Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
28 Nisan 2025 Pazartesi 23:55 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Hakan Fidan
Numan Kurtulmuş
Vladimir Putin
Mehmet Kasapoğlu
Osman Aşkın Bak
Sırrı Süreyya Önder
Mesud Pezeşkiyan
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Samsun
Izmir
Bursa
Aydın
Kocaeli
Elazığ
Sakarya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP'li Tanrıkulu: İş cinayetleri kader değil, cinayettir

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, AK Parti döneminde iş güvenliği ve sağlığının öncelik edilmediğini, 2002'den bu yana 34 bin 908 işçinin yaşamını yitirdiğini belirtti. 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü'nde iş cinayetlerine dikkat çekti.
ANKA, 27.4.2025 18:18


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

İş Cinayetleri Kader Değil
Tanrıkulu, AK Parti döneminde 35 bin işçinin yaşamını yitirdiğini açıkladı ve iş güvenliğini eleştirdi.
ANKA, 27.4.2025 18:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


1 Mayıs: İşçi Bayramı'nın Tarihçesi
1 Mayıs, işçilerin 8 saatlik iş günü mücadelesinin simgesi olarak kutlanmaya başlandı.
AA, 27.4.2025 11:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Haftanın tarihine bakış
ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA, 27.4.2025 11:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cemil Önal'dan Falyalı İddiaları
Cemil Önal, Halil Falyalı'nın yasa dışı ilişkileri ve şantaj kasetlerine dair iddialarda bulundu.
BBC, 26.4.2025 10:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kıbrıs: Halil Falyalı ile ilgili iddialar ve Ankara'nın cevabı hakkında neler biliniyor?
2022 yılında silahlı saldırı sonucu öldürülen Kıbrıslı iş insanı Halil Falyalı'nın, bir dönem finans işlerini yürüttüğü öne sürülen Cemil Önal adadaki yasa dışı ilişkilerle ilgili bazı iddialarda bulundu.
BBC, 26.4.2025 10:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Arıburnu Zaferi'nin Önemi
25 Nisan 1915'te Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan Arıburnu Zaferi, Türk milletinin geleceğini belirledi.
AA, 20.4.2025 11:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Türk milletinin geleceğini etkileyen Çanakkale Savaşları'nda İtilaf Devletlerinin yaptığı çıkarma harekatına karşı 19. Tümen Komutanı Kurmay Yarbay Mustafa Kemal'in birliklerini harekete geçirmesiyle 25 Nisan 1915'te Arıburnu Zaferi kazanıldı.
AA, 20.4.2025 11:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ankara'da Liselilerden "Proje Okul" Atamalarına Tepki: "Bu Böyle Gitmez, Gençlik Biat Etmez"
Ankara’da liseliler, proje okullarda görev yapan öğretmenlerin yerlerinin değiştirilmesini protesto etti. Kuğulu Park’ta toplanan gençler, “Gençlik biat etmez” sloganıyla nitelikli ve özgür eğitim talep etti. Eylemde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e istifa çağrısı yapıldı.
ANKA, 21.4.2025 21:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Yozgat Mitingi: Kalabalık ve Tepkiler
CHP'nin Yozgat'taki 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingi büyük ilgi gördü, iktidar eleştirildi.
ANKA, 21.4.2025 17:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Yozgat'ta Düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitinginin Yankıları Sürüyor
CHP'nin Yozgat'ta düzenlediği ve son yıllarda görülmüş en büyük kalabalığı bir araya getiren ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi, gündemin ilk sırasında yerini aldı. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, bazı çevrelerin yapılan mitingi itibarsızlaştırmaya çalıştığına dikkat çekerek, “Sözüm ona siyasetçiler, sözüm ona yöneticiyim diyenler, mitingi provoke etmeye çalıştılar. Yetmedi hiç de siyasi nezakete uymayan, insana, bir siyasetçiye, bir yöneticiye yakışmayan bir şekilde videolar yaptılar” dedi.
ANKA, 21.4.2025 17:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MEB Önünde Eylem... Eyleme Destek Veren CHP'li Suat Özçağdaş: "Siz Öyle Bir İktidarsınız Ki Yeryüzüne Sizin Kadar İkiyüzlü Bir İktidar Gelmemiştir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 bin öğretmen atama kararına tepki gösterdi. Özçağdaş “Siz öyle bir iktidarsınız ki, yeryüzüne sizin kadar ikiyüzlü bir iktidar gelmemiştir. Bu ülkenin gençlerine, sayılarını 68 binden 1 milyona dayadığınız atanmayan gençlere 1 Nisan 2023’te Recep Tayyip Erdoğan çıkıp dedi ki ‘mülakatı kaldırdık.’ 12 Mayıs 2023’te dönemin bakanı Mahmut Özer’e soruldu, ‘mülakatı kaldırdık’ dedi. Peki seçimden sonra ne oldu? Oylarını istedikleri bu genç seçmenlerin yüzlerine baka baka, utanmadan ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ diyerek, 22 yıldır da torpille yaptıklarını itiraf ederek mülakatı tekrar geri getirdiler” dedi.
ANKA, 21.4.2025 16:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MEB Önünde Eylem... Eyleme Destek Veren CHP'li Suat Özçağdaş: "Siz Öyle Bir İktidarsınız Ki Yeryüzüne Sizin Kadar İkiyüzlü Bir İktidar Gelmemiştir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 bin öğretmen atama kararına tepki gösterdi. Özçağdaş “Siz öyle bir iktidarsınız ki, yeryüzüne sizin kadar ikiyüzlü bir iktidar gelmemiştir. Bu ülkenin gençlerine, sayılarını 68 binden 1 milyona dayadığınız atanmayan gençlere 1 Nisan 2023’te Recep Tayyip Erdoğan çıkıp dedi ki ‘mülakatı kaldırdık.’ 12 Mayıs 2023’te dönemin bakanı Mahmut Özer’e soruldu, ‘mülakatı kaldırdık’ dedi. Peki seçimden sonra ne oldu? Oylarını istedikleri bu genç seçmenlerin yüzlerine baka baka, utanmadan ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ diyerek, 22 yıldır da torpille yaptıklarını itiraf ederek mülakatı tekrar geri getirdiler” dedi.
ANKA, 21.4.2025 16:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM ve Siyasi Etkinlikler
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Filistin toplantısında; CHP lideri Özel, mitinge katılacak.
AA, 19.4.2025 00:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yozgat'ta Ekrem İmamoğlu İçin Eylem Yapan Kazankaya Köyündeki Çiftçiler: "Buraya CHP'nin Adaleti Gelmezse Bu İş Düzelmeyecek"
Yozgat'ın Aydıncık ilçesinin Kazankaya köyünde Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki için düzenlenen eyleme traktörleriyle destek veren çiftçilere, yarın trafik cezalarını üstlenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Yozgat kent girişinde traktörleriyle karşılayacak. ANKA Haber Ajansı'na konuşan çiftçiler CHP'nin adaleti gelmediği sürece bu işin düzelmeyeceği belirterek "Cumhurbaşkanı adayını hukuksuzca, adaletsizce içeri almaları Yozgat'ı çileden çıkarttı" tepkisini gösterdi.
ANKA, 18.4.2025 19:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hasan Öztürkmen: "Sözde 'Dünya Lideri' Erdoğan, KKTC'ye Dahi Sahip Çıkamıyor, Türk Devletlerine ve Suriye'ye Sözü Geçmiyor"
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, KKTC ve Mavi Vatan’da son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin olarak, "Sözde 'Dünya lideri' Erdoğan, KKTC’ye dahi sahip çıkamıyor, Türk devletlerine ve Suriye’ye sözü geçmiyor” dedi.
ANKA, 18.4.2025 16:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hasan Öztürkmen: "Sözde 'Dünya Lideri' Erdoğan, KKTC'ye Dahi Sahip Çıkamıyor, Türk Devletlerine ve Suriye'ye Sözü Geçmiyor"
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, KKTC ve Mavi Vatan’da son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin olarak, "Sözde 'Dünya lideri' Erdoğan, KKTC’ye dahi sahip çıkamıyor, Türk devletlerine ve Suriye’ye sözü geçmiyor” dedi.
ANKA, 18.4.2025 16:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Yunanistan'a Tepki
CHP Aydın Milletvekili Bülbül, Yunanistan'ın Ege'deki karasularını 12 mile çıkarma planını eleştirdi.
ANKA, 18.4.2025 16:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Bülbül: Yunanistan'a bu cesareti kim veriyor?
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Yunanistan'ın Ege'deki karasularını 12 mile çıkaran haritayı AB'ye sunma hazırlığına tepki gösterdi. Dış politika alanındaki gelişmelerin Türkiye'nin uluslararası konumunu zayıflattığını vurgulayan Bülbül, 'Yunanistan'ın bu pervasılığı Türkiye'nin uluslararası itibarını yerle yeksan etti' şeklinde açıklamalarda bulundu.
ANKA, 18.4.2025 16:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 28.4.2025 23:55:39
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.