Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Saldırıya Yanıt Verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, yaşanan provokasyonlara karşı geri adım atmayacaklarını vurguladı. Ekrem İmamoğlu ve diğer partililere yapılan saldırıların siyasi bir çaba olduğunu belirten Özel, CHP'nin asla diz çökmediğini ve teslim olmayacağını ifade etti.
DHA,
5.5.2025 08:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'e Yapılan Saldırı Sonrası Yurttaşlar CHP Genel Merkezi'nde. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi önünde yaptığı konuşmada; "Bize yapılan saldırıyı hiçbir siyasi partiye, hiçbir siyasi görüşe, hiçbir rakibimize mal etmiyorum ancak bugün yapılan saldırıyı içinde bulunduğumuz süreçten, Ekrem Başkan’a, arkadaşlarımıza yapılan zulümden, partimiz üzerinden ülkemize kurulan kumpastan da bağımsız görmüyorum. Buradan sonra herkes aklını başına alsın. CHP, asla ve asla böyle bir provokasyona karşı buradan bir siyasi çıkar peşine düşecek, kolaycılık güdecek bir parti değildir ama CHP, böyle bir provokasyonla geri adım attırılacak, susturulacak, sindirilecek, yolundan döndürülecek, iktidar yürüyüşü durdurulacak bir parti asla değildir" dedi.
ANKA,
5.5.2025 02:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Erdoğan'a: İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum İBB'ye yönelik yapılan 2. operasyon sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Siyaset tarihinin en büyük düellosunu teklif ediyorum. Canlı yayında yargılama olacak, sonra bütün Türkiye'nin anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer İmamoğlu'nun suçluluğuna ikna olursa siyaseti ben bırakıyorum, olmazsa sen bırakıyorsun var mısın? Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum'' dedi.
Haberler.com,
26.4.2025 15:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Erdoğan'a: İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum İBB'ye yönelik yapılan 2. operasyon sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyaset tarihinin en büyük düellosunu teklif ediyorum. Canlı yayında yargılama olacak, sonra bütün Türkiye'nin anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer İmamoğlu'nun suçluluğuna ikna olursa siyaseti ben bırakıyorum, olmazsa sen bırakıyorsun var mısın? Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum" dedi.
Haberler.com,
26.4.2025 15:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 5.5.2025 15:07:26