Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Ali Babacan: Kanal İstanbul Projesi Rafa Kaldırılmalı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesinin çevresel ve güvenlik analizleri yapılmadan uygulanmasının yanlış olduğunu ve bu projenin yerine deprem hazırlıklarına yatırım yapılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, don afetinden etkilenen çiftçilere vergi ve kredi ödemelerinin ertelenmesi çağrısında bulundu.
DHA,
25.4.2025 16:39
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ali Babacan Burdur'da Ziyaretlerde Bulundu DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Burdur'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi ve deprem tehdidine ilişkin uyarılarda bulundu. Çiftçilerin zirai dondan etkilendiğini vurgulayarak hasar tespiti yapılması gerektiğini ve vergi ile kredi ödemelerinin ertelenmesini savundu.
AA,
25.4.2025 16:25
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Gaziemir Hava Eğitim Yolu Taşıt Üst Geçidi Törenle Hizmete Açıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Gaziemir Hava Eğitim Yolu Taşıt Üst Geçidi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Başkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, şehre hükümet tarafından yeterli yatırım yapılmadığını ifade ederek, "İzmir'den vergi topluyorlar, İzmir'in devlete ait malını mülkünü satıyorlar. Bakıyorsunuz toplanan verginin sadece yüzde 3,89'u İzmir'e yatırım olarak geri dönüyor ama başka bir şehrimizde yüzde 40'ı dönüyor. Bu kadar haksızlık olur. Buna isyan etmeyeceğiz de neye isyan edeceğiz? İzmir'in yatırım ihtiyacı yok mu?" dedi.
ANKA,
24.4.2025 14:04
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.4.2025 11:12:20