Hatay'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Coşku ile Kutlandı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Hatay'da çeşitli sendikalar ve siyasi partilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Genel-İş Hatay Şube Başkanı Doğruel, ülke kaynaklarının herkesin insanca yaşaması için yeterli olduğunu vurguladı. Eğitimsen Hatay Şube Başkanı Tıraş ise deprem sonrası yaşanan yoksulluğa dikkat çekti.
ANKA, 1.5.2025 19:11
Deniz Yücel: İl Emniyet Müdür Yardımcısının Tavrı Çok Ciddi Bir Kuşku ve Şüphe Uyandırmaktadır CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Genel Başkanımızın aracının ve kendisine refakat eden korumaların araçlarının otoparka alınmama meselesi var. Biz burada kurum olarak, kurumsal olarak kimseyi suçlamıyoruz. Ancak kurumlar içerisinde bu saldırıyı kolaylaştırıcı vazifesi gören kişiler olabilir. Emniyet Müdür Yardımcısının tavrı da bu konuda çok ciddi bir kuşku ve şüphe uyandırmaktadır. İl Emniyet Müdür Yardımcısı hakkında başta Emniyet Genel Müdürlüğünce teftiş kurulunca bir müfettiş görevlendirilmesi ve bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğini ifade ediyorum" dedi.
ANKA,
5.5.2025 22:07
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Malatya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamaları Malatya Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü coşkuyla kutladı. Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Nevzat Millioğulları, “Bu bayram biz emekçilerin en büyük bayramıdır. Bugün Türkiye’de emeğin yaşadığı sorunların ve emekçilerin taleplerinin haykırıldığı gündür. Maalesef bu günümüzü çok ağır şartlar içinde kutluyorsunuz” ifadelerini kullandı.
ANKA,
1.5.2025 17:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İzmir'de 1 Mayıs Gündoğdu Meydanı'nda Kutlandı...Disk Ege Temsilcisi Sarı: Korkuyorlar, Korksunlar. Biz Mücadelemizi Sürdürüyoruz, Sürdüreceğiz İzmir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, binlerce kişinin katılımıyla Gündoğdu Meydanı’nda kutlandı. 1 Mayıs Tertip Komitesi adına konuşan DİSK Ege Temsilcisi Memiş Sarı, "Korkuyorlar. Korksunlar. Biz mücadelemizi sürdürüyoruz. Sürdüreceğiz. Nihayetinde emekçiler olarak kazanacağız. Gençlerle birlikte kazanacağız. Biz fabrikaların bacasını tüttüren, kentleri güzelleştiren, insanları birbirine kavuşturan, doğumdan ölüme, yaşamın her anında var olan yani yaşamı ilmek ilmek ören işçileriz. Biz yaşayan, eşitlik, yaşatan kardeşlik, yaşasın özgürlük diyerek ekmeğine dört elle sarılanlardanız" dedi.
ANKA,
1.5.2025 17:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 11.5.2025 16:41:03