Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
24 Nisan 2025 Perşembe 20:58 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Yusuf Tekin
Murat Kurum
Numan Kurtulmuş
Ekrem Imamoğlu
Kemal Memişoğlu
Yılmaz Tunç
Osman Aşkın Bak
Mehmet Kasapoğlu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Tekirdağ
Aydın
Konya
Adana
Sakarya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Ekrem İmamoğlu'nun Avukatları Gözaltına Alındı

Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun avukatları Mehmet Pehlivan, Serkan Günel ve Kazım Yiğit Akalın gözaltına alındı. Günel, savunmanın susturulamayacağını belirtti.
ANKA, 24.4.2025 08:21


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

İmamoğlu'nun Avukatları Gözaltında
CHP adayı İmamoğlu'nun avukatları, İBB operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Hukuksuzluk iddiası var.
ANKA, 24.4.2025 08:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB soruşturmasında yeni gelişme! Murat Ongun ve Emre Bağdatlı'nın avukatlarına tutuklama talebi
İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun ve Emre Bağdatlı'nın avukatlarına tutuklama talebi geldi. Avukatlar Serkan Günel ve Kazım Yiğit Akalın 'yargılamayı etkilemeye teşebbüs' ve 'soruşturmanın gizliliğini ihlal' suçlamalarıyla Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Haberler.com, 24.4.2025 18:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Ongun'un avukatları Serkan Günel ve Kazım Yiğit Akalın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun ve Emre Bağdatlı'nın avukatlarına tutuklama talebi istenmişti. Gözaltına alınan Murat Ongun'un avukatları Serkan Günel ve Kazım Yiğit Akalın, tutuklama talebiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Haberler.com, 24.4.2025 18:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB İle İlgili Operasyon: Avukata Gözaltı Kararı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen bir operasyon kapsamında, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu hakkında gözaltı kararı verildi. Koçoğlu, Adıyaman'daki İsias Otel davasında çalışıyordu ve cevapsız kalmadı.
ANKA, 24.4.2025 10:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Murat Ongun'un avukatları gözaltına alındı
İBB'ye yönelik yürütülen operasyonda tutuklanan İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un avukatları Serkan Günel ile Kazım Yiğit Akalın sabah saatlerinde gözaltına alındı. Günel, "Müdafii olarak başladığım süreçte gözaltına alınıyorum! Savunma susturulamaz! Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar!" dedi.
ANKA, 24.4.2025 07:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Murat Ongun'un avukatları gözaltına alındı
İBB'ye yönelik yürütülen operasyonda tutuklanan İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un avukatları Serkan Günel ile Kazım Yiğit Akalın sabah saatlerinde gözaltına alındı. Günel, "Müdafii olarak başladığım süreçte gözaltına alınıyorum! Savunma susturulamaz! Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar!" dedi.
ANKA, 24.4.2025 07:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu'ndan Cezaevinden Mesaj: 'Milletin İktidarını Kuralım!'
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, cezaevindeki Ekrem İmamoğlu'nun el yazısıyla yazdığı mesajı paylaştı. İmamoğlu, 'Milletin iktidarını ve demokratik, adil bir sistemi ülkemize hediye etmektir' dedi.
ANKA, 22.4.2025 21:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan İmza Kampanyası Destek Çağrısı
Marmara Cezaevi'nde tutuklu CHP Adayı İmamoğlu, imza kampanyasına destek için çağrıda bulundu.
ANKA, 18.4.2025 21:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kanal İstanbul Projesi Üzerine İmamoğlu'ndan Sert Açıklamalar
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, tutuklu bulunduğu cezaevinden Kanal İstanbul projesine dair yaptığı açıklamada, Sazlıdere Barajı etrafında inşa edilen 24 bin konut projesine dikkat çekerek ekosistemin zarar gördüğüne vurgu yaptı.
ANKA, 18.4.2025 17:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İbb Başkan Vekili Nuri Aslan: "Ekrem Başkanı Dört Duvar Arasına Sığdıramazsınız" (Yazılıyor)
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinin 2024 yılı faaliyet raporunu İBB Başkanı Vekili Nuri Aslan sundu. “Bu toplantıların amacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yönetenlerin, Meclisimize ve hemşerilerimize hesap vermesidir. Ancak ben, bugün, hem İstanbul halkına hesap vermeye, Aynı zamanda İstanbul halkının iradesine yapılanın hesabını sormak için de buradayım” diyen Aslan “Dönemin seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bugün Başkanımızın tutuklanma sebebi olarak gösterilen suçlarla yargılanmıştı. Ama o günün belediye başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kapısına sabahın köründe polisler dayanmadı. Kimse, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı eşinin, çocuklarının yanından alıp önce nezarete, sonra zindana atmadı. Belediye Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tutuksuz yargılandı ve görevine devam etti.  Çünkü hukuk, adalet bunu gerektirir. Herkes kesinleşmiş yargı kararıyla mahkum olana kadar masumdur. Milli iradenin temsilcileri olan yöneticileri tutuklu yargılamak ise yalnızca hukuka değil, demokrasiye, cumhuriyetimizin temel ilkelerine de aykırıdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu girdiği her seçimi kazandı. Allahın izniyle kazanmaya devam edecek.  Ekrem Başkanı dört duvar arasına sığdıramazsınız.  O çoktan milletin gönlüne girdi. Yani sizin anlayacağınız… Atı alan Üsküdar’ı geçti” dedi.  İBB'nin 2024 yılı faaliyet raporu 97 ret oyuna karşılık 158 oyla kabul edildi.
ANKA, 17.4.2025 23:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB 2024 Faaliyet Raporu Kabul Edildi
İBB Meclisi, 2024 yılı faaliyet raporunu 158 oyla kabul etti, siyasiler kent lokantaları ve yolsuzluk iddialarını tartıştı.
AA, 17.4.2025 21:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB Meclisinde 2024 yılı faaliyet raporu kabul edildi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, İBB'nin 2024 yılı faaliyet raporu 97 ret oyuna karşılık 158 oyla kabul edildi.
AA, 17.4.2025 21:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anka Haber Ajansı 18 Nisan Cuma Gündemi
ANKA Haber Ajansı 18 Nisan Cuma gündemi
ANKA, 18.4.2025 09:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Projesine Sert Tepki
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi kapsamında Sazlıdere Barajı çevresinde başlatılan 24 bin konut inşaatına sert eleştirilerde bulundu. İmamoğlu, İBB ve İSKİ'nin uyarılarının göz ardı edildiğini ve barajın su kullanım oranının düşürüldüğünü belirtti.
ANKA, 17.4.2025 22:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu'na Destek Ziyareti
CHP lideri Özgür Özel, tutuklu Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti, baskı ve yolsuzluk iddialarını eleştirdi.
AA, 17.4.2025 16:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Lideri Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'na Destek Ziyareti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Özel, tutukluların baskı altında itirafta bulunduğunu ve İmamoğlu'nun İstanbul'un muhafızı olduğunu ifade etti.
AA, 17.4.2025 15:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MHP Lideri Bahçeli: "CHP kriz, kaos ve kargaşa siyasetine azgınlaşmış ihtirasların refakatıyla hız vermiştir"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kriz, kaos ve kargaşa siyasetine azgınlaşmış ihtirasların refakatiyle hız vermiştir" dedi.
İHA, 14.4.2025 18:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bahçeli: İmamoğlu ile ilgili mahkeme süreçleri ivedilikle karara bağlanmalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun yolsuzluk soruşturmasında tutuklanması ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bahçeli, "İmamoğlu ile ilgili mahkeme süreçleri ivedilikle karara bağlanmalı." dedi.
Haberler.com, 14.4.2025 17:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bahçeli: İmamoğlu ile ilgili mahkeme süreçleri ivedilikle karara bağlanmalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun yolsuzluk soruşturmasında tutuklanması ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bahçeli, "İmamoğlu ile ilgili mahkeme süreçleri ivedilikle karara bağlanmalı." dedi.
Haberler.com, 14.4.2025 17:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 24.4.2025 20:58:36
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.