Mansur Yavaş: 'Zehirli dil insanları düşman etmeye çalışıyor'
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Merkezi önünde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapılan saldırıyı kınadı ve siyasi dilin kirli olduğunu belirtti. Yavaş, partililerin birlik içinde ayakta durduğunu vurguladı.
ANKA, 5.5.2025 00:00
Deniz Yücel: İl Emniyet Müdür Yardımcısının Tavrı Çok Ciddi Bir Kuşku ve Şüphe Uyandırmaktadır CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Genel Başkanımızın aracının ve kendisine refakat eden korumaların araçlarının otoparka alınmama meselesi var. Biz burada kurum olarak, kurumsal olarak kimseyi suçlamıyoruz. Ancak kurumlar içerisinde bu saldırıyı kolaylaştırıcı vazifesi gören kişiler olabilir. Emniyet Müdür Yardımcısının tavrı da bu konuda çok ciddi bir kuşku ve şüphe uyandırmaktadır. İl Emniyet Müdür Yardımcısı hakkında başta Emniyet Genel Müdürlüğünce teftiş kurulunca bir müfettiş görevlendirilmesi ve bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğini ifade ediyorum" dedi.
ANKA,
5.5.2025 22:07
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Ara Seçim Değerlendirmesi: Bunlar İhtimaller Dahilinde... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ara seçim tartışmasına ilişkin soruya “Bunlar ihtimaller dahilinde” yanıtını verdi. Özel, “Şu anda 8 vekillik boş. Diyelim ki 22 milletvekili daha istifa etti, 30 oldu. Ve bu istifalar oylanacak. Oynanırsa 90 gün sonra seçim var. Bir parti çıkıyor ‘Hayır istifa edemezsiniz, gidemezsiniz ben seçim yapmak istemiyorum’ diyor. Bunun da bir siyasi maliyeti var.” dedi. AK Parti'nin seçimde ikinci parti çıkma ihtimaline dikkat çeken Özel, “Türkiye nüfusunun yüzde 80’ine denk gelen bir yere sen sandık koyarsan, iktidar da o gün o sandık konduğu halde ‘Burada ara seçim yapalım, genel seçim yapmayalım’ diyorsa bu da bir maliyettir. ‘Neden kaçıyorsun?’ diye. Nasılsa erken olduğu için tekrar aday olabilir. İkincisi o seçim sandığına girdi, o sandıkta da, ara seçiminde açık farkla ikinci parti çıktı. Nasıl sürdürecek iktidarı? Meşruiyet diye bir şey var.” ifadelerini kullandı.
ANKA,
9.5.2025 02:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Btp Genel Başkanı Baş: "Bu Saldırı Sadece Sayın Özgür Özel'e Değil, Türkiye'de Siyasete Yapılmış Bir Saldırıdır" Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapılan saldırıyı kınayarak, "Bu saldırı sadece Sayın Özgür Özel'e değil, Cumhuriyet Halk Partisi'ne değil, Türkiye'de siyasete yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı demokrasiye, hukuka yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı Türkiye'de muhalefet etmeye yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı Türkiye'nin yarınlarına yapılmış, Türkiye'nin farklı renklerine, düşüncelerine yapılmış bir saldırıdır. Dolayısıyla bu saldırıyı biz sadece Sayın Özgür Özel'e yapılmış bir saldırı olarak değil, bizatihi Bağımsız Türkiye Partisi'ne yapılmış, her birimize yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz" dedi.
ANKA,
5.5.2025 14:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'e Yapılan Saldırı Sonrası Yurttaşlar CHP Genel Merkezi'nde. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi önünde yaptığı konuşmada; "Bize yapılan saldırıyı hiçbir siyasi partiye, hiçbir siyasi görüşe, hiçbir rakibimize mal etmiyorum ancak bugün yapılan saldırıyı içinde bulunduğumuz süreçten, Ekrem Başkan’a, arkadaşlarımıza yapılan zulümden, partimiz üzerinden ülkemize kurulan kumpastan da bağımsız görmüyorum. Buradan sonra herkes aklını başına alsın. CHP, asla ve asla böyle bir provokasyona karşı buradan bir siyasi çıkar peşine düşecek, kolaycılık güdecek bir parti değildir ama CHP, böyle bir provokasyonla geri adım attırılacak, susturulacak, sindirilecek, yolundan döndürülecek, iktidar yürüyüşü durdurulacak bir parti asla değildir" dedi.
ANKA,
5.5.2025 02:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.5.2025 22:46:45