Türkiye, Üç Deniz Girişimi'nde Stratejik Ortaklık Rolü Üstlendi
Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa'nın enerji ve ulaştırma altyapı eksikliklerinin giderilmesi amacıyla Baltık, Adriyatik ve Karadeniz ülkelerinin oluşturduğu Üç Deniz Girişimi'nde 'Stratejik Ortak' olarak yer alacak. Bu gelişme, Türkiye'nin enerji güvenliği ve ekonomik büyüme hedeflerine katkı sağlayacak.
AA, 29.4.2025 17:59
Türkiye, Üç Deniz Girişimi'nde 'Stratejik Ortak' Oldu Türkiye, Baltık Denizi, Adriyatik Denizi ve Karadeniz ülkelerinin enerji, ulaştırma ve dijitalleşme alanlarındaki altyapı eksikliklerini gidermek amacıyla başlattığı Üç Deniz Girişimi'ne stratejik ortak olarak katıldı. Türkiye, bu girişimle ekonomik büyüme, yeni altyapı yatırımları ve enerji güvenliğini önceliklendirecek.
İHA,
29.4.2025 19:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Haftanın tarihine bakış ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA,
27.4.2025 11:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Türkiye Üç Deniz Girişimi'nde Stratejik Ortak Oluyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin Üç Deniz Girişimi'nde stratejik ortak olarak yer aldığını ve Türk firmalarına yeni iş fırsatları sunulacağını belirtti. Uraloğlu, bölgesel işbirliğinin önemini vurgulayarak, gelişim için uluslararası işbirliğinin gerekliliğini ifade etti.
AA,
29.4.2025 22:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 29.4.2025 23:00:33