İstanbul'da akondroplazi hastalığına yönelik yeni tedavi yöntemleri ve sivil toplum kuruluşlarının rolü hakkında bir program gerçekleştirildi. Programda hastalıkla ilgili farkındalık yaratma ve hasta hakları üzerinde duruldu.
AA, 26.4.2025 16:55
Çarpık Ayakla Doğdu, Motosikletle Umut Oluyor Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde yaşayan 4 yaşındaki Alparslan Komut, çarpık ayak rahatsızlığına rağmen motosiklet kullanarak hem zorlukları aşıyor hem de benzer rahatsızlığı olan çocuklar için umut ışığı oluyor. Babasıyla motosiklet sürerken kaydedilen görüntüler sosyal medyada milyonlarca izleyiciye ulaşıyor.
AA,
29.4.2025 11:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ttb "Sağlıkta Ticari Çeteleşme: Bebek Ölümleri" Raporunu Açıkladı... "Özel Hastanelerin Sgk'dan Hizmet Alması En Temel Sorun" Türk Tabipleri Birliği (TTB), Yenidoğan skandalıyla birlikte açığa çıkan, sağlık sistemindeki sorun ve açıkların incelendiği “Sağlıkta Ticari Çeteleşme: Bebek Ölümleri” raporunu açıkladı. Açıklamada, Türkiye'deki yenidoğan yoğun bakım ünitesi yatak sayısının yüzde 52'sinin özel sektörde olmasına dikkat çekildi. Açıklamada söz alan ve Yenidoğan Çetesi davasını anımsatan İTO Başkanı Osman Küçükosmanoğlu da "Mahkeme sürecinde bunu görüyoruz, biz bunu 3-5 kişiye yıkalım, mevzuatla da ilgili göstermelik bir takım değişiklikler yapalım. Bunun uygulamalarını da görüyoruz. Özel hastaneler başta olmak üzere bir takım mevzuat değişiklikleri yapıldı. Bazı olumlu değişiklikler var gibi görünse de, özel hastanelerin SGK'dan hizmet alması en temel sorun, en temel kaynak bu. Bununla ilgili hiçbir değişiklik yapılmadı" dedi.
ANKA,
22.4.2025 17:53
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.4.2025 17:40:07