Şırnak'ın Silopi ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 105. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte 105 çocuk, 105 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla Cudi Dağı'nın zirvesinde yürüdü. Etkinlikte ay yıldızlı uçurtmalar uçuruldu ve öğrencilere ikramlar sunuldu. Silopi Kaymakamı Cihat Koç, çocuklarla birlikte unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirtti.
DHA, 23.4.2025 10:56
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Cudi Dağı'nda 105 Çocukla Türk Bayrağı Yürüyüşü Şırnak'ın Silopi ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 105. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte 105 çocuk, 105 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla Cudi Dağı'nın zirvesinde yürüdü. Etkinlikte ay yıldızlı uçurtmalar uçuruldu ve öğrencilere ikramlar sunuldu. Silopi Kaymakamı Cihat Koç, çocuklarla birlikte unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirtti.
DHA,
23.4.2025 11:08
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mersin'de 23 Nisan Bayramı Coşkuyla Kutlandı Mersin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı renkli bir kortejle kutladı. Katılımcılar, kutlama boyunca coşkuyla yürüyerek bayramın anlamını vurguladılar. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çocukların mutlu olacağını belirtti ve farklı ülkelerden gelen çocuklarla birlikte kutlamanın önemine değindi.
ANKA,
22.4.2025 09:39
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Haftanın tarihine bakış Türk milletinin geleceğini etkileyen Çanakkale Savaşları'nda İtilaf Devletlerinin yaptığı çıkarma harekatına karşı 19. Tümen Komutanı Kurmay Yarbay Mustafa Kemal'in birliklerini harekete geçirmesiyle 25 Nisan 1915'te Arıburnu Zaferi kazanıldı.
AA,
20.4.2025 11:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 25.4.2025 01:14:36