CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi ve annesi ile birlikte, kaybeden anneleri de unutmadan 32 kadının Anneler Günü'nü kutladı. Özel, bu kadınlarla telefonda görüşerek, özel bir günlerinde yanlarında olduğunu belirtti.
ANKA, 11.5.2025 18:28
İmamoğlu'nun X Hesabına Erişim Engeli... Özgür Özel: "Çoğunluk Enerjisinin Verdiği Güçle Bu Dijital Darbeye de Direniriz, Püskürtürüz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinde ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun X hesabına getirilen erişim engelini dijital darbe olarak tanımlayarak “Biz her darbeye direndiğimiz gibi yüksek bir moralle, büyük bir inançla, çoğunluk enerjisinin verdiği güçle bu dijital darbeye de direniriz, püskürtürüz. Kimsenin şüphesi olmasın. Çoğunluk enerjisi bizde. Size tasa ve panik düşüyor. Panikten sonra sıra idrake geliyor. Ümit ediyorum, idrak edeceksiniz. O zaman konuşmaya başlayacağız. O zaman Türkiye için de sizin için de bir çıkış yolu bulacağız” dedi.
ANKA,
8.5.2025 15:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Deniz Yücel: "Chp İktidarında Silivri'nin de İklimi Değişecek, Memleketin Dört Bir Köşesi Aydınlık Günlere Kavuşacak" CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin çarşamba günü saat 20.30’da İstanbul’un Silivri ilçesinde gerçekleştirilecek mitingi hatırlatarak “Silivri bizim için soğuk falan değildir. FETÖ ağzı olan ve Silivri’yi yaftalayan bu söylemlerin ve tavrın tam olarak karşısındayız. AKP, her ne kadar Silivri’yi haksızlıklar ve hukuksuzluklar üssü yapma çabasında olsa da CHP iktidarında Silivri, kötü bir sembolizme kurban edilmekten kurtarılacak, eğitim veya üretim üssü olacaktır. CHP iktidarında Silivri’nin de iklimi değişecek, memleketin dört bir köşesi aydınlık günlere kavuşacak” dedi.
ANKA,
12.5.2025 17:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Genel Başkanı Özel'e Saldırı Dış Basında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in fiziksel saldırıya uğraması dış basında yer aldı. ABD merkezli Associated Press (AP), "İstanbul'da bir kişinin Türk muhalefet liderine saldırması, siyasetçilerin güvenliğine ilişkin endişeleri artırdı" başlığını attı, Bloomberg de "Türkiye'nin ana muhalefet liderine, gerginliğin arttığı sırada saldırı" başlıklı haberinde, saldırganın geçmişte cinayet suçu işlemiş biri olduğunu aktardı.
ANKA,
4.5.2025 17:04
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Sırrı Süreyya Önder Son Yolculuğuna Uğurlanıyor. Hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için cenaze töreni düzenleniyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törende konuşan Önder’in kızı Ceren Önder Kandemir, babasına yazdığı mektubu okudu. Ceren Önder Kandemir mektubunda babasına seslendi ve ''Barışı görmek istiyordun. Çocukların yetim kalması kalbini parçalıyordu. Sütten de ağzın hiç yanmıyordu. Bir tür barış mıydı bilmiyorum ama hastane koridorundaki sınıfsız, bayraksız, umutlu kalabalıkta barışa benzer bir şey gördüm ben. Gözün arkada, aklın bizde kalmasın'' dedi.
ANKA,
4.5.2025 14:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.5.2025 16:33:11