Bakan Göktaş: Engellilerin İstihdamında Pozitif Ayrımcılık Sağlayacağız
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli istihdamını artırmak için yürütülen pozitif ayrımcılık politikalarını açıkladı. 2002'de 5 bin 777 olan engelli kamu çalışanı sayısı, 2023'te 73 bin 800'e yükseldi.
AA, 14.5.2025 16:12
Engelli Kamu Çalışanları Sayısı 13 Kat Arttı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli kamu çalışanı sayısının 2002 yılında 5 bin 777 iken bugün 73 bin 800'e çıktığını duyurdu. Bakan Göktaş, engelli bireylerin hayatın her alanında aktif yer almasını sağlamak için devam eden politikaları aktardı ve yeni projeleri tanıttı.
İHA,
14.5.2025 16:23
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Engelli Bireylerin Bağımsız Yaşamı için Yeni Destek Hizmetleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli bireylerin bağımsız yaşamlarını sürdürebilmeleri için bireyselleştirilmiş destek hizmetlerinin yaygınlaştırılacağını açıkladı. Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bakan, toplumsal farkındalığı artırmak için çeşitli eğitim programları ve destek hizmetleri sunacaklarını belirtti.
DHA,
14.5.2025 16:18
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Emeklilere Bayram Öncesi İkramiye Talebi Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, emeklilere bayram öncesi en az bir maaş ikramiye verilmesi gerektiğini belirtirken, engelli haklarının da temel bir hak olarak tanınması gerektiğini vurguladı. Kılıç, ekonomik krizle boğuşan vatandaşlar için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
ANKA,
13.5.2025 18:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 18.5.2025 16:48:33