Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
1 Mayıs 2025 Perşembe 23:16 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Murat Kurum
Vedat ışıkhan
Murat Ongun
Yusuf Tekin
Mehmet Şimşek
Mahinur Özdemir Göktaş
Vladimir Putin
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Aydın
Adana
Kayseri
Samsun
Diyarbakır
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Can Atalay'dan 1 Mayıs Mesajı: Otoriterliğe Son Vermek İstiyoruz

Gezi davası hükümlüsü Can Atalay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, otoriterliğe son vermek ve eşit uygulamalar için mücadele çağrısında bulundu. İşçi sınıfının sorunlarına dikkat çekerek, sosyal adalet ve demokratik bir yaşam talep etti.
ANKA, 1.5.2025 10:39


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Can Atalay'dan 1 Mayıs Mesajı
Can Atalay, 1 Mayıs 2025'te taleplerinin değişmediğini vurguladı ve yoksullukla mücadele çağrısı yaptı.
ANKA, 1.5.2025 10:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gamze Taşcıer: 'Ya adalet ya sefalet!'
CHP’li Taşcıer, 1 Mayıs'ı, adaletsizlik ve sefalete karşı mücadele günü olarak tanımladı.
ANKA, 30.4.2025 16:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Gamze Taşcıer: "'Ya Adalet ya Sefalet' Diyerek Birlikte Direnmekten Başka Bir Çaremiz Yoktur"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, “Bu memlekette emeğin kaderi, sarayda oturan tek bir adamın insafına bırakılmışsa, bu düzende adalet yalnızca saraya çalışıyorsa; ekmek, alın teriyle değil, yandaşlıkla pay ediliyorsa işte o zaman, ‘Ya adalet ya sefalet’ diyerek birlikte direnmekten başka çaremiz yoktur. Bizi yok sayanları tanıyoruz ve reva gördükleri sefalet düzenini de reddediyoruz. Gün en yoğun katılımla bir arada olup birlikte sesimizi yükseltme günüdür” dedi.
ANKA, 30.4.2025 16:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İsveçli Gazeteci Joakim Medin'e "Cumhurbaşkanına Hakaret" Suçundan 11 Ay 20 Gün Hapis Cezası
"Cumhurbaşkanına Hakaret" suçundan tutuklu yargılanan İsveçli gazeteci Joakim Medin 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve tahliyesine karar verilen Medin, bir başka dava kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu bulunması nedeniyle cezaevinden salınmayacak.
ANKA, 30.4.2025 18:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cem Aydın'ın Silivri Savunmasından: "Atanmayan Öğretmenleri, Çocuk İşçileri, Hayattan Koparılan, Kadınların Hakkını Savunmak İçin Buradayım"
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın’ın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik videolu bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle 5 yıl 4 aya kadar hapis ve siyasi yasak istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nin duruşma salonunda yapıldı. Duruşmada savunma yapan Aydın, “Atanmayan öğretmenleri, çocuk işçileri, hayattan koparılan, şiddet gören, öldürülen kadınların hakkını savunmak için buradayım... Fedai Altun, Mert Akdoğan, Zeren Ertaş, Abdurrahman Özkul, Ayşenur Halil, İkbal Uzuner, Esila Ayık, tutuklanan işkence gören genç arkadaşlarım için buradayım" dedi.
ANKA, 30.4.2025 14:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


GÜNDEM / 30 Nisan 2025
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.
AA, 30.4.2025 09:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


GÜNDEM / 30 Nisan 2025
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.
AA, 30.4.2025 09:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dem Parti'li Koçyiğit: "Akp İktidarına Seslenmek İstiyoruz, Zengin İçin, Sermaye İçin Çalışmayı Bırakın"
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, "AKP iktidarına buradan seslenmek istiyoruz, zengin için, sermaye için çalışmayı bırakın. Bir avuç sermayedarı zengin etmekten vazgeçin. Bu ülkede işsizlik artıyor, zamlar durmuyor, çalışanlar emekliler yoksulluk altında inim inim inliyorlar. Bugün açlık sınırı 26 bin liraya dayanmış ama hali hazırda asgari ücret 22 bin TL olmaya devam ediyor” dedi.
ANKA, 28.4.2025 14:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


DİSK'ten 1 Mayıs Açıklaması
DİSK Başkanı Çerkezoğlu, Kadıköy'de 1 Mayıs kutlaması hakkında açıklamalarda bulundu.
ANKA, 22.4.2025 15:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Düzeltme: Disk Başkanı Çerkezoğlu'ndan "Kadıköy'de 1 Mayıs" Açıklaması: "Mutabakatın Arkasında Duruyor, 'Ölü Taklidi' Yapmıyoruz"
ABONELERİMİZİN DİKKATİNE: Bugün (22.04.2025) saat 09.55'te yayınlanan "DİSK Başkanı Çerkezoğlu'ndan 'Kadıköy'de 1 Mayıs' açıklaması: 'Mutabakatın arkasında duruyor, ölü taklidi yapmıyoruz" başlıklı haberimizin ikinci paragrafında "Türk Tabipleri Birliği (TTB)" yerine sehven "Türkiye Barolar Birliği (TBB)" yazılmıştır, doğrusu Türk Tabipleri Birliği (TTB) olacaktır, muhataplarından özür dileriz. Haberin düzeltilmiş hali aşağıdadır.
ANKA, 22.4.2025 15:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


DİSK'ten 1 Mayıs Açıklaması
DİSK Başkanı Çerkezoğlu, Kadıköy'de 1 Mayıs kutlamalarına dair eleştirileri yanıtladı.
ANKA, 22.4.2025 10:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Disk Başkanı Çerkezoğlu'ndan "Kadıköy'de 1 Mayıs" Açıklaması: "Mutabakatın Arkasında Duruyor, 'Ölü Taklidi' Yapmıyoruz"
 DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Kadıköy'de kutlama kararına gelen eleştirilere ilişkin açıklama yaptı. Çerkezoğlu, “Biz, toplantı tutanaklarına da yansıyan bu geniş mutabakata uygun davrandık, sorumluluğunu aldık. Bugün de bu mutabakatın arkasında duruyor, 'ölü taklidi' yapmıyor, politik gerekçelerini anlatıyoruz. Gelin, iç tartışmalara takılmadan, etkileşimlerin değil iş yerlerinin ve gerçek hayatın sesine kulak vererek, Türkiye’nin dört bir yanında coşkulu ve kararlı 1 Mayısları hep birlikte inşa edelim. Çünkü biz biliyoruz. Örgütlü işçilerden, emekçilerden, emeklilerden ve halktan daha büyük bir güç yoktur" dedi.
ANKA, 22.4.2025 09:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


1 Mayıs Öncesi İzmir'deki Gözaltı Operasyonuna Tepki... İzmir Barosu Başkanı Yılmaz: Keyfi Gözaltılar Halkın Mücadelesini Engelleyemeyecektir
İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde İzmir’de şafak operasyonuyla 42 kişinin gözaltına alınmasın karşı düzenlenen protestoda, iktidara çağrıda bulundu ve “Ne keyfi gözaltılar, ne baskılar ne de ortaçağ karanlığını andıran politik uygulamalar halkın demokratik ve barışçıl mücadelesini engelleyemeyecektir. Tekrar haykırıyoruz: Gözaltına alınan yurttaşlar derhal serbest bırakılsın” dedi.
ANKA, 30.4.2025 21:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


1 Mayıs Öncesi İzmir'deki Gözaltı Operasyonuna Tepki... İzmir Barosu Başkanı Yılmaz: Keyfi Gözaltılar Halkın Mücadelesini Engelleyemeyecektir
İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde İzmir’de şafak operasyonuyla 42 kişinin gözaltına alınmasın karşı düzenlenen protestoda, iktidara çağrıda bulundu ve “Ne keyfi gözaltılar, ne baskılar ne de ortaçağ karanlığını andıran politik uygulamalar halkın demokratik ve barışçıl mücadelesini engelleyemeyecektir. Tekrar haykırıyoruz: Gözaltına alınan yurttaşlar derhal serbest bırakılsın” dedi.
ANKA, 30.4.2025 21:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Gözaltılar: İzmir'de İşçi Gösterilerine Katılan 60 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı
İzmir'de Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından düzenlenen protestolara katılan 60 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, bu durumu bir gözdağı olarak değerlendirip, anayasal hakların cezalandırıldığını belirtti.
ANKA, 30.4.2025 14:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


GÜNDEM ÖZETİ / 30 Nisan 2025
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.
AA, 30.4.2025 00:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


GÜNDEM ÖZETİ / 30 Nisan 2025
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.
AA, 29.4.2025 23:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan Yargı Mensuplarına Çağrı
Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada savcı ve hakimlere adalet çağrısı yaptı, hukuksuz süreçlerin son bulmasını istedi.
ANKA, 28.4.2025 12:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 1.5.2025 23:16:13
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.