Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu: "Tarım Diyeceğiz, Üretim Diyeceğiz, Dayanışma Diyeceğiz"
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Hep söyledim, yine söylüyorum: Ben Silivri’nin muhafızıyım. Bu bereketli toprakları betona boğmalarına izin vermeyeceğim. Tarım diyeceğiz, üretim diyeceğiz, dayanışma diyeceğiz” dedi.
ANKA, 14.5.2025 17:28
TBMM Genel Kurulu... Çömez: "İmralı'dan Gelen Bir Mesajla Bu İşin Çözülüverileceği Konuşuluyor. Bu İş Bu Kadar Kolaydı da 23 Yıldır Neden Yapmadınız?" TBMM Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Milletimizin 40 yıldır gözyaşlarıyla ülkemize ödetilen bedellerin olduğu bu süreç, silahların bırakılmasıyla çok önemli bir aşama kat etti. Bu önemli hadiseyi hafife almak, popülist bir anlayışla farklı yerlere çekmek doğru değil, siyaset üstü bir meseledir" sözlerine İYİ Parti'den tepki geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, "23 yıldır terörlü bir Türkiye mi istiyordunuz da şimdi terörsüz Türkiye diyorsunuz? Niye bugün, bunun cevabını vermeniz lazım. Öte yandan İmralı'dan, törörist başından gelen bir mesajla bu işin çözülüvereceği konuşuluyor. Bu iş bu kadar kolaydı da 23 yıldır neden yapmadınız" ifadelerini kullandı.
ANKA,
14.5.2025 17:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Dünya Çiftçiler Günü'nde Üreticiye Destek Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde, Plast Fabrikası’nda yüzde 100 geri dönüşümle üretilen damlama sulama borularını, Orhangazi'de düzenlenen törenle çiftçilere teslim etti. Her zaman üretimin ve üreticinin yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, destekleri artırarak sürdüreceklerini ve çiftçiyi yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
ANKA,
14.5.2025 16:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 14.5.2025 22:13:09