Üniversite Öğrencisi Esila Ayık'ın Tahliye İtirazı Redd edildi
Ekrem İmamoğlu için düzenlenen protestolarda tutuklanan üniversite öğrencisi Esila Ayık'ın avukatı, sağlık raporlarına rağmen müvekkilinin tutukluluğuna yapılan itirazın yurt dışına kaçma şüphesi nedeniyle reddedildiğini açıkladı.
ANKA, 28.4.2025 16:05
Özgür Özel: "Bir Ülkede, Bir Siyasetçiye Sert Tutumundan Dolayı 'Diktatör' Denilemiyorsa Orası Diktatörlüktür" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bakırköy Cezaevi önünde yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı’na ‘diktatör’ de diyoruz ‘şeddeli diktatör’ de diyoruz ‘tek adam’ da diyoruz. Bunların söylenebildiği ülkelere demokrasi, bunun söylendiği ülkelerde 21 yaşında, genç, böbrek hastası, kalp kapağında sorun olan bir kızı içeriye koyarsanız oraya ‘diktatörlük’ diyoruz. Esila, içeride geçirdiği her gün elinde tuttuğu dövizin doğruluğunu ispatlıyor. Esila’yı bugün salsanız onun söylediğinin aksine biraz daha yakından bir iş yaparsınız. Bir ülkede, bir siyasetçiye sert tutumundan dolayı ‘diktatör’ denilemiyorsa orası diktatörlüktür, deniliyorsa orası demokrasidir. Kararı yüce milletimiz verecektir” dedi.
ANKA,
29.4.2025 18:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esila Ayık paylaşımlarına soruşturma Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Ekrem İmamoğlu için düzenlenen protestolarda tutuklanan üniversite öğrencisi Esila Ayık'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve halen ceza infaz kurumunda bulunduğunu bildirdi. Öte yandan Esila Ayık'la ilgili paylaşım yapanlar hakkında "yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçundan" resen soruşturma başlatıldı.
DHA,
28.4.2025 12:08
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.4.2025 04:25:08