Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Müzeler Günü Mesajı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Müzeler Günü dolayısıyla müzelerin toplum için önemine vurgu yaparak, geçmişi, bugünü ve geleceği bağlayan bir mekanizma olduklarını belirtti.
AA, 18.5.2025 12:17
İstanbul'da 19 Mayıs'ta Sahne Gençlerin: 'Gençliğimiz Var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl “Gençliğimiz Var” temasıyla kutluyarak tümsahneleri gençlere ayıracak. Üniversite tiyatro toplulukları, lise müzik grupları ve gençlik orkestraları İBB’nin konuğu olarak sahne alacak. 19 Mayıs'ta “Mustafa Kemal Yürüyüşü” düzenlenecek. Yürüyüşün ardından, İBB Kent Orkestrası ve Redd’in sahne alacağı konserle İstanbullular bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacak.
ANKA,
16.5.2025 14:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Erzurum'da '3 Bin Yıl Önce Demir Çağda Erzurum' Sergisi Açıldı Erzurum'da Cumhuriyet'in 102. yılı dolayısıyla '3 Bin Yıl Önce Demir Çağda Erzurum' sergisi açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleşen sergide, bölge tarihini anlatan 144 eser ilk kez sergilendi. Sergi, Anadolu'nun kadim kültürel mirasını ve insan yaşamındaki estetik unsurları gözler önüne seriyor.
AA,
18.5.2025 16:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İznik Gölü Bazilikası Müze Oluyor Bursa'nın İznik ilçesinde, göl sularının çekilmesiyle ortaya çıkan tarihi Bazilika, yeni inşa edilen bina ile müze haline getirildi. Türkiye'nin turizminde önemli bir yer tutacak bu proje, İznik'te üçüncü müze olarak ziyaretçilerini ağırlayacak.
İHA,
12.5.2025 16:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 19.5.2025 02:17:04