmazları ve artan mazot fiyatlarını eleştirdi.
ANKA, 21.4.2025 12:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti Lideri Dervişoğlu: "Ben Cunta Tanımlamasını Eksik ve Yetersiz Bulurum"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Lideri Özgür Özel'in iktidara yönelik 'cunta' söylemine ilişkin, "Ben cunta tanımlamasını eksik ve yetersiz bulurum. Cunta, askeri bir darbe sonucunda iş başına gelmeyi planlayan yapıyı tanımlar. AK Parti demokratik seçimlerle işbaşına gelmiş bir iktidardır ama AK Parti’nin iktidar olabilmesinin yol taşları farklı farklı yöntemlerle döşenmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bile referandumdan çıktığı dönem olağanüstü hâl şartlarında inşa edilmiştir" dedi.
ANKA, 19.4.2025 10:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 29.4.2025 19:21:03
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.