Elazığ'da 16 Köyde Larva İlaçlama Çalışması Başlatıldı
Elazığ'ın Ağın ilçesinde, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde halk sağlığını korumak amacıyla 16 köyde larva ilaçlama çalışmaları yapıldı. İl Özel İdaresi, sinek ve haşerelere karşı etkin mücadele yürütüldüğünü açıkladı.
AA, 24.4.2025 11:25
Sivas'ta 7 Metre Çapında Obruk Oluştu Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yulaf ekili bir tarlada meydana gelen 7 metre çapında ve 8 metre derinliğindeki obruk, köy muhtarı tarafından yetkililere bildirildi. Obruk çevresinde yapılan incelemelerde, yer altındaki kireç taşlarının çöküntüye neden olduğu belirtiliyor.
AA,
30.4.2025 14:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Antalya'da Vektörle Mücadele Çalışmaları Hızlandı Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte 19 ilçede vektörle mücadele çalışmaları kapsamında 202 araç ve 1600 personel ile ilaçlama faaliyetlerini artırdı. Ekipler, sivrisinek, karasinek gibi zararlılara karşı önleyici tedbirler alarak halk sağlığını korumayı hedefliyor.
İHA,
27.4.2025 11:54
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bayburt'ta Sinek Mücadelesi Başladı Bayburt Belediyesi, yaz aylarında vatandaşları rahatsız eden karasinek ve sivrisinekle mücadele için ilaçlama çalışmalarına başladı. İlaçlama, larvaların üreme alanlarında etkin bir şekilde yapılıyor ve çalışmalar bahar ve yaz sezonu boyunca sürecek.
AA,
25.4.2025 15:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Elazığ'da Karakoçan Lalesi, Yeni Bir Tür Olarak Keşfedildi Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yetişen ve nesli tükenme tehlikesi altında olan Karakoçan lalesi (Fritillaria karakocanensis), akademisyenler tarafından yerinde incelemeye alındı. Türkiye'de 55 türü bulunan ters lalelerin yeni bir türü olarak literatüre kazandırılan bu nadir bitki, ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtım faaliyetleri ile korunmaya çalışılıyor.
AA,
20.4.2025 12:51
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.4.2025 21:06:23