Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
30 Nisan 2025 Çarşamba 23:04 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Giorgia Meloni
Mahinur Özdemir Göktaş
Murat Ongun
Mehmet Kasapoğlu
Osman Aşkın Bak
Mehmet Nuri Ersoy
Hakan Fidan
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Adana
Samsun
Gaziantep
Aydın
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Tip İstanbul Milletvekili Kadıgil 'Kadıköy' Eleştirilerine Yanıt Verdi: 9 Mart'ta Biriken Enerjiyi Sönümlemeyi Kendimizde Hak Olarak Görmedik

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, İzmir’de düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. TİP’in 1 Mayıs için Taksim değil Kadıköy’e çağrı yapmasına gelen eleştirilere de yanıt veren Kadıgil, “Kitlesel bir biçimde mümkün olan en ciddi duruşla, gönül isterdi ki Taksim'de olalım. Ancak sendikalar ve diğer siyasi partilerin bu yönde bir eğilimi olmadığında, bu 19 Mart’ta biriken enerjiyi sönümlemeyi kendimizde hak olarak görmedik” dedi.
ANKA, 27.4.2025 19:21


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Tip İstanbul Milletvekili Kadıgil 'Kadıköy' Eleştirilerine Yanıt Verdi: 9 Mart'ta Biriken Enerjiyi Sönümlemeyi Kendimizde Hak Olarak Görmedik
Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, İzmir’de düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. TİP’in 1 Mayıs için Taksim değil Kadıköy’e çağrı yapmasına gelen eleştirilere de yanıt veren Kadıgil, “Kitlesel bir biçimde mümkün olan en ciddi duruşla, gönül isterdi ki Taksim'de olalım. Ancak sendikalar ve diğer siyasi partilerin bu yönde bir eğilimi olmadığında, bu 19 Mart’ta biriken enerjiyi sönümlemeyi kendimizde hak olarak görmedik” dedi.
ANKA, 27.4.2025 19:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


1 Mayıs: İşçi Bayramı'nın Tarihçesi
1 Mayıs, işçilerin 8 saatlik iş günü mücadelesinin simgesi olarak kutlanmaya başlandı.
AA, 27.4.2025 11:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Haftanın tarihine bakış
ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA, 27.4.2025 11:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel: "Depreme Karşı En Büyük Risk Faktörü, Ak Parti'nin Yereli Tanımayan, Vahşi, Rantçı ve Talancı Anlayışıdır"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İstanbul'da yaşanan depremler sonrasında iktidarı eleştirerek, "Dün çalışmayan GSM şebekesi eserleridir. Dün yolların tıkanması, parkların dolması, toplanma alanı bulunamaması da bu iktidarın eseridir. Eğer gerçekten samimilerse İstanbul'a özel olarak şu sözü versinler. ‘Biz, bundan sonra ilçe ve il belediyelerinin imar vermediği yere bakanlık eliyle imar vermeyeceğiz’ desinler. Bu işin şöyle siyaseti vardır: AK Parti, kadına, çocuğa, gence iyi gelmediği gibi; doğaya, çevreye de iyi gelmediği gibi; deprem riskine de iyi gelmemektedir. Depreme karşı en büyük risk faktörü, AK Parti'nin yereli tanımayan, Ankara'dan imar düzenlemesi yapan, vahşi, rantçı ve talancı anlayışıdır" ifadelerini kullandı.
ANKA, 24.4.2025 17:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gamze Taşcıer: 'Ya adalet ya sefalet!'
CHP’li Taşcıer, 1 Mayıs'ı, adaletsizlik ve sefalete karşı mücadele günü olarak tanımladı.
ANKA, 30.4.2025 16:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gamze Taşcıer: "'Ya Adalet ya Sefalet' Diyerek Birlikte Direnmekten Başka Bir Çaremiz Yoktur"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, “Bu memlekette emeğin kaderi, sarayda oturan tek bir adamın insafına bırakılmışsa, bu düzende adalet yalnızca saraya çalışıyorsa; ekmek, alın teriyle değil, yandaşlıkla pay ediliyorsa işte o zaman, ‘Ya adalet ya sefalet’ diyerek birlikte direnmekten başka çaremiz yoktur. Bizi yok sayanları tanıyoruz ve reva gördükleri sefalet düzenini de reddediyoruz. Gün en yoğun katılımla bir arada olup birlikte sesimizi yükseltme günüdür” dedi.
ANKA, 30.4.2025 16:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Tip İstanbul Milletvekili Kadıgil: "Bu Ülkeyi Seven İnsanların Sayısı, Bu Ülkeyi Yağmalamaya Çalışan İnsanların Sayısından Çok Daha Fazla"
Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, "25 yıldır ellerinden geleni ardına koymadılar. 25 yıldır vergilerimizi çarçur ediyorlar. 25 yıldır bilfiil bu cumhuriyeti yıkmak için, bu ülkeye Atatürk'ün devrimlerini unutturmak için uğraşıyorlar ama başaramadılar, başaramayacaklar." dedi.
ANKA, 27.4.2025 18:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Tip'ten Ankara'da Halk Buluşması... Erkan Baş: Saray İktidarında Sarayın Çocukları Bayram Yapıyor.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, 23 Nisan dolayısıyla Ankara'da yaptığı konuşmada, iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Baş, "Türkiye'de saray iktidarı vardır, saray çocukları mutludur. Saray iktidarı bitecek, halk iktidarı kurulacak. Halkın çocukları mutlu olacak." dedi. İstanbul'da meydana gelen depremlere de dikkat çeken Baş, "İstanbul'un bütün ilçelerinde gerek meydanlarda, gerek parklarda, gerekse güvenli olduğu ölçüde ilçe binalarımızda ihtiyacı olan her yurttaşa yardım etmek, dayanışma göstermek için bütün hazırlıklarımızı yaptık, seferber olmuş durumdayız." ifadelerini kullandı.
ANKA, 24.4.2025 00:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Akdoğan: Tüm Derdiniz, Cumhurbaşkanının Bugün Söylediği Gibi, Oturulan Konforlu Koltukların Korunması
CHP'nin kişilerin kovuşturma aşamasında karşı karşıya kaldığı sorunların araştırılması amacıyla TBMM Genel Kurulu'nda verdiği öneri reddedildi. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Zalimler, vicdansızlar, kötüler artık öyle bir noktaya geldiler ki evlerimizin mahremiyetine bulaşmaya başladılar. Evlerimizin direği eşlerimize, çocuklarımıza sataşmaya başladılar. Ne diyor Cumhurbaşkanı? 'Cumhurbaşkanlığı hevesi yolunda daha kaç CHP'li telef olup gidecek.' Evinden çeyrek altın çıkmış, dolar çıkmış, döviz çıkmış, kumbaradan 4 bin 500 lira çıkmış, hepsi fasarya; tüm derdiniz, Cumhurbaşkanının bugün söylediği gibi, oturulan konforlu koltukların korunması. Amaç neymiş herkes duydu" dedi.
ANKA, 30.4.2025 22:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


GÜNDEM / 30 Nisan 2025
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.
AA, 30.4.2025 09:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


GÜNDEM / 30 Nisan 2025
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.
AA, 30.4.2025 09:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB'ye Yönelik Operasyonları Değerlendirdi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonların siyasi olduğunu belirterek, iktidarın delil aramakta başarısız olduğunu vurguladı. Özel, İBB'nin işlevsiz hale getirilmek istendiğini savundu.
ANKA, 29.4.2025 08:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel'den "iktidarla pazarlık" iddiasına tepki
CHP lideri Özgür Özel tüm programlarını iptal ederek Silivri'de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmek için İstanbul'a geldi. Özel, Ekrem İmamoğlu ve diğer tutukluların serbest bırakılması için iktidarla pazarlık yapıldığı yönündeki iddialara "Öyle pazarlık filan yok. Varıp Erdoğan'dan erken seçim ya da İmamoğlu'nun özgürlüğünü dilenecek halim de yok" yanıtını verdi.
ANKA, 27.4.2025 14:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Erdoğan'a: İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum
İBB'ye yönelik yapılan 2. operasyon sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Siyaset tarihinin en büyük düellosunu teklif ediyorum. Canlı yayında yargılama olacak, sonra bütün Türkiye'nin anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer İmamoğlu'nun suçluluğuna ikna olursa siyaseti ben bırakıyorum, olmazsa sen bırakıyorsun var mısın? Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum'' dedi.
Haberler.com, 26.4.2025 15:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erkan Baş: Egemenlik Halkındır!
Erkan Baş, TBMM'deki 23 Nisan konuşmasında halkın egemenliği vurgusunu yaparak saray yönetimini eleştirdi.
ANKA, 23.4.2025 17:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu Özel Oturumu… Erkan Baş: "Saray Yıkılmadan Halk İçin Bayram Olmaz. Egemenlik Duvar Yazısı Değil, Bir Halk Mücadelesidir"
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM Genel Kurulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen özel oturumda; “Eğer bir ülkeyi saray yönetiyorsa orada sadece saraydakilerin çocukları mutlu oluyor. O yüzden söylüyoruz saray yıkılmadan halk için bayram olmaz. Egemenlik şuradaki duvar yazısı değil, bir halk mücadelesidir. Oysa iktidar ne yapıyor halkın seçtiğini beğenmediğinde görevden alıyor, kayyum atıyor. Vekilleri hatta Cumhurbaşkanı adaylarını hapse atıyor. Bu mudur egemenlik, bu mudur demokrasi, bu mudur 23 Nisan? Sizin demokrasiniz sarayın bahçesi kadar" dedi.
ANKA, 23.4.2025 17:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Papa Francesco 88 yaşında vefat etti
Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco, 12 yıllık görev süresinin ardından hayatını kaybetti.
ANKA, 21.4.2025 19:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Papa Francesco: Muhafazakarları Karşısına Alan, Reformcu ve İlklerin Papası
Hristiyanlığın Katolik mezhebinin 266’ncı ruhani lideri ve Vatikan Şehir Devleti Başkanı Papa Francesco, bu sabah 88 yaşında vefat etti. On iki yıldır bu görevi yürüten Papa, bir devrim yapamasa da yenilikçi, iletişimci, halkçı ve yüzyıllardır kiliseden dışlanmışlara karşı kucaklayıcı bir dil kullanarak muhafazakarları karşısına almasıyla ön plana çıktı. Papa Francesco’nun Mayıs ayı sonunda İznik’e gitmesi ve Patrik Bartolomeos’la birlikte Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıldönümüne dair bir ayin düzenlemesi bekleniyordu.
ANKA, 21.4.2025 18:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 30.4.2025 23:04:06
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.